• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz; eski sevgilisi ile görüşse nasıl tepki verirsiniz?

sebzelisomon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
519
3
118
içinden çıkamıyorum arkadaşlar.nasıl bir yol izleyeyim inanın bilmiyorum.
3 yıllık evliliğimde bana yalan söyleyip her bayramda,d.günlerinde 2-3 ayda bir telefonda görüyolarmış
takıldığım yer neden görüştükleri değil gizli saklı yapılması ayrıca anlaşamadığımız konularda o kızdan yardım alması ki; evliliğimizin ilk ayında msn den görüşmeleri
görüştüm eşimede o bayanada rahatsız olduğumu söyledim görüşmüyoruz söz dedi.söz diyeli 3 yıl geçti geçen gün msjını yakaladm "..... beni akşamları arama"
diye.

tabi tartışma.yanı kızlar akıl akıldan üstündür akıl verin.görüşmelerini istemiyorum çünkü; şuanda evli olduğu adamla nişanlyken eşimle flört etmiş düşünün birde
o benim için ayrı bir kişi sen çok ayrısın diyerek (2 yıl belkide daha fazla) birlikte olmuşlar, kız miğdesiz değilmi allah aşkına

asıl konum dün tartıştık bu mevzu yüzünden arkadaş olarak çok iyi biri anlaştığım bi insan bundan ileri gidemez ben seçimimi seneler önce yaptım eger onu isteseydim o zaman evlenirdim vs dedi.karakterini çok beyeniyormuş sakınmış falan hatta laf arasında keşke sende öyle olsan falan dedi.ayrıca doğum tarihi cep telefonu falan ezberinde...
(sinir oluyorum) arkamdan iş yapılması da apayrı.

kızlar eşim ile görüşmesini istemiyorum açık ve net istemiyorum.

ki zaten mükemmel bir evliliğimiz yok.
öncelikle aramızda 7 yaş var.hiç ev hanımlılığını bilmem kendimi bildim bileli çalışıyorum.hamileyken kilo almıştım 30 kilo kadar 20 kilo verdim kızım 21 aylık
kilo almamı eşim hiç sorun etmedi çünkü bir melek dünyaya geldi. doğumdan sonra benim psikolojım bozuldu sebebi doğum öncesi sonrası 3 ay izin verdiler
bu durumda kızım 2 aylıkken çalışmak zorunda kaldım :(

1 ay k.valide baktı ama ben çalışmak istemiyordum çünkü kzıım çok küçüktü.k.valideyle klasık sorunlr yaşadık anlatsam bumu yanı dersiniz.
konuyu uzun tutmak istemiyorum.sonrasında hep annem baktı halada öyle...

sırf ev kredisi ödüyoruz destek olayım eşime diyerek el kadar bebekle devam ettim işime....

ayrıca her hafta sonu misafirim gelir (ablaları,abileri) kalabalık bşr aile...
beni severler tatlı sempatik bir yapım var insanları severim ama ilkim hep kızımdır
onunla zaman geçirdikten sonra başkalarına zaman ayırmak isterim

gel görelim biz bu adamı hiç memmun edemiyoruz evliliğim bitmek üzere ve ben çırpındıkça batıyorum
3 sene boyunca hem çalışıp hem çocukla yatılı sürekli misafir ağırlayan ben, hiç misafir ağırlamıyo oldum geçen gün

kızlar yetişemiyorum evim yarım
işim yarım
kızım yarım
eşim yarım
ben yarım
tam yapabildiğim inanın hiç bişey yok
konu böyle olunca tabi benim dilime vuruyo herşey dır dır yapanda ben oluyorum

2 ay önce boşanma kararı verdik anlaştık il dışına çıktı eşim 2-3 gün aramadık sormadık (büyükk gelişme)
sonrasında özürler olmaz böyle ayrı kalmalar seviyoruz birbirimizi vs vs... sonuç barıştık.

kızlar artık bıktım tartışmaktan.kızımın yanında bile tartışıyoruz engel olamıyoruz.

