- 6 Mart 2024
- 10.411
- 8.940
- 168
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
yaaSağlıkla kucağına alırsın inşallah
Anne ne kadar mutluysa, bebek de o kadar mutlu. Birebir aynı duyguyu yaşıyorlar
Eşlerin hissetmesine gelince, yazılmayan kuraldır. Tepinir, tepinir. Baba ellemeye kalkınca o bebik dururbabanın hissetmesi için soğuk savaşlar vermen gerekebilir
yaa çook gec yaBenim eşim tam anlamıyla 23. Haftada hissetti o da baya zor olmuştu
babalarda bir sey var galiba29 haftalik olduk hareketlleri cok guçlü. Hala babası beklemeye başlayınca duruyor asla kimildamiyor
çok kuzum yaaSonlara doğru daha belirgin olduğu için 24-25ten sonra felan hissetmiştir
26ncı hafta.Kızlar iyi günleerr
Ben artık 19+2 günlük hamileyim. yaklaşık 10 gündür falan özellikle sırt üstü yattığımda bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama tabii ki çok güçlü değil. böyle hafif baloncuk patlar gibi bir his oluyor ve elimi üstüne koyunca elimle hissedemiyordum.
2 gün önce gece 2 kez üst üste elimin altında hareketini hissettim. Ama esim hala hissedemediHer hareket etti dediğimde koşa koşa geliyor ama bebeğin hareketleri daha kücük olduğu için hissedemiyor. zaten genelde esim elini koyunca hareket de etmiyor. Acaba ben heyecan yapıp esimi hemen çağırdığım için korkuyor mu?
Tam böyle güclü ilk hareketini siz kaçıncı haftada hissettiniz? Tek basima yasamak istemiyorum bu heyecanı artık
ve mesela dün çok sinirlendim bazı olaylar oldu ailevi. bebeğim tüm gün hiç hareket etmedi. gece yatağa gectiğimde 2-3 kez hareket etti. acaba benim ruh halim hareketlerini etkiliyor mu?
ben 27-28.haftada artık ailemin evine gidicem. o yüzden acele ediyorum esim de hissetsin diye29. hafta bitmek üzereyken hissetti eşim ondan önce sadece teyzesi hissedebilmişti :)
Bazı arkadaşlar sırtüstü yatarken hissediyormuş ama mesela benim bebeğim yan yattığımda daha çok hareket ediyor hele ayaklarının olduğu tarafa yatarsam hiç durmuyor böyle bi yöntem deneyebilirsiniz :)ben 27-28.haftada artık ailemin evine gidicem. o yüzden acele ediyorum esim de hissetsin diye
her tarafı denedimBazı arkadaşlar sırtüstü yatarken hissediyormuş ama mesela benim bebeğim yan yattığımda daha çok hareket ediyor hele ayaklarının olduğu tarafa yatarsam hiç durmuyor böyle bi yöntem deneyebilirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?