eşiniz; eski sevgilisi ile görüşse nasıl tepki verirsiniz?

insan hep kolayını düşünüyor çok istedim ayrılmayı gücüm yok çünkü çok yordu beni evlilik
ama bir yavrum var
onuda geç
sevgim de var
dediğiniz gibi savaşıp olmazsa çekip gitmek
daha sonra düşündüğün zaman savaştım ama olmadı diyip içimi rahatlatmak

hiç bir fikrim yok
nerden başlasam ne yapsam bilmiyorum

Asla olur diyebilcek bi tarafı yok bu konunun. Eşim böyle birşey yapsa dünyayı dar ederdim ona gizli gizli konuşamlar evdeyken aramlar falan insan yanlış yaptığına inandığı zaman saklama gereği duyar .

Bence esiniz olayi cozmus
nasil olsa kadin nisanliyken de aldatti evlenince de yapar mantigiyla yaklasiyor
dertlesme sevme isin bahanesi

size soyledikleri de kilifina uydurulmus hali

bende düşündüm bunu
ama
o kadının kocasıyla eşim bi kaç kez telde görüşmüşler iş için ama
çok yakın arkadaşım diye tanıştırmış
inanırmı acaba adam nerden bulucam ki telini vs
ne bilim ya
bence benim eşimde bitiyor olay
benim içimi rahatlatıp konuşmaması gerekiyor (tabi ne kadar inanırım bilmiyorum)

ben anlatayım hemen başımdan geçeni
biz eşimle 4 yıllık çıkma+söz+nişan evresinin ardından evlendik ve 4. yılımı evliliğimizde ççokk mutlu çokkk aşığız birbirimize
evliliğimizin 2. ayındayken eşime bi gece faceden mesaj gelmiş eski sevgilisinden,yani eski derken epey eski lise zamanlarından..
mesajı direk bana gösterdi eşim,o da hayretler içindeydi...
kız demiş ki,evlenmişsin hayırlı olsun ama ben yıllar geçti seni silemedim..evliyim ama seni unutamıyorum sende mutsuzsan telim şu(numarasını yazmış)
sonra eşime sil gitsin dedim mesajı zaten anında sildi sinirlendi tabi..nerden çıktı bu kaç asır geçmiş üstünden ben onun yüzünü bile hatırlamıyorum ne yapmaya çalışıyor bu aptal felan dedi...neyse ben numarayı ezberledim tabi ve face deki profilide...ertesi gün oldu ben hemen araştırmalara başladım ve kızın eşinin teline kadar buldum,hala kızın haberi yok tabi..
aradım dedim durum böyle böyle,bi kez daha tekrarlanırsa sonuçlarına katlanamayacağınız şekilde karşılaşırız sizinle dedim..ben kendisini muhatap almadığımdan size ulaştım,gerekeni yapın lütfen dedim..ama adamın telde nutku tutuldu afalladı
sonra akşam oldu eşime anlattım böyle böyle yaptım bilgin olsun dedim..çok iyi yapmışsın,terbiyesize haddini bildirmek lazımdı dedi..konu kapandı..
sonrasında ne oldu bilemiyoruz tabi,Allah böylelerinden herkesi korusun..
Kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyor şu dünyada..tabi bu durumda erkeklerin eşlerimizinde tutumu önemli..
zaafı olan erkekler yuvalarını çıkmaza götürüyorlar farkında değiller..

iş için mi rahat görüşmek için mi tanıştırmış kocasıyla acaba bu da muamma

bu işte çarpıklık var bence gerçekleri söylemiyor eşin. kadın kocasına yakın arkadaşım diyor kocan sana dertleşiyoruz muhabbet ediyoruz sadece diyor, bunlar resmen sizi kandırıyolar

teşekkür ederim tercihi dün akşam sordum
ben tercihimi seneler önce yaptım sensin tabiki vs dedi
ama onunla görüşmem demiyor
görüşmem dese bile görüşüyorlar
d.gününü cep teli ezberinde diyorum
sakınce sordum dedim yanı ben miydesi değilim bana onu savunma istiyosan görüşmek
güle güle sana
ben bu evimden bu düzenimden vazgeçmem dedim dün
yanı beni seçiyor ama ne derece seçiyor bilmiyorum ben bununla evli olayım ama o kızlada görüşeyim mi diyor
ne düşünüyor bilmiyorum
bilmek istiyorum

Arkadaşım bu adam seni sevmiyor. Sevse evliyken başkalarıyla görüşmez. Hala savaşmaktan bahsediyorsun. Ben aşkımdan ölsem böyle bir adamla bir dakika durmam. Basarım tekmeyi. Biraz sert yazdım ama. Çok kızdım. Bu erkeklere bulunmaz hint kumaşı gibi davranıyorsunuz. Siz öyle davrandıkça kendilerini bir şey sanıyorlar. Yapmayın lütfen, kendi değerinizi bilin.

