Esinin ailesiyle yasamak(yasamayin) tecrubeyle sabit

Seni anlayabiliyorum. Çünkü bende Kaynanam ile oturuyorum. Bu dediklerinin hepsini bende yaşıyorum. Ve benimde üvey annem vardı. Babamı doldurup doldurup üstüme salıyordu. Bende erken evlenmeye mecbur kaldım. O yüzden kimseye KV ile oturmayı tavsiye etmem. Öyle yaşamayı kabul eden baştan hayatını s*km*ş olur..

Gercekten boyle davranmasinin asil sebebi nedir yani neydeb sikayetci esiniz bu kadar? aslinda tam da size ve kiziniza kol kanat germesi gereken bi donemdesiniz. bol sabirlar diliyorum sana canm.
Sebebi ne inan bilmiyorum soruyorum ben sana gıcık oldum diyo ne yaptım diyorum bilmiyorum diyor hoşuna gitmeyen birşey demişsem hareketini lafını sevmedim diyor sürekli ona göre yaşamalıyım o Nasıl isterse öyle konuşmalıyım hep beni değiştirme peşinde kendime ait inan birşeyim kalmadı daha ne istiyor anlamıyorum bir gün dışarda yemek yemez evim tertemizdir aradığı elbiseleri tertemiz yerli yerinde bebeğime gözüm gibi bakarım herşeyine özen gösteririm ailesi eve gelse masada bir kuş sütü eksik olur dört dörtlük ağırlarım saygıda kusur etmem ki kendisi benim aileme böyle davranmaz yine de saygımı asla bırakmam anlamıyorum hiç birşey anlamıyorum sadece tek bildiğim iyi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…