ikimizinden psikolojisi bozuk.dünki tatrışmamızda artık hiç bişey umrumda değil yarın boşansak umrumda olmaz dedi, bende onayladım tabi

aslında boşanmak istemesinin sebebi
dır dırlarım başkada bişey yok

benimde dır dır yapmamam için;sırtımdaki yükün hafiflemesi,
eşimin işi dolayısıyla bayanlarla çok fazla haşır neşir olmaması
ve beni sevdiğini ispatlaması gerek.
şimdiden yorum yapan herkeze çok teşekkür ediyorum. uzun oldu kusura bakmayın inanın çok kısaltarak yazdım.

içinden çıkamıyorum arkadaşlar.nasıl bir yol izleyeyim inanın bilmiyorum.
3 yıllık evliliğimde bana yalan söyleyip her bayramda,d.günlerinde 2-3 ayda bir telefonda görüyolarmış
takıldığım yer neden görüştükleri değil gizli saklı yapılması ayrıca anlaşamadığımız konularda o kızdan yardım alması ki; evliliğimizin ilk ayında msn den görüşmeleri
görüştüm eşimede o bayanada rahatsız olduğumu söyledim görüşmüyoruz söz dedi.söz diyeli 3 yıl geçti geçen gün msjını yakaladm "..... beni akşamları arama"
diye.

tabi tartışma.yanı kızlar akıl akıldan üstündür akıl verin.görüşmelerini istemiyorum çünkü; şuanda evli olduğu adamla nişanlyken eşimle flört etmiş düşünün birde
o benim için ayrı bir kişi sen çok ayrısın diyerek (2 yıl belkide daha fazla) birlikte olmuşlar, kız miğdesiz değilmi allah aşkına

asıl konum dün tartıştık bu mevzu yüzünden arkadaş olarak çok iyi biri anlaştığım bi insan bundan ileri gidemez ben seçimimi seneler önce yaptım eger onu isteseydim o zaman evlenirdim vs dedi.karakterini çok beyeniyormuş sakınmış falan hatta laf arasında keşke sende öyle olsan falan dedi.ayrıca doğum tarihi cep telefonu falan ezberinde...
(sinir oluyorum) arkamdan iş yapılması da apayrı.

kızlar eşim ile görüşmesini istemiyorum açık ve net istemiyorum.

ki zaten mükemmel bir evliliğimiz yok.
öncelikle aramızda 7 yaş var.hiç ev hanımlılığını bilmem kendimi bildim bileli çalışıyorum.hamileyken kilo almıştım 30 kilo kadar 20 kilo verdim kızım 21 aylık
kilo almamı eşim hiç sorun etmedi çünkü bir melek dünyaya geldi. doğumdan sonra benim psikolojım bozuldu sebebi doğum öncesi sonrası 3 ay izin verdiler
bu durumda kızım 2 aylıkken çalışmak zorunda kaldım :(

1 ay k.valide baktı ama ben çalışmak istemiyordum çünkü kzıım çok küçüktü.k.valideyle klasık sorunlr yaşadık anlatsam bumu yanı dersiniz.
konuyu uzun tutmak istemiyorum.sonrasında hep annem baktı halada öyle...

sırf ev kredisi ödüyoruz destek olayım eşime diyerek el kadar bebekle devam ettim işime....

ayrıca her hafta sonu misafirim gelir (ablaları,abileri) kalabalık bşr aile...
beni severler tatlı sempatik bir yapım var insanları severim ama ilkim hep kızımdır
onunla zaman geçirdikten sonra başkalarına zaman ayırmak isterim

gel görelim biz bu adamı hiç memmun edemiyoruz evliliğim bitmek üzere ve ben çırpındıkça batıyorum
3 sene boyunca hem çalışıp hem çocukla yatılı sürekli misafir ağırlayan ben, hiç misafir ağırlamıyo oldum geçen gün

kızlar yetişemiyorum evim yarım
işim yarım
kızım yarım
eşim yarım
ben yarım
tam yapabildiğim inanın hiç bişey yok
konu böyle olunca tabi benim dilime vuruyo herşey dır dır yapanda ben oluyorum

