- 28 Ocak 2022
- 52
- -51
-
- Konu Sahibi Poncik_hatun21
Ben kızlar soruyor a grubuna girdim. Ordakiler Kadinlar kulübü sitesinde ki insanlar hep kıskanç kavgacı lar demis. Bu yüzden kızlar soruyor a girecem. Burda psikiyatri hastasi ezik kadin çok var. Bu arada bir insan okuyor çocugu babaya ve evlrniyor diye kıskanç olmayın. İğrenç bi siteye girdim.gurmrz olaydımEvlenmek isteyen sendin ama
Kocasiz da yasanirKocaya gitmeden bir nefes alıp yaşayın ya beş dakika kocasız durun ya..nedir bu koca aşkı sizlerde ..
Kendi özelliklerin mi canımBen kızlar soruyor a grubuna girdim. Ordakiler Kadinlar kulübü sitesinde ki insanlar hep kıskanç kavgacı lar demis. Bu yüzden kızlar soruyor a girecem. Burda psikiyatri hastasi ezik kadin çok var. Bu arada bir insan okuyor çocugu babaya ve evlrniyor diye kıskanç olmayın. İğrenç bi siteye girdim.gurmrz olaydım
Evet koca meraklısı yim kıskanç seyKendi özelliklerin mi canım
Yalnız sen okuduğun için vermemişsin çocukları iyi ki baba almış yani
Sende koca meraklısısın o zmn
Cehalet başınıza daha neler açacak sizin!!Ben kızlar soruyor a grubuna girdim. Ordakiler Kadinlar kulübü sitesinde ki insanlar hep kıskanç kavgacı lar demis. Bu yüzden kızlar soruyor a girecem. Burda psikiyatri hastasi ezik kadin çok var. Bu arada bir insan okuyor çocugu babaya ve evlrniyor diye kıskanç olmayın. İğrenç bi siteye girdim.gurmrz olaydım
Senim gibi dul ve mutsuz bayanCehalet başınıza daha neler açacak sizin!!
Bnce sen buraya akıl almaya değilde birine nispet yapmaya gelmiş gibisin tanıdık varmıSenim gibi dul ve mutsuz bayan
Kendine kendini kanıtlamaya calışmak olabilirBnce sen buraya akıl almaya değilde birine nispet yapmaya gelmiş gibisin tanıdık varmı
Genç olsun güzel olsun afetidevran olsun insan olmadıktan sonra merhametten sevgiden bi haber olduktan sonra neye yararGenç ve güzel kadin olunca talip cok oluyo. Ayrıca Cocular için bakma gibi lüksüm yok. Hasta anne iyi değilse bakamaz cocuga
Valla hamile halimle sinirim bozuldu neden okuduysam. Sizler gibi zihniyetlerle aynı cinsiyeti, aynı ülkeyi ve havayı paylaşmak çok üzücü.. Sizin çocuklarınız için ben üzülüyorum. Daha karnımdakine yeterince sevgi verebilecek miyim layık olabilecek miyim diye düşünüyorum doğurmadan, siz nasıl anne oluyorsunuz hormonlarınız da mı yok bilmiyorum ki. belli bir yere kadar küçücük yavrusunu kedi köpek bile bırakmıyor bu kadar rahat..size burada müdehale edilse, internette başka yerlerde engellenseniz ne olacak ki ne değişecek..o doğurup kimsenin bakma gereği duymadığı yavrucaklar büyüyünce kimbilir nasıl sorunlu insanlar olacaklar..yazık ülkeme, insanlığımıza kültürümüze..çok yazık...Ben kızlar soruyor a grubuna girdim. Ordakiler Kadinlar kulübü sitesinde ki insanlar hep kıskanç kavgacı lar demis. Bu yüzden kızlar soruyor a girecem. Burda psikiyatri hastasi ezik kadin çok var. Bu arada bir insan okuyor çocugu babaya ve evlrniyor diye kıskanç olmayın. İğrenç bi siteye girdim.gurmrz olaydım
Valla öyle de sorgularız ki aklınız şaşarÇocuğa anne bakar diye bi kural mı var? Ayruca annem yalova da evlenmemi hiç istemiyor. Kimsenin anneliği sorgulamayin
Berbat bir zihniyetiniz var.Eşimden ve hakimden benim için bir ev istedim. İmkanı yok dediler. Kiralar uçtu uçacak. Düşündüm hatta evde aradım ama kentsel dönüşüm den dolayı evleri yikiyilar
Çocukları hiçbir zaman dövmedi. Ayreten o çocuklar burda olursa daha kötü olacaklar. Iyi baba kötü koca olabilir. Kötüü baba iyi koca olabilirim. Ha rahatlık olarak evet. İslam dini velayeti babaya verin diyor. Meseleye islami açıdan da bakıyorum. Dinimiz kadını her zaman menfaatini düşünmüştür. Birçok kadın boşanmış çocuklarını yanına almış ve ömür boyu psikojisi bozuk şekilde yaşıyor. Baba da çocugu anneye bırakıp kendine hayatına bakıp yeni evlilik yapiyo. Amaç burda ha diye evlenmek değil. Amaç kadınların mağdur olmaması. Yine diyorum eşim Baba oldu ama koca olamadı.bende iyi anne oldum ama es olamadım. Hatta çevrede örnek anne olarak tanindim. Giderken hala onlar için birikim yapıyorum. Mesela tazminsti annem almadan bankaya yatırcam nafayi ve çalışacağım maaşın yarısını çocuklarıma birikim yapcam
Hadi kovanı küreğini al ötede oyna çocuğum çok konuşmuşsun ağzına biber sürecem az kaldı..Ben kızlar soruyor a grubuna girdim. Ordakiler Kadinlar kulübü sitesinde ki insanlar hep kıskanç kavgacı lar demis. Bu yüzden kızlar soruyor a girecem. Burda psikiyatri hastasi ezik kadin çok var. Bu arada bir insan okuyor çocugu babaya ve evlrniyor diye kıskanç olmayın. İğrenç bi siteye girdim.gurmrz olaydım
Evlilik kötü diyen mi oldu?Evlilik kötü bir şey değil. Ayruca cocugu kendi istedi. Cocugu kendisi aldı. Ve Evlilik hayali kurmak diye bir şey yok. Sadece konun ana fikri eşinin memleketinde tekrar evlenmek olur muu???
hayır evlenmekle kalsa bize ne, evlensin dursun zaten şimdi moda hepsi imam nikahıyla 5 taneyle birden evleniyor. o sorun değil de çok doğurganım diyor, her evlendiğinden iki çocuk yapıp hepsini bırakacak sorun orada...Sırf yalovadan çocukları sorun etmeyen birisiyle evlenmek için belli ki saçma bir evlilik yapılacak. Ondan da boşanılacak. Üçüncüye beni alırlar mı konusu açılacak.
Doğurgan diye kıskanıyomusuz evet okudum şimdi. Bu vasıfsızların sivrisinekte bile olan döllenme yeteneğiyle övünüp kıskanıldığını sanmaları çok güzel yahayır evlenmekle kalsa bize ne, evlensin dursun zaten şimdi moda hepsi imam nikahıyla 5 taneyle birden evleniyor. o sorun değil de çok doğurganım diyor, her evlendiğinden iki çocuk yapıp hepsini bırakacak sorun orada...