- 28 Ocak 2022
- 52
- -51
-
- Konu Sahibi Poncik_hatun21
Evet koy gibi yer termal ilcesiNe alaka ya Yalova köy mü herkes tanısın sizi
İlçeye oturmayın merkeze oturun sizdeEvet koy gibi yer termal ilcesi
Çocuklar icin ve uzak kalmamak için isterdim. Simdi değil ama 3 4 yıl içinde olabilir. Tabi tanımadan evlenmek istemiyorumSeçim senin hayat senin ama Yalova'da evlenicem diye saçma sapan evlilik yapmayın.
Eşim iyi baba ama iyi bir eş degil . Diyarbakır da olsa daha çok hirpalanirlardiAlkolik ve evine bakmayan adama nasıl çocuk emanet ettiniz? İyi aile babaları bile anne kadar ilgilenmezken. Kadının çocukları için kendini hirpalamasina karşıyım ama el kadar çocukları o adama bırakacağıma başlarında dururdum.
Belki öyledir, ama " alkolik " ve iyi babaEşim iyi baba ama iyi bir eş degil . Diyarbakır da olsa daha çok hirpalanirlardi
Hemen evliliği düşünmüyorum. Kuruluşu evlilikte bulmuyorum. Evlilik icin korkularım var. Bu yüzden okulu orda okumayı dusundumLütfen biraz olgunlaşmadan tekrar evlenmeyin zira yazdıklarınızdan henüz olgunlasmadiginiz anlaşılıyor.
Kötü bir evlilik tecrübesinden sonra çocuklar için Yalova'da evlenmek hangi akla, hangi mantığa hizmet? Velayet için uğraşmadim diyorsunuz ve çocuklar için Yalova'da evlenme hayalleriniz var.
Sizi kırmak için yazmadım yanlış anlaşılmasın ama 2.evliliginiz de hüsran olursa üzülen yine siz olacaksınız. Lütfen biraz mantık.
Memnunsunuz o zaman çocukların babada olmasından?Eşim iyi baba ama iyi bir eş degil . Diyarbakır da olsa daha çok hirpalanirlardi
Alkolik ve evine bakmayan adam nasıl iyi baba oluyor? Basbayağı çocuklardan bir süreliğine kurtulmak için o adama bırakmışsınız çocukları. İnşallah bir an önce şartlarınızı düzeltirsiniz.Eşim iyi baba ama iyi bir eş degil . Diyarbakır da olsa daha çok hirpalanirlardi
Alkoligi abarttım sanırım. Icki içiyor. Ailesi bakiyo çocuklaraBelki öyledir, ama " alkolik " ve iyi baba
Babaliga iyi baba . Evim olmadığı için çocukları almadim.Alkolik ve evine bakmayan adam nasıl iyi baba oluyor? Basbayağı çocuklardan bir süreliğine kurtulmak için o adama bırakmışsınız çocukları. İnşallah bir an önce şartlarınızı düzeltirsiniz.