Eşiniz ailesine maddi yardım yada sürekli bişeyler alıyor mu ?

Evet ben paragözüm diyemiyor musunuz? Diyin yahu. Benim cebimde ay sonunda 300 lira kalacak, ben 150 liraya yeğenlerine aburcubur alacam, olduu. Üstüme başıma kıyafet alamadıktan sonra ne diye çalışıyorum ki? Eşinize hep destek olmuş, hep arkasını toplamışsınız, şimdi keyfi harcamalarına laf söyleyince çıldırması normal, adamı arsızlaştırmışsınız. Bu saatten sonra nasıl toparlanır bilmem.

Biz ikimizde çalışıyoruz. Eşimin maaşı ile lira, faturalar herşeyi ödüyoruz.Benim maaşımı altın alıp, kendi adıma kenara atıyorum. Bırakın herşeyi eşiniz yapsın. Siz enayi misiniz.Tek maaş yapabilirse yapsın yardım bakalım.

E zaten söylüyorum alırsa çok tutarsa bu fazla vs yada para fazla harcanmış naptın diye sustuğumu sanıyorsunuz ama zaten hesabını tutuyorm ama açıklayamadıgı zaman büyük kavga çıkıyo
Bir cinnet çok şeyi çözer. Yeni bir ev ekonomisi düzeni yapacaksınız ve çirkefliği ele alacaksınız. Böyle toparlarsınız ancak. Sizin kredi kartınızı ödemeniz için nasıl para vermez ya, maaşınız olduğu gibi onun borcunun kredisine gisiyorsa sizin kredi kartınızın ödemesini de paşa paşa yapmak zorunda. Ya da çektiğiniz kredinin yarısını her ay ondan tahsil edip kendi dengenizi kuracaksınız, kalan parayla (kalırsa) isterse anasına ev alsın. Kesenizi toparlar toparlamaz da boşayın bu adamı

E zaten söylüyorum alırsa çok tutarsa bu fazla vs yada para fazla harcanmış naptın diye sustuğumu sanıyorsunuz ama zaten hesabını tutuyorm ama açıklayamadıgı zaman büyük kavga çıkıyo

Anlattığınız olaylara ve verdiğiniz rakamlara göre hesaplar tutmuyor maalesef. Ya eksik anlatıyorsunuz ya eşiniz kumara devam ediyor.

İki maaş ve 150 binlik borçla ay içinde elinizde 300-400 lira kalması ya da kıyafet alamayacak durumda olmanız mümkün değil.

Bu durum çok rahatsız ettiyse ayrılın madem eşiniz de konuşmaktan anlamıyor böyle sürekli borç ödeyerek mi yaşayacaksınız

Bu iğrenç düşünce yapısını çok iyi biliyorum kocamın ailesi sayesinde. Çift maaş çift maaş diyip duruyorlardı bir memursunuz iş garantiniz var diyip kafamı iyice ütülüyorlardı. Madem çift maaş olmak bu kadar güzel bir şey. Görümceniz de çalışsın onda çift maaş olsun. Hırsız gibi annenizin emeklerini aşıracaklarına çalışsın bakalım kolay mıymış çift maaş olmak. Ama burda asıl kazılması gereken kv ya da görümce değil kocanız..

Vur ensesine al değil borcuna destek oldum evet ama iş farklı aşamaya geldi
Konu sahibi siz tam vur ensesine al parasısiniz yalnız . İs farklı aşamaya tabi ki gelir bir insan kendini sürekli kullandirirsa öbür taraf daha fazlasını ister çünkü

Konu sahibi siz tam vur ensesine al parasısiniz yalnız . İs farklı aşamaya tabi ki gelir bir insan kendini sürekli kullandirirsa öbür taraf daha fazlasını ister çünkü
Asalak için bir de tutmuş kredi çekmiş :)
Ne ballı adam.
Kredisini de karisi ödüyor oh mis.

Kizlar istediği kadar cinnet geçirsin.
Kredi onun üstüne :)(
O kısım tamam da adamın da kartında alışveriş yapacak miktarda bile para kalmıyormuş. Ben asıl buna takıldım. İki maaşı dibine kadar harcayacak ne yapıyorlar?

Yorumlarina ve takildigi hususlara bakilirsa ikinci secenek gibi gorunuyor.

Aileye yardım tabi ki edilir ama böyle değil, eşinizin sizinle olan iletişim şekli de çok çirkin. Bu tip adamlar bana pek evlilik yürütebilecek gibi görünmüyor o yüzden adınıza borç yapmayın ve sizde aileme veriyorum deyip hesaplarınızı ayırın ve para biriktirin, bu adamla yolunuz çok uzun değil belli ki

O kısım tamam da adamın da kartında alışveriş yapacak miktarda bile para kalmıyormuş. Ben asıl buna takıldım. İki maaşı dibine kadar harcayacak ne yapıyorlar?
Seni seni seniiiiiii.... Söyleşide daha çok lincle.. o senin kadar biliyor sorgulama artık koca düşmanı.

Kumar sorununu ayrıldım bi kaç kez en son ailesine söyledim ailesi kızdı utandı vs anlattım ettim kolay olmadı tabi ama çözdük kartım onda değil tabi ki hesaplarımız ayrı

İyi ki utanmışlar. Utanmış halleriyle annenizin buzluğa koyduklarını yağmalıyorlar, utanmasalar koltuk takımını, çamaşır makinesini falan götürürlerdi herhalde.

Adam hem kumar oynamış, bir sürü borca sokmuş sizi hem de ailesine harcadığı paralar için ağzını yaya yaya "sana mı soracağım" diyor. Yüzsüzlükte zirve.
Ben olsam o bana sormayan ağzını yırtıveririm.
Siz bu sakinliğinizle daha çook kullanılırsınız.

Sorun eşinizin ailesi değil eşinizin ta kendisi. Çünkü her şeye tamam diyor ve halinden gayet memnun.

Ayırın paraları ve açık net bir biçimde tavrınızı koyun. O kadar çalışıp didiniyorsun ne için? Evde yata yata karpuz olmuş anneyle kardeşi doyurmak veya iphone süpürge almak için mi o emeğin?

Kumar borçları da varmış. Ben olsam ayrılırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…