eşiniz; eski sevgilisi ile görüşse nasıl tepki verirsiniz?

Kıza midesiz demişsiniz ama asıl eşiniz midesiz nişanlı bir bayanla flört edecek kadar hem de kendi de evlenip hala bu bayanla görüşmeye devam edecek kadar.

bende bunu kabul ediyorum malesef
itiraz edemiyorum (aama etmek isterdim)
doğru söylüyorsunuz

her bir cümleniz benim düşüncelerim
ben ne yapayım bu durumda

Konunuzun başlığını gördüğüm an cinlerim tepeme doğru çıkmaya başladılar ...
Ben , "eski sevgilimle" çıkarken, eski sevgilisi bunun hala daha facebook unda ekliydi, kız yorumlar yapıyordu. Bizimki cevap vermiyordu ama özelden cevap vermediğini ne bileyim ?
Yani benimki de, eski sevgilisiyle görüşüyordu. Teyzesinin kızıydı ama yine de rest çekse çekebilirdi.
Neyse, bu durumun ,insanın içinde ne kadar iğrenç bir can acısına döndüğünü bilirim ben.
Allahın her günü bir tarafta sevginiz, bir tarafta gururunuza karşı savaşırsınız.
Allahın her günü,, ayrılmayı, gururu seçmeyi bir sonraki güne ertelersiniz ama hiçbir gün bunu yapamazsınız.
Hep bir bahaneniz vardır. Hep karşı tarafa inanmak istersiniz. İçinizden bir ses, onun yalan söylediğini bile bile yine de ona inanmak istediği için inanır.
En saçma yalanlarına bile inandırırsınız aklınızı.
Ama ertelemeyin gururunuzu seçmeyi. Boşayın bu adamı.
Bekara boşamak kolaydır derler, böylesine iğrenç bir şekilde bir kadının gururu ezilmez ...
Yapmayın gözünüzü seveyim, inanıyor musunuz siz dost gibi görüştüklerine ?
Belki de o kız , nişanlısından ayrılamayıp evlenince eşinizde kendi yolunu çizmek zorunda kalıp sizinle evlendi.
Ama sonra birbirlerini bırakamayıp devam ettiler?
Evet çok can acıtıcı bir ihtimal ama, eşinizin söylediğinden daha mantıklı.
Gururlu olun, bu lafların altında yıllarca ezilemezsiniz ...
Allahın her günü, düşüneceksiniz söylediği bu kelimeleri ... "Acaba öyle miydi ? , böylemiydi ? Hala görüşüyorlar mıdır?"
Sürekli bu cümleler beyninizi kemirecek. Yaşamayacak hale geleceksiniz... Robottan farkınız kalmayacak.
Hayata 2 kere gelmiyorsunuz. Ayırın yollarınızı ...

vay anasınıı yaaaaaaa...

kıza bak sen nasılda güzel karakterli.hem eşi hem eşini güzel idare ediyo.kocan bunu mu begendi ki acaba.başka bi özelligi yok bana göre. snde ikimizi idare et onun gibi olda dio sanırım

ikisininde agzını yüzünü dagıtıcan o olcak..boşanmaya kabulse boşan gitsn bebeginde böyle bi babayı haketmio zaten..işe bak ya ..

ayrı şehirlerdeyiz.dün akşam bana tanısan emin ol iyi bir arkdaşlık kurrsanız dedi bende benim miydesiz,terbiyesiz bir arkadşım olamaz vs dedim
kadın eşimin gözünde sadece dost ama ben anlıyorum ona karşı bir zaafı var gibi (emin değilim)
zaten akıllı kocam anlatıyor işte anlatmasa bilmesem belki daha iyi
ama ne var ne yok analtıyorrr ama şöyle ben yakaladığım zaman anlatıyor

şok olacaksınız o kızdan sonra hayatına dayısının kızı girmiş çok sevmişler biribirlerini ama bu kız yüzünden ayrılmışlar
sebep görüşüyor olmaları
kıs istememiş görüşme falan demiş eşime,eşimde eltimlerin evine faalan getirmiş 2 3 gün tatil yapmışlar arkadşalar ama
eşim dayısının kızı ile görüşüyor o kız şuanki kocasıyla nişanlı
ayy kafam almıyor yardımmmm
eşimde kaldığı için güven sarsılmış belki başka şeylerde vardır
ayrılmışlar
o kız yüzünden onun taşıdığı isim ve cevremde olan o isimlerden nefret ediyorum evlendiğimden beri gına geldi ya
evliliğimizin ilk ayında eşya yerşleştiriken kafama takılan eşyalar vardı (örgü bere,hediyelik bi kaç eşya resimler vs)
o kıza ait.atmaya kıyamadı anısı var vs diye
hepsini topladığım gibi çöpe
git o zaman anılarınla beraber yaşa diye isyan edip çk ağladım
yatıştırıp söz vermişti
koskoca bir yalan kandırılmışım resmen

