Eşiniz alyans takıyormu?

ya alyansı takınca aldatmıcak yada alyans takmazsa aldatacak gözüyle bakanlara tek sözüm kalbinden baglansın size gerisi boş takmış takmamış ona kalırsa dinimizde erkege altın haram benimki takmıyo gümüşte sevmiyo açıklamasını yaptı bende dogumdan beri takmıyom parmagıma dar geliyo sormadı bile nie takmıyon die biz gönülden baglıyız ben çok gördüm parmagında yüzük olupta aldatanlarıdaaa takanlara saygım var takmayanlarada gösterilmesini istiyom aynı özenin ben onaa kalpten güvendigim için no problem yüzük

O takıyor da ben takmıyorum :) kalın olduğu için parmağımı tahriş etti bir süre takmamayım dedim sonra da unuttum aklıma getirdiniz takayım ben de :))

yok daha neler valla takmıyan bÜtÜn erkeklerı aldatıyo ıma ettınız bu sÖzÜnÜzle benım fıkrım buuu takmıynlar aldatmıyo sız rahat olun takmazsa eŞınız aldatmaz sızı ılerde gÜven Önemlı evlılıkte
sen adamına gÜvenme hıÇ 10yÜzÜk taksın yıne aldatıyo sanarsınnn

hayır takıcak tabikide yüzük bile bir simgedir birini göre aa bu evli yada nişanlı falan anasılıyo ve erkeklere cok yakısıkıo bence benim birine ait oldugum onun bana ait oldugu o gösterge çok hos bence benim sözlüm takıor o esmer ellerinede ne yakısıo ayhh askım benim:asigim:

Bence takmalı ben dha dün sözlendim şimdilik takıo :roflol:
Gerçi istesede o yüzüğü çıkarması biraz zor olur çnkü parmakları çok kemikli olduğundan zor çıkıo :lepi:
Çıkarmasın yaa çıkarması içinmi alınıo o yüzükler.
Allah korusun ilerde ben takmıoru fln derse ve illada çıkarcam derse bende takmam o takmıosa..:umursamaz:

musyascım kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

kızlarr güldürdünüz beni allah ta sizi güldürsün inş. kaydirigubbakcemile3

6 yıllık evlıyım....nişanlandıgımızdan beri hiç çıkarmadık....bir kere eşim gittigi yerde lavaboya dusurdugu ıcın kaybettı sonra benımkı ile birlikte değiştirdik tekrar aldık ....cok önem verir...

benim nişanlım da nişandan önce bin takla attı, yok iş yaparken rahatsız eder, kolye yapayım ona takayım, gitar çalamam ben bununla...vıdı vıdı... ama nişandan beri hiç çıkarmadı ve itiraf etti artık yüzüğü hissetmiyormuş bile parmağında, alışmış kaydirigubbakcemile3

alyansını takmayı cok seviyor nişanlıyken hiç çıkartmıyordu ..ama parmagında bayagı bir şişme oldu bu aralar rahatsız etti..o nedenle ben taktırmıyorum

takıyor taktıda hep hiç çıkarmadı opuyorumnanaktan
ama erkeğe altın haram diye kendine ve bana gümüş alyanslar aldı
şimdi o gümüşü bende altını takıyorumzemuszemus

takar çıkarır belli olmaz
bazen elleir şişer çünkü
o zaman rahatsız ettiği için
şahsen beni hiç rahatsız etmez
ister takarister takmaz..
ben bi kere unuttumda ertesi gün taktı eline
banada niye takmadın demez.
gerçi ben hep takarım
seviyorum tek taşımı, alyansımı...

Hele bir takmasınnnnnnnnnnn :)) parçalarım valla...şaka bir yana elektrik işiyle uğraştığı için sabah işe giderken alyansı bırakıyor...bi kere de ben yüzüğümü kaybettim sonra tıpkısının aynısını bulduk aldık :) ayy çok ağlamıştım......

:nazar:mutluluğun daim olsun.kocacığımsız bir yaşam düşünemiyorum tabi oda bensiz .alyansı takmıyor çünkü bir kere neredeyse kayboluyordu biraz bol geliyor.ona ben yeni alyans almak istiyorum doğum gününde kib...a.s.

Back