2 ay önce boşanma kararı verdik anlaştık il dışına çıktı eşim 2-3 gün aramadık sormadık (büyükk gelişme)
sonrasında özürler olmaz böyle ayrı kalmalar seviyoruz birbirimizi vs vs... sonuç barıştık.

kızlar artık bıktım tartışmaktan.kızımın yanında bile tartışıyoruz engel olamıyoruz.

ikimizinden psikolojisi bozuk.dünki tatrışmamızda artık hiç bişey umrumda değil yarın boşansak umrumda olmaz dedi, bende onayladım tabi

aslında boşanmak istemesinin sebebi
dır dırlarım başkada bişey yok

benimde dır dır yapmamam için;sırtımdaki yükün hafiflemesi,
eşimin işi dolayısıyla bayanlarla çok fazla haşır neşir olmaması
ve beni sevdiğini ispatlaması gerek.
şimdiden yorum yapan herkeze çok teşekkür ediyorum. uzun oldu kusura bakmayın inanın çok kısaltarak yazdım.

Eşiniz de en az kız kadar midesiz. Nişanlı bir kızla 2 yıl flört eden bir adama nasıl güveniyorsunuz?

Ben muhtemelen ağzını burnunu kırar eline verirdim.

ben de karşıyımdır şu eski sevgili arkadaş kaldık saçmalığına ama hadi diyelim ki öyle oldu neden gizli gizli konuşuyorlar, diyceksin ki kızıcağını biliyo o zaman neden konuşuyo yuvası ve çocuğu var ortada hiçbir şey sizden önemli olmamalı. Peki dır dır yaptığının da farkındasın belki bu yüzden kimi zaman haklıyken haksız duruma dahi düştüğün bile oluyordur. bu konuları tartışmadan,dır dır yapmadan eşinle konuşmayı denedin mi peki... Maddi manevi sıkıntılar elbetteki vardır her ailede, çalışmaman durumun söz konusu değilse en azından kafanı rahatlatmanı yada pskolojik destek almanı öneririm,çünkü boşanmak en kolayıı

şaka mı bu eski sevgilisiyle görüşüyor ama sadece dertleşiyorlar birde karakteri çok iyi biri evli bir adamla dertleşiyor nasıl bir karatermiş ki o ailen destekse bir dakika bekleme boşanmak istemiyorum diyorsan da git biraz ve tercihi yapsın ya sen ya da eski sevgilisi böyle bi saçmalık olur mu ya sana çok büyük saygısızlık çalışan bir bayansın annesin illaki sıkıntın olacak o da sana destek olacak sen dırdır yapıyorsun diye yapılacak şeyler değil bunlar eşin çokk kabahatli

Varsayalım ki sadece arkadaş dost olarak seviyor ve görüşmeye devam ediyor..
Arkanızdan iş çevriliyor olduğu gerçeğini değiştirmiyor ki bu durum..
Eski sevgiliden de dost olmaz,olmamalı..

Bence boşanmayın..
Ama anlamasını,kabul etmesini sağlayın.. Ve bundan emin olun..

ben de karşıyımdır şu eski sevgili arkadaş kaldık saçmalığına ama hadi diyelim ki öyle oldu neden gizli gizli konuşuyorlar, diyceksin ki kızıcağını biliyo o zaman neden konuşuyo yuvası ve çocuğu var ortada hiçbir şey sizden önemli olmamalı. Peki dır dır yaptığının da farkındasın belki bu yüzden kimi zaman haklıyken haksız duruma dahi düştüğün bile oluyordur. bu konuları tartışmadan,dır dır yapmadan eşinle konuşmayı denedin mi peki... Maddi manevi sıkıntılar elbetteki vardır her ailede, çalışmaman durumun söz konusu değilse en azından kafanı rahatlatmanı yada pskolojik destek almanı öneririm,çünkü boşanmak en kolayıı

