Eşiniz alyans takıyormu?

eşimde bende nişsanlandıktan sonraa ve bu zamana kadar hep takktık...
evli oldugumuza ggöre takmalı bencee

Ben hiç çıkarmam.Nişanlmda dışarı çıkacağı zman hiç ihmal etmz..

kızlar alyans takan erkekler dışardaki bayanlara daha çekici geliyormuş:mymeka: hepsinin canı cehenneme

ben nişanlıyım,
alyansımı gece gündüz takarım. evde bazen çıkarıyorum yani.
nişanlım da işten gelince komodininin üzerine koyuyor ve sabah işe giderken takıyor.
ilk zamanlar unuttuğu oldu bir kaç kez ama şuan hiç çıkarmıyor.
bence takılması gerek

benim sözlüm de takıyor.yazlıkta gündüzleri çıkardığımı öğrenmişti yıkmıştı ortalığı yüzüğü çıkarırsak büyüsü bozulurmuş.. şu nişan olsa da alyanslarımızı taksak artık ya aylardır bekliyolar odamda öyle heves ediyorum kiii bi taksak yazın bile çıkarmicam((

Ben evde takı takamıyorum helede yüzük.eve gelince ne varsa çıkarırım(takı olarak):))sadece küpelerim kalır
Eşimde takar ama bazen evde unutur.Birde çok geniş alyans olunca parmağı rahatsız ediyor

ıLK ZAMANLAR BENDE TAKMAKTA GÜÇLÜK ÇEKıYODDUM ÇOĞU EVDE OLDUĞUM ıÇıN SORUN OLMUYORDU TABıKı DIŞARI ÇIKARKEN TAKIYORDUUM AMA ŞıMDı ÖYLE ALIŞTIM Kı ALYANSIMA KREM SÜRERKEN ÇIKARIYORUM SONRA HEMEN PARMAĞA EŞıM HEP TAKIYOR TAKMAZSAkötükedihüso KENDıSı SEVıYOR BU KONUDA BıZDE SORUN YOK AMA HERKESıN TAKMASI LAZIM

Benim eşim nedense bir ısınamadı takmıyor.Yüzüğünü çok sevdiğini söylüyor ama ben çıkarınca arıza yapıyor.Eşit olmadığımız içinde tartışma çıkıyor.Artık üstelemiyorumda belli bir nedeni yok takmamasının takıya alışamadı bir türlü.Kendi bilir .........

takıyor kocacım bide benim takıp takmadığımı da her evden çıktığımızda kontrol ediyor kaydirigubbakcemile3 çünkü o evdeyken bile çıkarmıyor bense eve gelir gelmez ne takısı varsa üzerimde çıkarıyorum.

takıyormu ne demek takması şart zaten evliysek takmak zorunda ilk evlendiğimizde bir iki ay takmadı...alışamadım diye takıp bir saat sonra çıkarırdı ...iyi ozaman bende takmam dedim ve o günden sonra hiçç çıkarmadı sadece yatarken çıkarır ama sabah mutlaka takar.
takmak zorunda eğer takmazsa bana değer vermiyor düşüncesi beni yıpratır üzer ....artık sevmiyormuş gibi gelir.bana göre beni sevip yüzüğümüzü takmıyorsa beni tınlamıyor demektir bu kadar basit ....
tabi bana göre

vala bu sevgi saygı işleri yüzükle küpeyle kolyeyle olacak işler değil takmasın anacım ne varmış yani,bende uyuz olurum mesela yüzüğe hayatta takamam,oda takmasın no problem

benim eşimde yüzük takmıyor.ama sadece yüzük değil saat künye vs.rahatsız ettiğini söylüyor.benim için proplem değil

değil yüzük hiçbişi takmıyo saat bile sevmiyo takmazda zaten işide dokuma makineye kaptırmasın die bende takmasını istemezdimm

Esim herzaman takar..bende takarim ama mutfakta rahat edemeiyorum parmagimda yuzukle..o yuzden bazen geri takmaya unutuyorum disari cikarken...benneyaptımki ..eger esimde bu durumu farkederse yandim.." Askim ben sana daha once soylememismiydim unutmaman gerektiginilmaz: " diyor ..:sinifsinif:

hayır malesef benım kocam alyans takmıyor.nişanlıyken mecbur takıyordu.gercı hos ıstesede burada takamaz burada erkeklerın altın takması yasak... akannehir

benim eşimde takmıyor . saat falanda takmıyor. ben hiçde rahatsız olmuyorum takmamasından.
ben de evde takamıyorum. bi yere giderken takarım eve gırer gırmez küpe ,bilezik,künye,yüzük ne varsa çıkarırım rahat edemiyorum hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…