• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz alyans takıyormu?

takmasında görim :) şu ana kadar cıkarttıgını hıc görmedım evdede parmağında dısardada uyurkende her zaman parmağındadır ayrıca bencde kızlar elı erkeklere bakmaz dıye bısey yok benımle elele gezerken sarman dolas yururken bıle kızlar bakıyokaydirigubbakcemile3 puhahaha mesela eskı kız arkdası var kızı tanıyorum bızım flort dönemımızde aramıza gırmeye kalktı kız halen benımkını görunce gözlerını alamaz üzerinden aynı mahallede oldugumuz ıcınde cogu zaman görüyorum kızı herseferındede kız bakınca içinde kaldı dımı güzelım cok uğraştın ama elde edemedın bak bak bıraz daha bak sen baktıkca ben kocamın ne kadar yakısıklı kendımınde bı okadar güzel oldugunu anlıyorum sağol toto muzu kaldırıyosun dıyorum ama gelıp naber felan dıyemıyo dese yerlebır ederım onu orada aslında yanımızdan o her gectıgınde eşımın yuzune bakıyo eşim dön önüne felan diyo ama anlamıyo kız cagız :enbuyukkk:

Son düzenleme:
benm sözlümde takıyo daha öncesinde kendi aramızda taktığımz yüzük vardı onu ben arada çıkartıyordm ama o çıkarmadı hiç şimdilik alyansınıda çıkarmıyo amaaa evlenice çıkarır mı orasını bilemeyeceğim

bence çok önemli nişanlım içinde öyle. asla çıkarmaz.ben de çıkarmam banyoda uykuda hep parmağımda. o bana bi bağlılık ben ona bakım onu hatırlıyorum hep. ve insanların ilk baktığı şey parmakta yüzük var mı yok mu? bence takılmalı

her zaman takıyor. ilk takıldığında eline bakıp gülümsüyordu kendi kendine. o günden beri de hiç çıkarmıyor. ben de öyle...aldatmanın yüzükle çok alakası yok. öyle kadınlar varki adam evli mi değil mi takmaz bile. ama genellikle uzak tutar insanları. erkekler bile bakıyor elimize hemen yüzük var mı diye...yüzük takmak eşe olan bağlılığı gösterir. içten gelmelidir. örneğin, yüzüğümü elimden bir saniye bile çıkarsam çıplak gibi hissediyorum kendimi. ve elimi acıtıyor bahanesiyle yüzük takmayan erkek kesinlikle yalan söylüyordur. gerçekten acıtıyorsa acıtmayanı alınır ve takılır. bu sadece bahanedir.

elimden toz bezini düşürmediğim için ben evde takmıyorum. sadece dışarı çıktığımda takarım. ama eşim alyansını hiç çıkarmaz, hatta benim takıp takmadığımı da kontrol eder dışarı çıkarken kaydirigubbakcemile3

işi gereği sakıncalı olmasına rağmen takar benim meleğim... banyo dışında çıkardığını hiçç görmedim..

nişanlımda bende takıyoruuz hiç çıkarmadık kımısı 1 yuzuğü zor takar ama nişanlım hem söz yuzugunu hemde nişan yuzugunu üst üste takıyooo canımmm benimmmm =) söz yüzüğüü ince oldugu için kötü durmuyo ama sonra sadece söz yuzuklerını çıkarmaya karar verdik nişan yuzuklerımızı her daim takıyoruz opuyorumnanaktan

Eşim altın, saat, yüzük vb hiçbir takıyı takamıyor, alerji yapıyor.Nişanlıyken bile takamamıştı bende hiç üstelemedim.Beni sevdiğini bildikten sonra gerisinin önemi yok.

benim kocam da is disinda bil hassa kalabalik ortamlara gireceksek,dügün dernek gibi, o zaman mutlaka takiyo ama iste takamiyo cünkü allah korusun tehlikeli olabiliyo o zaman da boynunda kolyemiz var ikimizin bas harflerinden olusan nisanliyken yaptirmistik onun ucuna takiyo..

Eşim de ben de nişanlılığımızdan beri takıyoruz alyanslarımızı.Sadece evin içinde genelde çıkarırız.

benim eşim taktığı günden bu yana hiç çıkarmadı,onlarda adet öyleymiş.takılan yüzük çıkmazmış.ben arada çıkarıyorum,özellikle yemek ve bulaşıkta...

benim eşimde nişanda bir taktı o gün bugündür hiç çıkarmadı bense evlenene kadar taktım şimdi ise takmıyorum:)

eşim ve ben sözlüyken taktık ilk yüzüklerimizi..sonra geçen yıl evlilik yıldönümümüzde ben birer tane daha aldım..diğerlerini çıkarmaya da kıyamadık bu yüzden ikimizde sağ ve sol elimizde birer alyans taşıyoruz..

eşimde bende sürekli takıyoruz.ama iş yerinde çoğu zaman çıkardığını söylüyor alçı işi yaptığı içinkaydirigubbakcemile2

Evlendigimiz yil takmisti,sonra cikardi ,artik takmasina gerek kalmadi .:umursamaz:....ama ben alyans takan erkekleri cok takdir ediyorum ,ustelikte cok da yakistigini dusunuyorum. :smiley-cool:

Back