evet kızlar sorum açık ve net eş ailesiyle yani kayınvalide, kayınpeder, elti, abi ilişkileri nasıl olmalı? ben daha yeni evliyim ve bazı şeyleri dengede tutmaya çalışıyorum. bi önceki konum haricinde kimseyle bi derdim olsun istemiyorum.. onu bile görmezden gelerek hareket etmeye çalışıyorum. hatta eltilerimle samimi olmaya bile çalıştım ama sanki onlar ben gibi yaklaşmadılar bana. mesela büyük eltim eşimin amcasının gelini ile çok samimi zaten aynı mahalledeler hergün beraberler. bende iyi olup iyi geçinmek onları yakın arkadaş gibi görmek isterdim..ben uzağım onlara ee haliyle bende bazen kendimi çekiyorum mesafeli olmaya çalışıyorum bu seferde diyorumki birbirimizi hiç arayıp sormuyoruz bu nasıl akrabalık aramak gerekirmi ne kadar zamanda bir gidilir kayınvalideye, eltiye ? kv ile telefonda görüşüyoruz da eltilerle pek görüşmüyoruz.. ben kvden biraz uzağım eltilerim kv üst katlarında oturuyolar. yani gittiğimde 2 minibüse biniyorum + çalışıyorum, pazar tatilim . ama ben yinede eşimin ailesiyle ilişkilerimiz sağlam olsun isterdim. mesela eltilerle eşimin abisiyle gibi.. bizi geçtim kardeşler bile yakın değil birbirine ben böyle görmedim ne biliyim çok garip geliyo bu bana birbirlerine bağlı büyümemişler erkek kardeşler.. kardeşler hep bir olmadığı içinmi biz eltilerde samimi olamıyoruz acaba?
mesafeli olsan uzak ya gelmiyor gitmiyor aramıyo derler. sürekli gitsen yüzüne güler arkadan konuşurlar.
genel olarak bi soru bu herkes faydalanabilir diyerek konuyu açıyorum... ve ben bu ilişkileri gerçekten nasıl olmalı merak ediyorum çözemiyorum