Tek kelime: Mesafeli. Dengede tutmaya çalışmaya devam et canım.. Bi suyu çıktı mı bi daha toplamıyor. Çok samimi olmaya çalışırsan yılışık derler, abartılı mesafeli olsan soğuk nevale derler.. Sana bir örnek vereyim kendimden
Evliliğimin ilk yılında eşim askerliğini yaptı, ben de bu yüzden sık sık kvim evine giderdim özellikle gündüzleri orda olurdum. O kadar çok kavga ederlerdi ki anlatamam cnm uzaktan hiç öyle durmuyorlardı ama içlerinde biraz fazla kalınca alıştıklarından sanırım benim yanımda birbirlerine giriyorlardı. Arada bana da sataşıyorlardı ben de hasbinallah deyip çekiliyordum. Bir gün kv dediki "kızım onlar sana bi şey derse sen de karşılık ver" Günahı vebali boynuna, kendimi savunayım diye mi dedi yoksa başka bi niyetimi vardı bilmiyorum ama ben de "anne ben evimde böyle bi şey görmedim biz kavga etmezdik kardeşlerimizle üvey kardeşim olduğu halde, istesem de karşılık veremem" dedim. O da bana atnen şu cevabı verdi: "Olsun olsun arada kavga etmek iyidir sonrasında birbirimizi tutarız"
Allaha şükür çok sürmedi eşim evimize döndü de, ben de hazır tiksinmişken o kadar sık görmez oldum. Sonrasında da farklı illerde yaşamaya başladık zaten... Şimdi sadece whatsapptn falan konuşuyoruz görümcelerimle, kv ile de özel günlerde falan telefonla, ya da bayramdan bayrama yüzyüze... Torun olmasa o da olur mu bilmiyorum hiç
Gerçekten bir suyu çıktı mı bi daha toplanmıyorlar. Önce evinde huzur mutluluk olsun, sonra eşinin ailesiyle mutlu olursun. Tamamen kop demem asla sonuçta akrabandır onlar da. Ama mesafeni korumak, herkesin yerini bilmesi çok çok güzel bişey canım.... Uzun yazdım kusura bakma dolmuşum heralde