Eşinin ailesiyle aynı şehirde oturanlar

Esiniz anne baba akrabalari nasil insanlar? Bence daha sık gorusurmuyuz sorusundan ziyade esim degisirmi sorusunu sormaniz lazim zira erkeklerin cogu kendi memleket ve cevrelerinde/ anne babalariyla ayni ordamdayken huy degistiriyorlar. Biz esimin memleketine tasinali iki bucuk yil oldu ve esim buraya yerleseli 180 derece degisti. Sadece bana karsi degil genel karakteri degisti ve cok sorun yasadik. Bunu goze alabiliyorsaniz gidin.
Bundan bende çok korkuyorm huy değişirse daha kötü

Ailesinin kültür yapısı önemli. Eğer sizin özgür alanınıza saygı duyuyorlarsa sorun olmaz. Gidip gelmelerde az çok anlamışsınızdır, müdahaleci mi, her şeye karışır mi... Ne kadar iyi olsalar da en az yarim saat mesafe olsun bari aranızda. Benim yan dairemde çektiğimi ben bilirim.
Müdahale mutlaka her aile yapar oğullarını paylaşamıyo kaynanalar karılarına kötü davrandalar hoşlarına gidiyo malesef benim eşimi doldursa esim bile farkına varmadan sorun çıkarır ewde

İnsan ilişkileri ezbere yaşanmaz diye düşünüyorum. Yok şu kadar uzakta yaşanır, bu kadar sıklıkta görüşülür, vs. Matematik formülü mü bu Allah aşkına... Her ilişki kendine özeldir. Sevdiğim insanlarsa aynı apartmanda da yaşarım, hergün de görüşürüm. Zarar gördüğüm insanlarsa gerekirse ömrümce görüşmem yani.

Kendi durumunuzun hesabını siz yapın.

Durduk yere insanlardan kaçmak bana saçma geliyor. Ooo eş ailesiyle aynı şehirde bile yaşamayalım falan... Sanki millet adam yiyor. :)

Problem yaşamıyosan o şehrin artılarıda çoksa neden olmasın
İlla hergün görüşmek zorunda değilsiniz aynı apartmanda aynı mahallede yaşamak zorundada değilsiniz

Eşiminde kendimimde ailelerle aynı şehirde yaşıyorum hatta evler çok yakın aylarca gittiğim yok kv tarafına çünkü sorunlular iyi olsalardı süreklide görüşürdüm

kızlar bizim tayin durumumuz var ben ew hanımıyım eşimin ailesinin yaşadığı şehri çok sewiyoruz çocukların okulu içinde iyi bir yer ama benim korkularım var şuan senede iki kez anca görülüyorz bir hafta kalır giderler aynı şehre taşınırsak sürekli görüşmek zorundamı kalırız? Sizce napmalıyım farklı şehre tasınma imkanımızda var aynı şehirde olanlar beni bilgilendirin lütfen
Daha sık görüşmeye cat kapı gelip gitmeye iki gün gitmeyince hasret kaldık torunumuzun oglumuzun yuzune diye sitemlere hazırsanız neden olmasın

Sanırım fazla müdahale ediceklerini düşünüyorsun.. ama sen tavrını koyabilirsin ve eşinde anlayışliysa sorun çıkacağını düşünmüyorum ama tabiki içeriği tam olarak bilmiyoruz karar senin

Back
X