Eşinin ailesiyle sorun yaşayıp mesafesini koyanlar.. Ya sonrası?

Belli bir mesafe koyduktan sonra zaten eskisi gibi olunmuyor.
Siz de küsüp,iletişimi tamamen kesmeyin ama sıkı-fıkı da olmayın.
Eş ailesiyle tamamen iletişimi koparanların, eşiyle huzuru yakalayamadığını gözlemliyorum.
Çok ciddi problemler yaşayanlar için bir şey diyemem ama kv benim çocuğuma bakmadı, eltiminkine baktı,eş ailesi evlenirken bize eşya almadı,az altın taktılar vs sebeplerle eş ailesiyle tamamen iletişimi kesmeyi doğru bulmuyorum.

Tavsiyeniz nedir peki?Ben şuan mesafe koydum kendimce. Sadece özel günlerde giderim dedim. Ama yan yana daireler. Konularımı bilirsiniz belki. İlk evlendiğimde hep gel derdi ben bi kaç kere gündüz geçerdim kahve içerdik falan huzursuzluk çıkardı sabah erken gel, beraber kahvaltı edelim yok işte bana sabah erken satte bir şey olsa seni ayıplarlar ve bu mesele dışında beter konular sebebiyle. Sonra 2 günde bir eşimle gitmeye başladım yine konular depreşti başka başka şeyler huzursuzluklar çıkardı. Boşanacaktık neredeyse sonra haftada 1 giderim dedim. Yine olaylar olaylar. En son 3 hafta önce ben sadece özel günlerde giderim dedim şansıma (Allah sağlık versin) kayınpederin annesi rahatsızlandı memlekete gideceklerdi uğurlamaya gittim. Ama kararım sadece özel günler düğün bayram, özel bi misafir gibi...

çok samimi olmanıza gerek yok. ayda bir konuşun görüşün yeter.

Kayınvalideler istediği kadar inadım inat dediğim dedik olsun. Bütün olay eş kişisinde.
Ben eşime, beni insan yerine koymuyor, sen mani olmuyorsan sana da kapı orada demek zorunda kaldım. Tercihi ona bıraktım. Eşim bu olaydan sonra hayır demeyi öğrendi.
Kendi içlerinde huzursuzlarsa banane. Ben huzurluyum. Ağlayıp uyumadığım gecelere, haksızlığa uğradığım zamanlara saysınlar.

Bana da o kadar şey yaptılar ve özür bile dilemediler kafayı yedirdiler resmen onlara sor suçlu benim bir de tek suçum onlara parami yedirmemek.Ben artik görüşmüyorum uzun zamandır zor zamanlarımda kızım napiyorsun demediler hep pohpohu onlar bekledi neredeyse onlar yüzünden boşanıyorduk en sonunda huzuru kesmekte buldum gayet mutluyum

Hepsini okuyamadm ama sizi dusunmeyen size iyi olmayan biriyle niye goruseceksinizki

ben hic yaranma cabasina girmedigim icin bilmiyorum vallah. Suanda görüsmüyorum ve huzurluyum- zaten huzurumu (dengemi) bozdugu icin görüsmüyorum. oglu israr ederse, cok üstüme gelirse gönderirim annesinin yanina. ben egitilecek cocuk degilim. bir bildigim vardir eger görüsmüyorsam. oglu görüssün- has yüzümün hasretlisi degildir KV. eger gercekden bana hasret duyuyorsa arar, sorunu cözmeye bakar.

iste bu.
bende aynisini dedim- zaten ota köke küsen bir insan degilimdir. insanlari oldugu gibi kabul ederim bunuda esim bilir.
annesi baya baya cozutmustu. bende sildim.
kendi iliskilerine karismam

Gidip gelin mesafenizi koruyun eskisi kadar yüz vermeyin kendinizi kullandirmayin aradığında açın iyi misin iyiyim diyin kapatın uzatmadan konuşun bitsin gitsin

iste bu.
bende aynisini dedim- zaten ota köke küsen bir insan degilimdir. insanlari oldugu gibi kabul ederim bunuda esim bilir.
annesi baya baya cozutmustu. bende sildim.
kendi iliskilerine karismam
Olmuyorsa zorlamanın alemi yok. Huzursuzluk isteyen kendi hanesinde yapsın, kendi huzursuz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…