bende kadının kocasına herşeyi anlatmanızdan yanayım, kadının kocasının sen kendi eşine bak demesi de, karısına inanma ihtimalide gözünüzü korkutmasın. belki tek çıkış yolunuz budur, bilemezsiniz ki.. belki siz arayıp herşeyi anlatınca adam karısına öyle bi rest çekecekki kadın kendi dicek eşinize bidaha görüşemeyiz beni arama diye. lütfen ne yapın edin bu ahlaksız kadının eşine ulaşın, eğer boşanmıcaksanız -ki boşanmayı düşünmüyosunuz yorumlarınızdan anladığım kadarıyla- tek şansınız bu şuan için.

Şu yazdığınız koca bir yorum, sadece kendinizi kandırmaktan ibaret.
Kendinize gelin lütfen. Arkadaş olarak çok seviyor diyorsunuz.
Bu adam nasıl bir adam ki, sevdiği çıktığı "dayısının kızı" olan bir kadını bile, bu aşifte için bırakmış ? Göz yummuş ?
Size de aynı şeyi yapıyor. "Tamam hayatım bitti artık, o kadınla görüşmeyeceğim" deyip kestirip atmıyorda, size kalıplaşmış cümlerle, bu sözde dostluğu dayatıyor ?
Yapmayın.........

Kusura bakma ama senin işin zor, iğrenç midesiz bir adamla evlisin. Nişanlı biriyle cıkıp ayrılıyor, öz dayısının kızıyla sevgili oluyor, eski sevgilisini de o arada hayatına alıp abisinin evine sokuyor, sen bütün bunları sonradan öğrenip olay cıkarıyorsun ama ex sevgili her önemli günde hayatınızda!

Tahammül edilebilir gibi değil. Çok güçlü bir kadınsız tamam kabul ama bütün bunlar yaşanırken içten içe yorulmuşsunuz. Gücünüzü toplayın ve bu iğrenc adamı terkedin. KK da kolay kolay boşanın demem ama sizin bir geleceğiniz yok.

Yüzsüzlüğün bu kadarı ne demek ''Tanısan sen de çok seversin dost olursunuz '' demek nasıl bir beklenti ve teklif bu böyle ?

Bu adam sizi sevmiyor ..

Eşim bana böyle bir cümle kursa kafasını yarmıştım ! Ben sinirlendim siz nasıl katlanıyorsunuz bu duruma ?

bnm eskiside takılmştı bi kadına.konuşma diye yalvarmıştım.sokakları inletmiştim de vazgeçirememiştim.yok sadece iş içinmş yok patronu rica etmiş bilmem neyin nesimiş evlimiş cocgu varmışşş..ama onun ne oldugu belli işte bu karakter meselesi eş cocuk dinlemio.isyan edip ne de vazgeçlmez or...muş demiştim bakakalmıştı aval aval..msjını yakaldım snra tamam konşmuyorum dedigi gnlerde bayılaana kadar sinirden aglamıştım.ognde sondu ztn tekrar hiç bi sözüne inanmadm..bikaç ay sonrada bitti gitti

dicem şu ki erkek birine takıldısa bırakamıyo.ne cocuk görüyo gözü ne eşş.nede yıllara acıo ..sevgi mevgide kalmadı ztn onca seyin üstüne bi soguk su ....

he ayrıldıktan 1 ay kdr sonra geri döndügünde .yani dönme cabalarında bulundugunda ise. yine adı geçti onla devam ediolarmş.bizimkini teselli etmiş üstelik.. nekdr saf salak bu erkek milleti ya.yine sinr oldum

Son düzenleme:

haklısınız
bu durumda sevdiğim adamı savunamıyorum çok acı
savunulacak bir yanı yok
ayrılmayı düşündüm elbet
bana faydası yokk
zararı var
farkındayım herşeyin
ama ayrıda olmadı
baba delisi bir kızım var aşıklar biribirlerine
allem etti kullem etti tekrar barıştık (eşim ayrı yapamadı,yapamaz çünkü gidecek bir yeri yok)
şöyle bir durumda var eşim beni üzgün görmeye dayanamaz suratım asık canım sıkkın olunca sırnaşır yanaşır eglendirmek için elinden gelleni yapar dı
bana bu yakınlarda dediki senin aglaman dan zevk alıyorum agla dedi

şöyle bir büyüğü olsa amca dayı gibi alsam karşıma konuşsam desem böyler böyle
bunuda çok düşünüyorum
babası yok küçükken ölmüş,annesi öyle böyle belirli bi yaşa geitrmiş sonra hep abisinde kalmış
10 sene falan
abisine gebede bu adam ayrıca elinde avucunda ne varsa verir.
bu da ayrı sorun dır dırın en büyüğü bu zaten.

