- 1 Haziran 2012
- 519
- 3
- 118
- Konu Sahibi sebzelisomon
-
Bu durumda,
Ya hırs yapacak ve savaşıcaksınız..
Yada
Bırakıp çekip gideceksiniz..
Ben olsam (çocuğum da varsa şayet) savaşırdım..
Olmazsa çekip giderdim..
Savaşmak sizi de yaralayacak.. Buna hazır mısınız?
Erkeklere güvenmek demek,hayal kırıklığı demek benim kanaatime göre..
Boşanma kararı durumunda bile; siz kendinizi kahrediyor,türlü gelgitlerle boğuşuyor,çocuğunuza bakıp ağlıyor ve kararsızlıktan kıvranıyorken,
Kendisi başka türlü bir avuntu,teselli bulmuş..
Bu erkek ırkı başka türlü bir ırk..
Dolayısıyla herhangi bir mantığa oturtmaya çalışmak,formüle etmeye uğraşmak,'kişilik kodlarını keşfettim artık bana bir yanlışı olamaz' demek beyhude çaba..
Ben güvenemiyorum hiçbir erkeğe.. Kocam da dahil tabii ki..
Potansiyelleri her daim mevcut ne yazık ki..
Şu ana kadar birşey yapmadıysa da,bu yapmayacağı anlamına gelemiyor işte..
Uygun koşullar oluştuğunda reddedip,sırtını dönüp size gelebiliyorsa,o kıymetli..
Sizi haketmediği aşikar..
Ne yapacaksınız???
Ben de böyle düşünüyorum ama tehdit olarak değil de...
Gayet medenice adamı ara :
Eşiniz eşimle görüşüyor ve ben bundan rahatsız oluyorum.
Siz olmuyor musunuz ? Sizce bu şekilde devam etmeleri uygun mu ? Bu davranış normal mi yoksa ben mi yanlış anlıyorum ?
Yani adamı arayıp "senin bilmemne karın,kocamın yakasından düşsün" filan tarzı değil,çaresiz kalıp adama fikir sormuş,danışmak istemiş gibi arayabilirsin.
bende düşündüm bunu
ama
o kadının kocasıyla eşim bi kaç kez telde görüşmüşler iş için ama
çok yakın arkadaşım diye tanıştırmış
inanırmı acaba adam nerden bulucam ki telini vs
ne bilim ya
bence benim eşimde bitiyor olay
benim içimi rahatlatıp konuşmaması gerekiyor (tabi ne kadar inanırım bilmiyorum)
canım demekki hatasının farkında bu şekilde üstünü örtmeye çalışıyor
zaten hata işleyen erkekler eşlerine daha bi özen gösterirlermiş
kızlarında dediği gibi ne demek senin istememene rağmen eski sevgilisiyle dertleşmek seven adam saygı duyan adam bunu yapmamalı
canım bence eşinle konuşmalısın görüşmemelerini istemediğini söylemelisin ona tercih yaptırmalısın
bir arkadaşında dediği gibi seni seçerse süründürmelisin onu seçersede arkana bile bakmadan çekip gitmelisin
kendine güven çalışan bir bayansın eşinden senden iyisini asla bulamaz çünkü diğer kadına hiç güvenmiyor onu karakterinide görüyor
akıllı adamsa mis gibi yuvasını dağıtmaz
eğer eşin seni seçerse ve kadın eşini tekrar rahatsız ederse aç telefonu kadına deki eşimim yakasından düş yoksa yaptığın tüm pislikleri eşine söylerim de
Arkadaşım bu adam seni sevmiyor. Sevse evliyken başkalarıyla görüşmez. Hala savaşmaktan bahsediyorsun. Ben aşkımdan ölsem böyle bir adamla bir dakika durmam. Basarım tekmeyi. Biraz sert yazdım ama. Çok kızdım. Bu erkeklere bulunmaz hint kumaşı gibi davranıyorsunuz. Siz öyle davrandıkça kendilerini bir şey sanıyorlar. Yapmayın lütfen, kendi değerinizi bilin.
