Eşiniz/erkek arkadaşınız güzel bir kız görünce bakar mı?

Merhaba; bazen gittiğimiz yerlerde yanımda eşim olmasına rağmen göz ucuyla bana bakan erkekler görebiliyorum ve bu tiplerden nefret ediyorum, eşimin böyle bir davranışını hiç yakalamadım ama belki de yanımdayken farketmiyorumdur bile. Tüm erkekler böyle midir ya

Çok güzelsin , ne kaa güzel 😂

Ben ortalamada olduğumdan zaar sıkıntı yaşamıyorum 🤓

Merhaba; bazen gittiğimiz yerlerde yanımda eşim olmasına rağmen göz ucuyla bana bakan erkekler görebiliyorum ve bu tiplerden nefret ediyorum, eşimin böyle bir davranışını hiç yakalamadım ama belki de yanımdayken farketmiyorumdur bile. Tüm erkekler böyle midir ya
Bakmak var bide bakmak var

Güzellikten ziyade, dikkat çekici birine bakılıyor illaki. Kadın-erkek çok da fark etmiyor, dikkat çeken birine herhangi bir sebepten göz dalıp bakabiliyor. Tamamen hedefe kilitli taciz edercesine bakılması, dönüp tekrar tekrar bakılması filan elbette kabul edilebilir bir şey değil de, göz bu kayar yani. Açıkta olana kayar, hareket edip durana kayar, ilginç-farklı-alışılmadık olana kayar, göze hoş gelir kayar vs.

Hayir degildir. Tum kadinlar nasil boyle değilse erkekler de degildir. Esim bazen yanimda erkek youtuberlarin oyun videolarını izliyor. Yemin ederim baska erkek sesi midemi bulandiriyor. Belli bir sure buna maruz kalmak hic hosuma gitmiyor. Esim de kimseye bakmiyor bakmaz. Oyle seylere meraki olan biri değil. Meraki olanlar yapiyor evet. Ne diyeyim bakanlar bir yerden acik versinler de ayakta uyutmasinlar eslerini.

Biz karı koca bakıyoruz :confused: güzel bi kadın görüyorum mesela, ohaa diyorum rabbim neler yaratıyo? Sonra gülüyo. Hey allah'ım akıl fikir ver diyo. Sonra yolumuza devam ediyoruz. Biri bakmış, birine bakmış çok da umrumda değil. Göz bu, kilit mi vurayım. Ama belki ben böyle davrandığım için denk gelmiyorum gizli gizli baktığına.

Eşim bakmaz, bakmamaya dikkat eder buna rağmen bu konuda özellikle uyardim hatta öyle birsey gormiyim diye. 😂

Kiskançliktan değil buarada, illa bakmak istiyorsa ben yaninda yokken istedigi kadar baksin ama ben yanindayken beni elin sümüklülerine rezil edip karsidaki sümüklüyü "ayyy yaninda kadin var bana bakiyiiii cok guuzeeeligggm" havasina sokarsa ozaman sikinti başlar.

Eşinize odaklanmayı deneyin. Size baksalar bile görüp rahatsız olmazsınız böylece.

Eşim bakmaz, bakmamaya dikkat eder buna rağmen bu konuda özellikle uyardim hatta öyle birsey gormiyim diye. 😂

Kiskançliktan değil buarada, illa bakmak istiyorsa ben yaninda yokken istedigi kadar baksin ama ben yanindayken beni elin sümüklülerine rezil edip karsidaki sümüklüyü "ayyy yaninda kadin var bana bakiyiiii cok guuzeeeligggm" havasina sokarsa ozaman sikinti başlar.
Kesinlikle katılıyorum 👍🏻

Karşı cinsin sesinden midesi bulanmak nedir ya, daha neler. Güzele bakılır, yani insanları at gözlüğüyle dolaştıramazsınız. Ayrıca güzel olmasa da bakılır, etrafta bir sürü insanla göz göze geliyorum yani ayı gibi göz dikmedikten sonra herkes Herkese bakabilir. Ayrıca size bakanları görüyorsanız siz de bakıyorsunuz demektir, haberiniz olsun.

Tabiki yaşadım ama birilerinin bana baktığını görmem için benimde etrafa bakıyor olmam gerekir sürekli. Bakışlar rahatsız ediyorsa görmemeye gayret edin diyorum size sadece.
Önünde sana dikdik bakan birini görmemen için etrafa bakmana gerek yok kör olmaman yeterli

Siz bakmasanız dışarıdan size bakıldığının farkında olmazsınız. Demekki siz de bakıyorsunuz. Afet gibi biriyseniz bende :KK14: Güzele bakmak sevaptır diye boşa dememişler.

Son düzenleme:
X