seviyor ya da sevmiyor emin olsam bende yolumu çizsem
ben öyle davranmam asla yerini gayet iyi bilir
o olmasada hayatımı deevam ettireceğimi iyi bilir.sildim mi silerim asla taviz vermem
o yüzden ben eski erkek arkadaşımla görüşmüyorum.sildim bitti gerek yokki

bir uzmandan bende dinlemiştim tv de... eşinize çok iyilik yapıp onu kendinize borçlu bırakmayın diyordu.. herkes borçlusundan kaçar ama alacaklısının peşindedir... diyordu... mantıklı bence..

kızlar öncelikle teşekkür ederim haklı olduğumu bilmek rahatlattı benmi abartıyorum acaba diye düşünüyordum
iyi değilim gerçekten o kadar dolmuşum ki cevablarınıza yorum yazarken bile içimi döküyorum

canım öncelikle bu anlattıklarına hak veriyorum, bende istemezdim böyle eski sevgiliyle görüşmeyi falan kim ister ki.. ama sende benim dıdırlarım bu evliliği bitirecek diyosun, gerçekten kızını düşün ve hemen bi psikoloğa yada psikiyatre git...zaten psikiyatre gitmen gerekirse psikolog seni yönlendirir..bilmiyorum hiç gittin mi ama gidersen inan bir kaç ay sonra farkı fark edeceksin..bende çok sıkıntılı zamanlar geçirdim, bence bu psikolojin doğum sonrası depresyonun ta kendisi..biliyosun bazı bayanlarda 2 yıldan fazla sürüyo bu süreç..tabiki eşinde suçsuz değil ama bu durumlar senin en kötü dönemine rastlamış..kızından kıymetli bişey yok, iyi bir eşten önce iyi bir anne olmak için lütfen bi psikoloğa git ve herşeyi ama herşeyi, nefretini, sevincini acını herşeyini anlat, hem rahatlatır hemde sana bir yol gösteren olur..bu son çareyi de dene ve evliliğini öyle bitir. kızını düşün, babasız büyümesin..

bir uzmandan bende dinlemiştim tv de... eşinize çok iyilik yapıp onu kendinize borçlu bırakmayın diyordu.. herkes borçlusundan kaçar ama alacaklısının peşindedir... diyordu... mantıklı bence..

Çok sevdim bu cümleyi.

Asla olur diyebilcek bi tarafı yok bu konunun. Eşim böyle birşey yapsa dünyayı dar ederdim ona gizli gizli konuşamlar evdeyken aramlar falan insan yanlış yaptığına inandığı zaman saklama gereği duyar .

kesinlikle yanlış olduğunu bildiğin zaman gizli saklı yaparsın

şimdi bana kızacaksınız ama inanın zamanım yok
bende istiyorum gitmeyi

bence erkeklere gayet normal gibi görünüyo bu durum ama bilmiyolar kadınların ne kadar şeytan olduklarını.bence bu durumda sana biraz fazla yük biniyo ama evliliğini kurtarmak istiyosan biraz mücadele edeceksin.biraz çeneni tutacaksın o konuda.sen eşine daha sıcak davran,kendine çok alıştırki dışarıda aramasın huzuru.Sanırım hamileliliğinde etkisiyle biraz fazla hassas olmuşsun.Hemen boşanalım demeyin minicik kuzunuzu düşün ve kaleyi içten,ince ince fethet olumlu neticeyi göreceksin.Kadının düşmanı kadındır unutma o kadını zekanla yok edebilirsin.

sonuna kadar haklısın ben 1 sene olmuş hala o kız ile kayınvalıdemler de karsılasırsak diye düşünmeden edemiyorum kaynım cok severmiş kızı gibi bana sen istersen benden nefret et benım o kıza karsı fıkrım değişmeyecek tarzında konusma yaptı bana beni karsılıklı oynatmışlar düğünümde o k**rlar düşünebiliymusunuz ve bana yok kzıım gibi sevıyorum sne ne dersen de fıkrım değişmez diyen kaynıma biildiklerimiz söyledim normal bir ilişki olmadıgını soyleyınce agza alınmayacak küfür etti hani sen bu kadar sevıyordun bu kızı noldu o kufur yakıstırıp soyledın yani insanlar farklı ben kendı dogrumdan sasmam isterse bana eşim dırdırcının önde gidenisin desin umrumda bıle olmaz ney yapacagım belli olur annen baban yokmu yavruna bakacak gül gibi calısır gecınırsın cok sabırlısın cokk sımdıye dunyayaı dar etmıstım onlara ben

sizin eşiniz istemiyormuş ki
benim eşim görüşmek istiyor ve görüşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…