Maalesef uzmanlar bile erkegin uzerindeki tum sorumlulugu almayin diyor. Erkek, sizin icin ne kadar cok fedakarlik yaparsa size o kadar cok baglanir. Baska turlu kadinlarinin degerlerini anlamiyorlar. Istisnalar var tabi ki ama sizin esiniz bu gruba dahil degil.
bir uzmandan bende dinlemiştim tv de... eşinize çok iyilik yapıp onu kendinize borçlu bırakmayın diyordu.. herkes borçlusundan kaçar ama alacaklısının peşindedir... diyordu... mantıklı bence..
Asla olur diyebilcek bi tarafı yok bu konunun. Eşim böyle birşey yapsa dünyayı dar ederdim ona gizli gizli konuşamlar evdeyken aramlar falan insan yanlış yaptığına inandığı zaman saklama gereği duyar .
canım öncelikle bu anlattıklarına hak veriyorum, bende istemezdim böyle eski sevgiliyle görüşmeyi falan kim ister ki.. ama sende benim dıdırlarım bu evliliği bitirecek diyosun, gerçekten kızını düşün ve hemen bi psikoloğa yada psikiyatre git...zaten psikiyatre gitmen gerekirse psikolog seni yönlendirir..bilmiyorum hiç gittin mi ama gidersen inan bir kaç ay sonra farkı fark edeceksin..bende çok sıkıntılı zamanlar geçirdim, bence bu psikolojin doğum sonrası depresyonun ta kendisi..biliyosun bazı bayanlarda 2 yıldan fazla sürüyo bu süreç..tabiki eşinde suçsuz değil ama bu durumlar senin en kötü dönemine rastlamış..kızından kıymetli bişey yok, iyi bir eşten önce iyi bir anne olmak için lütfen bi psikoloğa git ve herşeyi ama herşeyi, nefretini, sevincini acını herşeyini anlat, hem rahatlatır hemde sana bir yol gösteren olur..bu son çareyi de dene ve evliliğini öyle bitir. kızını düşün, babasız büyümesin..
kızlar öncelikle teşekkür ederim haklı olduğumu bilmek rahatlattı benmi abartıyorum acaba diye düşünüyordum
iyi değilim gerçekten o kadar dolmuşum ki cevablarınıza yorum yazarken bile içimi döküyorum
ben anlatayım hemen başımdan geçeni
biz eşimle 4 yıllık çıkma+söz+nişan evresinin ardından evlendik ve 4. yılımı evliliğimizde ççokk mutlu çokkk aşığız birbirimize
evliliğimizin 2. ayındayken eşime bi gece faceden mesaj gelmiş eski sevgilisinden,yani eski derken epey eski lise zamanlarından..
mesajı direk bana gösterdi eşim,o da hayretler içindeydi...
kız demiş ki,evlenmişsin hayırlı olsun ama ben yıllar geçti seni silemedim..evliyim ama seni unutamıyorum sende mutsuzsan telim şu(numarasını yazmış)
sonra eşime sil gitsin dedim mesajı zaten anında sildi sinirlendi tabi..nerden çıktı bu kaç asır geçmiş üstünden ben onun yüzünü bile hatırlamıyorum ne yapmaya çalışıyor bu aptal felan dedi...neyse ben numarayı ezberledim tabi ve face deki profilide...ertesi gün oldu ben hemen araştırmalara başladım ve kızın eşinin teline kadar buldum,hala kızın haberi yok tabi..
aradım dedim durum böyle böyle,bi kez daha tekrarlanırsa sonuçlarına katlanamayacağınız şekilde karşılaşırız sizinle dedim..ben kendisini muhatap almadığımdan size ulaştım,gerekeni yapın lütfen dedim..ama adamın telde nutku tutuldu afalladı
sonra akşam oldu eşime anlattım böyle böyle yaptım bilgin olsun dedim..çok iyi yapmışsın,terbiyesize haddini bildirmek lazımdı dedi..konu kapandı..
sonrasında ne oldu bilemiyoruz tabi,Allah böylelerinden herkesi korusun..
Kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyor şu dünyada..tabi bu durumda erkeklerin eşlerimizinde tutumu önemli..
zaafı olan erkekler yuvalarını çıkmaza götürüyorlar farkında değiller..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?