ben anlatayım hemen başımdan geçeni
biz eşimle 4 yıllık çıkma+söz+nişan evresinin ardından evlendik ve 4. yılımı evliliğimizde ççokk mutlu çokkk aşığız birbirimize
evliliğimizin 2. ayındayken eşime bi gece faceden mesaj gelmiş eski sevgilisinden,yani eski derken epey eski lise zamanlarından..
mesajı direk bana gösterdi eşim,o da hayretler içindeydi...
kız demiş ki,evlenmişsin hayırlı olsun ama ben yıllar geçti seni silemedim..evliyim ama seni unutamıyorum sende mutsuzsan telim şu(numarasını yazmış)
sonra eşime sil gitsin dedim mesajı zaten anında sildi sinirlendi tabi..nerden çıktı bu kaç asır geçmiş üstünden ben onun yüzünü bile hatırlamıyorum ne yapmaya çalışıyor bu aptal felan dedi...neyse ben numarayı ezberledim tabi ve face deki profilide...ertesi gün oldu ben hemen araştırmalara başladım ve kızın eşinin teline kadar buldum,hala kızın haberi yok tabi..
aradım dedim durum böyle böyle,bi kez daha tekrarlanırsa sonuçlarına katlanamayacağınız şekilde karşılaşırız sizinle dedim..ben kendisini muhatap almadığımdan size ulaştım,gerekeni yapın lütfen dedim..ama adamın telde nutku tutuldu afalladı
sonra akşam oldu eşime anlattım böyle böyle yaptım bilgin olsun dedim..çok iyi yapmışsın,terbiyesize haddini bildirmek lazımdı dedi..konu kapandı..
sonrasında ne oldu bilemiyoruz tabi,Allah böylelerinden herkesi korusun..
Kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyor şu dünyada..tabi bu durumda erkeklerin eşlerimizinde tutumu önemli..
zaafı olan erkekler yuvalarını çıkmaza götürüyorlar farkında değiller..