teşekkür ederim.
dır dırların farkındayım dediğim gibi yaşadıklarım dilime vurdu. dediğiniz gibi haklıyken çookk haksız konumuna düştüm.
çalışmamam söz konusu değil kredimiz var çünkü

canım sen aslında kendinden kaynaklanan sorunların farkındasın hepside çok doğal şeyler kolay değil ev iş çocuk hepsi birlikte seni yormuş buda dediğin gibi pskolojini bozmuş sende rahatlamak için belki biraz söyleniyor olabilirsin hangimiz söylenmiyoruzki
kilolarına gelince gayet güzle kilonun çoğunu vermişsin kalanıda çok rahat verirsin
bebek olduktan sonra eşinin evdeki yogunluktan sıkılıp başka kadına yönelmesi olsa hadi olabilir belki diycemde zaten eşin o kadınla bağını hiç koparmamışki
demekki halen o kadına karşı duyguları var ama kadın nişanlıyken bile onunla olduğu için kadına güvenememiştir evlenmeye onu layık görmemiştir
bence seni seviyordur ama diğer kadındanda belki vazgeçemiyordur bakınca çok hastalıklı bir durum ama erkeklerde böyle durumlar olabiliyor

Eşinin eski sevgilisiyle gorusmesıne anlam veremedim . Ben kendi düğünüme eski sevgilisi geldi diye kıyameti kopardım kaynım bana cok abartıyorsun dedi ama yaşadıkları o kadar basit şeyler değildi kız g..tü başı bir oynayanlardan dı ve düğün cd mizde benden cok o var takı takmıs gerizekalı bana eşime abi abi diyor bir sene önce başka şeyler yaşadığın insana nasıl abi dersin fotograf cekılırken elını beline atarsın ahlaksız böyle kadınlardan nefret ediyorum iğreniyorum. Asla ve asla onu etrafımda istemiyorum eşim bu yüzden benden ayrılacaksa da ayrılsın ben o kadar medeni değilim kimse kusura bakmasın. Allahıma şükür olsunki eşim hiç bir zaman konuşmaz bir de akraba benim eşimin eski sevgilisi yani bayramda seyranda görme ihtimalim var malesef o pisliği. sana sonuna kadar hak verıyorum benımde eskı sevgılımın numarası aklımda dogum tarıhı aklımda ama aradan 3 sene gectı asla bir kere bile aramadım ne dıye arayayım canım ahlaksızlıkdan bırsey degıl sonra bunun adını medenıyet koyuyorlar

kov evden defolsun gitsin
bir süre de görüşme belki aklı başına gelir
terbiyesiz adam
kızın karakterini seviyormuş bi de, iki kişiyi idare edecek kadar karakterli
kocan da nişanlısını bile bile devam edecek kadar karakterli!

Eşiniz de en az kız kadar midesiz. Nişanlı bir kızla 2 yıl flört eden bir adama nasıl güveniyorsunuz?

Ben muhtemelen ağzını burnunu kırar eline verirdim.

eşimde sonradan öğrenmiş ama öğendikten sonrada devam etmişler.
ben evlendikten sonra eltimden öğrendim ilk önce
daha sonra eşim detaylı anlattı

şaka mı bu eski sevgilisiyle görüşüyor ama sadece dertleşiyorlar birde karakteri çok iyi biri evli bir adamla dertleşiyor nasıl bir karatermiş ki o ailen destekse bir dakika bekleme boşanmak istemiyorum diyorsan da git biraz ve tercihi yapsın ya sen ya da eski sevgilisi böyle bi saçmalık olur mu ya sana çok büyük saygısızlık çalışan bir bayansın annesin illaki sıkıntın olacak o da sana destek olacak sen dırdır yapıyorsun diye yapılacak şeyler değil bunlar eşin çokk kabahatli

bende sizin gibi düşünüyorum

Varsayalım ki sadece arkadaş dost olarak seviyor ve görüşmeye devam ediyor..
Arkanızdan iş çevriliyor olduğu gerçeğini değiştirmiyor ki bu durum..
Eski sevgiliden de dost olmaz,olmamalı..

