• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz ailesine maddi yardım yada sürekli bişeyler alıyor mu ?

Bu tipler böyle kadınları nasıl buluyor bilemiyorum. Tüm kadınlarda saf, çilekeş moduna girip borca katlanır anacığı babacığı besler eksiklerini düzer. O adam müsveddesinin ailede kurum kurum kurulur.....yahu hiç mi şaşmaz bu kader?
Seçiyorlar bence. Bakıyor vur ensesine al lokmasını bir hatun bu, çalışıp para da kazanıyor. Hemen nikah kıyayım da yıkılayım şunun üstüne diyorlar. Sana bana gelmiyorlar çünkü yedirmeyiz anlıyorlar.

Ben sizi yeni hatırladım, evden size ait olmayan ama aslında sizin olan eşyalar çıkan üyesiniz di mi, kocamın gömleğindeki ne lekesi diye de sormuştunuz?

Aile de koca da falsolu ama sizin bu evliliğini sürdürmenizdeki amaç nedir? Çocuk da yok, kurtul gitsin.
Yahu kuzucuk harıl harıl gebe kalmaya çalışıyor bu borç batağında heralde adam eve bağlanır diye 😔

Ben farkındayım zaten ama herşeyde üste çıkıp bastıran haklı oldugunu düşünen karşılıklı düzgünce konuşulmayan biri var. Konusulsa güzelce anlatırım ama ne anlıyor ne konuşuluyor. Sanıyor ki onlara aldıgı şeylere laf ediyorum paranın lafını yapıyorum olarak görüyor.
en dogal hakkınız bu ara onalra aldıgı seylere laf etmek ve para lafı yapmakk.
ya da soyle yapın o ne yardım yapıyorsa aılesıne sızde kendı aılenıze yapın, onların başı kelmi ?
bakalım ozaman nasıl oluyormuş

Yahu kuzucuk harıl harıl gebe kalmaya çalışıyor bu borç batağında heralde adam eve bağlanır diye 😔
Nerden biliyorsun bir senedir eşim çok istediği halde erteliyorum çocuk meselesini zaman zaman iyi dönemlerimiz zaman zaman kötü donemlerimiz oluyo iyi oldugunda olsa mı diye düşünüyorum evet bu eşimi eve bağlamak için oldugu anlamına mı gelir ? Ben çocuk sahibi olmak isteyemez miyim nasıl bi bakış açısı eve bağlamak isteyen kadınlardan değilim emin ol

Nerden biliyorsun bir senedir eşim çok istediği halde erteliyorum çocuk meselesini zaman zaman iyi dönemlerimiz zaman zaman kötü donemlerimiz oluyo iyi oldugunda olsa mı diye düşünüyorum evet bu eşimi eve bağlamak için oldugu anlamına mı gelir ? Ben çocuk sahibi olmak isteyemez miyim nasıl bi bakış açısı eve bağlamak isteyen kadınlardan değilim emin ol
Kumarbaz adama cocuk yapıp napacaksınız?

Belki de tekrar oynadigi icin krediye ragmen borc kapanmamis. Ya da konu sahibinin iyi maastan anladigi rakam iyi degil.
İki asgari ücrete iyi maaş demiyordur diye tahmin ediyorum.

Eve minimum 20 bin girip sebze meyve, totona don alamayacak haldeysen vardır orda bir sorun. 150 bin demiş borca. 24 ay vadeli çeksen bile aylık 8000 ödemesi olur. Tahminim gibi 20 binse giren para 12 bin kalır geriye. Kira da ödenir, giderler de, kıyafet de alınır o paraya sanki.

Tabi iyi maaş kastı nedir konu sahibinin bilemiyoruz, tahmin sadece.

Konu sahibi senin kocan kumarbaz
Senin kocan kumarbaz bizi cıldırtmak mı istiyorsun gflkgklgkl
Adamın kumar borcunu calısıp ödemek,bide sanki ev araba borcu ödüyorsunuz gibi borcumuz var demek kacıncı level?
Milletin keyfi yaptıgı borc niye benim olsun?
Evlilik bukadar sahip cıkmaya acık bi müessese değil!

Elinize kalan 400-500 TL ile mi çocuk yapacaksınız?
Birşey oldu çalışamadiniz hamilelik doğum sonrası bir süre, ne olacak?
Bu kadar para yok, borç çok derken çocuk istemek akıl karı değil.
Eşiniz çocuk ister, şuanki şartlarınıza bile bolluk içindeyiz diyormuş.
Siz de farklı düşünmüyorsunuz, çocuk isteyemez miyim derken aslında.
Çokta şey yapmayın.

