Maddi durumunuz çok daha iyi bile olsa eşinizin ve sizin anne babalarınızdan başka para harcamanız gereken kimse yok.hatta bana göre o bile evladın üzerine vazife değil.yılların vefası, merhameti için yapılıyor.yoksa anne baba evladına bakmak zorunda evlatlar anne, babaya bakmak zorunda değil. Kardeşe, yengeye, dayıya, yeğene alınan bir çöp bile sizin üstünüze vazife değil.anne dedim ama onun da sınırı var tabi.onu da siz bileceksiniz. Şu insanlar neden bu kadar saf ve iyi niyetli anlayamıyorum.ben annem de babam da kardeşim de olsa çıkarcılık ve istismar peşinde duğunu anlarım gibime geliyor. Mesela siz akrabalarınızın kötü huylarına karşı kör müsünüz ? Erkekler nasıl ve neden kör oluyor sinir bozucu.bur de bizim toplumda paranın lafını yapmak suçmuş gibi hissettiriliyor.koca dünya ne savaşlar yaptı, ne katliamlar yaşandı, ne ocaklar söndü , ne aile içi cinayetler işlendi, kardeş kardeşi kırdı.neden hâlâ doğamızı inkâr etme derdindeyiz. Herkes kendi yağında kavrulsun, arada yenilip içilsin yeter.insanoğlu paranın lafını yapıyor işte.sizin ne farkınız var.tabi ki siz de parasında olacaksınız.sırf bir konuda rahatım diye herkese saçmak zorunda değilim.istersem koleksiyon yaparım istersem çürütürüm bir köşede paşa gönlüm bilir.kalsa bile vermek zorunda değilsiniz ki zaten kalmıyormuş.