Bence boşanmayın..
Ama anlamasını,kabul etmesini sağlayın.. Ve bundan emin olun..

bunu nasıl başarıcam???
aldatılmanın eşiğinden bile döndüm. y

valla evli erkekler kaba tabirle ekmek çıkmayacak eski sevgilileriyle öyle dost arkadaş muhabbetine girmezler, illa ki bir beklentisi var ya da birşeyler var aralarında. sen çok sakin yapılı bir insansın ssanırım, ben şimdiye ortalığı birbirine karıştırmış o kadının kocasına bile haber vermiştim nasılmış dost muhabbeti öğrensinler diye :S

senin kocan nankörlük ediyor resmen seni kaybetme korkusu yaşatmalısın bir seçim yapsın eski sevgilisiyle muhabbet çevirmek mi yuvasına devam etmek mi bu seçimi yapmaya zorlamalısın

eski sevgiliyle görüşmek ne demek yaaaaaaaa.....
valla sinir oldum...
ne diyeyim konuşmaktan başka şansınız yok gibi...

bunu nasıl başarıcam???
aldatılmanın eşiğinden bile döndüm. y

Ya ben ya o diyeceksin tek söyleyeceğin kelime bu bence bunun cevabını tabıkı karıcım sen dıye alırsan o zaman gorusmeyeceksın onunla diyeceksin. ama o derse işte o zaman yıkılmayıp saglam adımlarla gururlu bir kadın olarak defolup gıtmesını söyliceksin !

eski sevgiliden dost olmaz....
madem öyle çok iyi karakteri düzgün bi hatunmuş üstelikte sevgilisiymiş zamanında onunla evlenseymiş...
bu ne denyoluktur....
çok arar seni boşanırsan emin ol..
boşanmayacaksan dövdür bu adamı...

eski sevgiliden dost olmaz....
madem öyle çok iyi karakteri düzgün bi hatunmuş üstelikte sevgilisiymiş zamanında onunla evlenseymiş...
bu ne denyoluktur....
çok arar seni boşanırsan emin ol..
boşanmayacaksan dövdür bu adamı...

:1::1: seçim yapması şartt

canım sen aslında kendinden kaynaklanan sorunların farkındasın hepside çok doğal şeyler kolay değil ev iş çocuk hepsi birlikte seni yormuş buda dediğin gibi pskolojini bozmuş sende rahatlamak için belki biraz söyleniyor olabilirsin hangimiz söylenmiyoruzki
kilolarına gelince gayet güzle kilonun çoğunu vermişsin kalanıda çok rahat verirsin
bebek olduktan sonra eşinin evdeki yogunluktan sıkılıp başka kadına yönelmesi olsa hadi olabilir belki diycemde zaten eşin o kadınla bağını hiç koparmamışki
demekki halen o kadına karşı duyguları var ama kadın nişanlıyken bile onunla olduğu için kadına güvenememiştir evlenmeye onu layık görmemiştir
bence seni seviyordur ama diğer kadındanda belki vazgeçemiyordur bakınca çok hastalıklı bir durum ama erkeklerde böyle durumlar olabiliyor

arkadaşım sevgisindende şüphe etmeye başladım
millete gösteriş yapmaya başladı aa bak ben eşimi seviyorum gibisinden örnek: haziranda evlilik yıldonumuzdu
işyerime çicek yollamış bununla 2.
kesinlikle gösterişi sevmeyen adam bir anda döndü
ne alırsa bir gülde dahil alır evde verirdi
ne bilim kızlar inanın inanısım yok hiç bşieye çok yorgun ve bıtkınım

valla eski sevgili olayı basıma geldıgı için benim için mimli bir konu bu valla o telefonuda kırarım hattı da kırarım gerekirse defol git derim . adamdaki rahatlığa bak ya

Son düzenleme:
Back