İkimizin maaşı da gidiyor para kalmıyo 300-400 gecen ay kaldı bana kredi kartı borcum için kalanu vermedi kart borcunu kapattım dedi para onda kalsın diye tahminimce o zaman aldı belki oyuncak. Ama fazladan para gitmiş nereye gitti naptın diye sorunca sinirleniyo herşeyin detaylı hesabını mı vericem sunu aldım bunu aldım diye diyo. İnanın ne parasındayım ne onlara bişey almasında ama çift maaşız diye borç olmasa biz onlara harcama harcama yapmak zorunda değiliz ki biz de aile kurduk maaştan onlara da harcama yapalım istiyor böyle isteyince benim yapasım gelmiyor yoksa kendim alırım hem hediye dediğin bu kadar pahalı olmaz yani
Eline geçen PARANIZIN hesabını vermek yerine hır çıkarıyorsa yaptığının yanlış olduğunun farkındadır. Üzülerek söylüyorum böyle adamlar asla düzelmiyor. Önce hesapları ayırıp ödemeleri eşit paylaşacaksınız, ha bunun yüzünden çok kavga çıkacağına da şüpheniz olmasın. Baktınız böyle de başa çıkamıyorsunuz böyle giderse boşanacağınızı söyleyin, o da olmazsa gerçekten boşayın. Yarısını sizin kazandığınız ve onun borcunu ödemesi için verdiğiniz paranın hesabını size vermek zorunda, veremiyorsa o parayı alamaz. Aklınız varsa ipleri hızlıdan elinize alın

Herkes cok guzel yazmis , tekrar tekrar oku . Hata kocanda ama daha cok sende. Sınırını koyamamissin.
Hem haksiz olup , hem uste kimse cikamaz.

Evet yardım edilir ama bu şekilde değil. Sanırım artık kartımzı ve maaşınızı yönetimini alma vakti gelmiştir. Kendinizi hazırlayın eşinizle aranızın bozulmasına. Önleminizi ve gardınızı alın. Açıklamanız öyle bir yapınki aranızda bozulmasın

Canım çocuk filmlerdeki gibi büyümüyor, babasıyla haliniz bu. Çünkü bu tip herifler düzelmiyor ...

madem öyle der alırım kendi maaşımı bir kuruş vermem. giderleride hesaplarım yarısını öderim.

paşa bey ve ailesi size mi güvenmiş yok öyle bir dünya

çekin restinizi

ben sinirlendim burda. bunlarla ömür geçmez

%100000
Adamın anasını bacısını ben mi finanse edicem madem parası bol evi geçindirsin. Ben olsam tek kuruş koymam daha

Canım önemli mi neye oldugu savmış savurmuş iddia da oynamış borcu borçla kapatmış biraz para yemek için fazladan çekmiş krediyi çekerken vs vs katlanarak büyümüş işte ne borcu oldugu önemli değil ama ev araba değil savurganlıktan ben de diyorum bak birikim yapalım araba alalım diye aklına koydum borc bitsin diye bekliyoruz
İddia olduğunu o kadar iyi biliyordum ki. Hala bekliyorsunuz yani borç bitecek o adam birikim yapacak:) ne diyeyim. Bazı yolların sonu başından belli oluyor. Siz kocanızın kumar paralarını ödeyin, o da size "sana mı sorucam sen kimsin" desin. Siz de bekleyin ki kocanız araba alır. Borç bitince anasının robotuyla iphonenunu alır sonra yine oynar kumarını. Siz de bankasınız onun için. Üzücü..

Evet kredi çekip harcamıs harcamış onu kapatmak için gene çekmil sonra gene birikmiş faizle bende ona verdim iddia vs oynamış benim kredi kartı patladı eksi hesap patladı aynı zamanda ona psikolojik destek de oldum borçtan bunalımdaydı halledicez vs. Sonra benim borcu kapatmak için kredi çektik öyle yani
Sen bu adamı fazla şımartmışsın kendini paşa zannetmiş. Kavga kıyamet önünü almazsan kapında icrayı göreceksin. Ailemden para sakınıyorsun dediğinde "evet sakınıyorum çünkü yok, aklın varda sen de sakın çünkü aç ve açıkta kalacağız" desen çok iyi yaparsın

Çok açık konuşacağım 29 yaş çok genç değil artık insanın hayatını düzenini kurması gereken karakter gelişimini tamamlamış olduğu bir yaştır. Siz bu yaşı es ailesi besleyerek kocanın kumar parasını ödeyerek resmen psikolojik ve maddi şiddet yaşayarak geçiriyorsunuz . Yakında hayatta bir çok şeye geç kalmış olacaksınız. Çünkü sizin mental olarak kendinizi toplamaniz bir kaç seneyi bulacak belli öngördugum bu tekrar bir hayat kurmanız da çok geçi bulur . Hayat gecmiyormuşçasina yaşıyorsunuz.

Back
X