• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz alyans takıyormu?

Neden yuzukle guveni yan yana dusunuyorsunuz anlamadim yuzuk takan aldatmaz yada takmayan aldatir gibi birsey soz konusu degil bence , aldatacak adam yuzugude olsa aldatir..
yuzuk konusu bence eslere verilen degeri gosterir! sahsen ben yuzuklu bir erkegi gordugumde esini takdir ederim kocasini ona verdigi degeri gorurum parmagindaa.s

sana sıddetle katılıyorum
sen yazmSAN BEN YAZACAKTIM WALLAHI
eşi yuzuk takmayanların genel dusuncesı bu
onemlı olan guwen lafının ardına sıgınıyorlar sankı bıraz
eweet guwen cok onemlı ama yuzuk we guven farklı ıkıkawram

vallahi benim eşim takmıyor baktım o takmıyor bende takmıyorum artıkta buna aldırmıyorum çokta önemli değil artık

sana sıddetle katılıyorum
sen yazmSAN BEN YAZACAKTIM WALLAHI
eşi yuzuk takmayanların genel dusuncesı bu
onemlı olan guwen lafının ardına sıgınıyorlar sankı bıraz
eweet guwen cok onemlı ama yuzuk we guven farklı ıkıkawram

sagol canim a.s.
bende sana katiliyorum yerimseniben

mutlaka takar... geceleri yatarken bazen çıkarırız. ama unutmuş bile olsa evden alır takar.

İkimizde takarız , evlendiğim ilk zamanlar ben yüzük takmaya alışık olmadığımdan unuturdum , adamda yüzük var bende yok gezerdik öyle.. Sonra alıştım ama eve gelince hemen çıkartırım parmaklarım şişiyo bide yüzük ıslanınca kötü oluyo , eşim hiç çıkarmıyo galiba ki evde ben çıkarttığımda bakıyorum yüzüğün olduğu yer bembeyaz diğer yerler yanmış..
Evlendiği andan itibaren hiç takmasaydı anlardım belki de , uzun süre takıp hiç çıkarmayıp biranda nedensiz bir kararla çıkarırsa işte o anda şüphe ederim sanıyorum..CADIARZU

Neden yuzukle guveni yan yana dusunuyorsunuz anlamadim yuzuk takan aldatmaz yada takmayan aldatir gibi birsey soz konusu degil bence , aldatacak adam yuzugude olsa aldatir..
yuzuk konusu bence eslere verilen degeri gosterir! sahsen ben yuzuklu bir erkegi gordugumde esini takdir ederim kocasini ona verdigi degeri gorurum parmagindaa.s

[degerimiz bir yuzuge kaldiysa o deger kapidan iceri hic girmesin daha iyi.
ayirca yuzukle guveni yan yana dusundugumu kim soyledi.[/B]

ikimizde takarız...ve buna önem veririz....
hatta bir gün hamur yoğuracağım diye ,çıkarmıştım tüm yüzükleri ve unutup markete gitmiştim ...
eşim bir surat salladı,ne surat ...hiç bir şekilde çıkmamalı imiş parmağımdan...

nişanlım da ben de takarız,ilk zamanlar daha yeni olduğu için uyurken ve banyo yaparken çıkarırdı en sonunda dedim bu yüzük parmağa takıldıktan sonra durmadan çıkmaz şimdilerde bakıyorum da hiç çıkarmıyor :) Güven meselesi değil ya da takınca aldatmaz falan da değil sadece o yüzüğün ikimiz arasında bir anlamı var ve o anlamın büyüsünü bozmamalı ne o öyle tak çıkar değil mi ama...

Esim takilardan,altindan nefret ettigi icin hic takmadi...hatta fermuarli thsort bile giymez gicik olur...
Alyansi piril pirill duruyorr bir gun olsun gormedim parmaginda ama bu benim icin no problem...O beni cok seviyor deli gibi asik banaa :))

Ben yuzuge cok onem veririm , esimde takar bende takarim ustelik bir erkegin yada bayanin yuzugunede cok dikat ederim takili degilse yuzukleri sanki bana sevgi eksikligi varmis gibi gelir kiza bilirsiniz ama bu benim dusuncem:1closedeyes:

katılıyorum vereliniortak

o yüzüğü parmağımızda görmek için okadar zaman bekledikten sonra takmamak olmaz dimi :kedi:

takıorum hemde gururla, her sabah uyandığımda yüzüğüme bakıp öpüorum tosunpaşam niyetine:asigim:

eşim hiç çıkarmadan takar ama ben takamıyorum,allerji yapıyor banamafoldumben işe giderken takıyorum eve gelirgelmez ilk işim çıkarmak oluyor,sadece o değil,küpe saat ne varsa kaşındırıyor,artık eşimde alıştı üzülüyorum ama napiim:sinifsinif:

valla biz nişanlımla beraber çalışıoruz bütün gün gözümün önünde haftasonlarıda genelde sürekli beraberiz zaten yapışık ikiz gibi dolanıoz yüzük pek önemli olmuo bu durumda :)kaydirigubbakcemile2

ne güzel ya bunu sevdim.keşke bizde yapışık ikiz gibi olabilsek.2 ayda bir ancak görüyorum :( ama az kaldı 8 ay sonra hep dizimin dibinde olacak :jeyyar: biz de hep takıyoruz nişanlımla yüzüklerimizi opuyorumnanaktan

benm eşimde takar ama evlendgmzde altın yüzük almştık altın da erkege caiz olmadıgından gümüş yüzük aldım ve sadece gece yatrken çıkarıyooo

Back