bende o yolda ilerliyorum sanırım
evet evet benim akıllıyıda aramız bozukken akıl almak için aradığında kızı
teselli etmiş kız

çok can sıkıcı bir durum
hem gizli gizli yapılması
hemde görüşülen bayanın eski sevgili olması ..
bide çok sakin sende öyle olsan diyomuş ya
bu kadın nişanlı iken başka adamla flört ediyorsa yere batsın o sakinlik !

ya valla belki yanlış belki doğru bilmiyorum yazmam ne derece mantıklı ama. kusura bakmayın ama resmen kandırıyolar sizi ve o kadının kocasını daha önceki mesajımda da yazdım.

hem bu eşinizdeki yüzsüzlük de kusura bakmayın ama katil eder insanı maazallah ya ne demek '' tanısan sen de çok seversin '' oldu başka ?

yani bu kızdan ve kusura bakmayın ama kocanızdan her türlü çarpık sapma eğilimli ilişkiyi bekler insan. bunlar bayağı bayağı geniş ve arsız insanlar.

çocuğunuzu bu tarz eğilimleri olan babayla yetiştirmeyin derim ben bilemiyorum

bende o yolda ilerliyorum sanırım
evet evet benim akıllıyıda aramız bozukken akıl almak için aradığında kızı
teselli etmiş kız

hadi tesellietti diyelimm de zaten sinir oldugumuzu etkilendimizi bile bile neden gözümüse sokarlar ki neden gelip anlatırlar.farkına varamıyolar sanırım ne kadar yıprandıgımızın .
o kadın bizim sonumuzu hazırladı işte 7 8 ay ugraştım ben onun yüzünden o vazgeçmedi bnde vazgeçmedim en sonunda da hadi güle güle dedim 6 seneye byby..

şimdi gününü gün etsin istedigi kdr muhabbet edip istedigi kadar yardım etsin kazandılar...

sizde kendinisi yıpratmayın nolur bırakın kalsınlar kendi degerleriyle.ağladıgınızıda göstermeyin gayet güçlü sabırlı olun o gelsin sizin peşinize.ki eninde sonunda kaybedince anlayacak kıymetinizi.. tarafımdan onaylı bu ...

Belki de o kız , nişanlısından ayrılamayıp evlenince eşinizde kendi yolunu çizmek zorunda kalıp sizinle evlendi.
:

Bu durumu ben farklı şekilde yaşadım. ((((

Çok kısa anlatayım.
Eşimle (o zamanlar erkek arkadaşımdı) çok farklı sebeplerden ayrıldık.
Son noktayı ben koymuştum.
Sonra 2 yıl görüşmedik,
o arada ben başkası ile nişanlandım.

Nişanlıma da bahsetmiştim.
Durum böyle böyle diye, biliyordu yani.

Fakat son zamanlarda o kadar sık aramaya başladı ki, eee gönül de onda olunca,
nişanlıma söyledim ben seninle yapamayacagım hala onu seviyorum dedim ayrıldım.

Sonra eşimle evlendik.

Demem o ki; o kız eşinizi gerçekten sevseydi o zamanlar ayrılırdı nişanlısından.
Hem sizi, hem de şu anki eşini bu kadar çıkmaza sokmazdı.

Bence ortada sevgi falan yok.
Çok farklı şeyler var belki de...

belki de ayrılmamasına sebep, şimdiki eşinin meslegi maddi durumu vs idi.

Ama mesela benim ayrıldıgım kişinin hem babası, hem kendisi diş hekimiydi.
Eşim ise ögretmen :)

Son düzenleme:

Peki ne yapmak istiyorsunuz ? Ağlamanızdan da zevk alıyormuş ?
Nolacak şimdi ?
Siz eşinizden boşanacaksınız, çocuğunuz babasından boşanmayacak ki, baba delisi olmasını düşünüyorsunuz.
Ben de baba delisiydim, annemle babam ayrıldığında. Bir çok insan da öyleydi ama geçiyor, yani çocuk babadan ayrılmıyor ki ...
Ne diyeyim, kalın ve günden güne eriyin o zman.
Ama lütfen, sızlanmayın.

Gidecegi yer yok olur mu?
Hem siz varsınız, hem de ex aşkı var.

Ama siz ayrılırsanız, hem siz olmazsınız, hem de ex aşkı...

Son düzenleme:

Tatlım erkekleri hala çözemediniz mi.yazdıklarını Okuduğum kadarıyla sürekli evde dır dır olup o kadında teselli buluyosa bence kendinide sorgulamalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…