Eşinin ailesiyle aynı şehirde oturanlar

defne_su

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
1.048
608
123
kızlar bizim tayin durumumuz var ben ew hanımıyım eşimin ailesinin yaşadığı şehri çok sewiyoruz çocukların okulu içinde iyi bir yer ama benim korkularım var şuan senede iki kez anca görülüyorz bir hafta kalır giderler aynı şehre taşınırsak sürekli görüşmek zorundamı kalırız? Sizce napmalıyım farklı şehre tasınma imkanımızda var aynı şehirde olanlar beni bilgilendirin lütfen

Olabildigince az sıklikla gorus bence. Yani sonradan önunu alamayabilirsin..Iyice yakin yere mi tasinacaksiniz? Catkapi gelme durumlari olmamasi icin bence az uzak olun..

Ben çocukların aile büyüklerine, kuzenlere hasret yaşamasına karşıyım.
Tabi eşinizin ailesi nasıl bilemem ama gurbette yaşamak zor.

Ilk zamanlarda mutlaka daha fazla gorusursunuz bu sık görüşme yeni tasininca olur. Fakat belli bir zaman sonra ya aliskanliga döner yada biraz mesafe koyup belli bir rutine bindirebilirsiniz.
Ama her kosulda emin olun senede 2 den fazla olur. Sadece bayramda gitsenuz bile 2 defa e aynı şehirde bayramdan bayrama gidemeyeceginize gore.
Yarar zarar gözeterek karar verilebilir. Her aile aynı değil. Bazı insanların zarardan çok yararı dokunuyor bazılarının da tam tersi.
Bu esinizin ailesinin ve sizin nasıl insanlar olduğunuza bağlı biraz da

kızlar bizim tayin durumumuz var ben ew hanımıyım eşimin ailesinin yaşadığı şehri çok sewiyoruz çocukların okulu içinde iyi bir yer ama benim korkularım var şuan senede iki kez anca görülüyorz bir hafta kalır giderler aynı şehre taşınırsak sürekli görüşmek zorundamı kalırız? Sizce napmalıyım farklı şehre tasınma imkanımızda var aynı şehirde olanlar beni bilgilendirin lütfen
Bizde tayin nedeniyle ayri yerdeyiz ama benim ailemle kaynanamlar ayni sehirdeler o yuzden gitmek icin can atiyorum
Kendi hallerinde iyi insanlar benimkiler pek sorun yasiyacagimizi dusunmuyorum yine de belli olmaz tabi ama keske gidebilsek memleketimize
Adanaliyiz baska yerde yasamak zor geliyor canim memleketimm :))

Ben çocukların aile büyüklerine, kuzenlere hasret yaşamasına karşıyım.
Tabi eşinizin ailesi nasıl bilemem ama gurbette yaşamak zor.
Aynen malesef ama elden bise gelmiyor cocuklarim amcalarini, dedelerini,nenelerini yadirdiyor gorunce onlarda uzuluyor
Uzun zaman gormeyince alisamiyolar cocuklar hemen

Durun bakalim daha tasinmamissiniz bile :işsiz:

Ailesiyle araniz normalse, bu kadar korkmayin. Istemezseniz az gorusursunuz olur biter.

Ailesinin kültür yapısı önemli. Eğer sizin özgür alanınıza saygı duyuyorlarsa sorun olmaz. Gidip gelmelerde az çok anlamışsınızdır, müdahaleci mi, her şeye karışır mi... Ne kadar iyi olsalar da en az yarim saat mesafe olsun bari aranızda. Benim yan dairemde çektiğimi ben bilirim.

Az gorusun diyenleri anlamiyorum iyi anlayisli insanlarsa neden gorusmesinler ayni sekilde siz kendi ailenizin yanina gitseydiniz eşiniz sizin ailenize bu sekilde tepki gosterse ister miydiniz? Size karsi hal hareket tavirlarina gore degerlendirirsiniz mesafenizi belki cok yardimci olacaklar size orda önyargili olmamak lazim kaldi ki iyi olmayanlar fizanda olsa da karistiriyo ortaligi

Ben ayni sehirdeyim. Elbette sigabiliyoruz ayni sehre dert etmiyorum. Farkli sehirde olsalar gelip en azindan 1 hafta kalirlar. Boyle bari 2-3 gecede kurtuluyorum ;)

Eger sorunlu insanlar degillerse ayni sehirde size faydalari olur. Onyargili olmamak lazim,kendinizi doldurmayin

Aynı şehirde 30-40dklık mesafede yaşıyoruz. Başta haftada 3-4 gitmemizi istiyolardı. Haftada bir görüşüyorum.

ben eşimin ailesiyle de, kendi ailemlede aynı şehirde hatta aynı semtte oturuyorum, şuana kadar bir sorun yaşamadım bırak rahatsız etmeyi ben arayıp davet etmediğim sürece evimize bile gelmezler rahatsız etmeyelim diye ben çok memnunum şuan çocuğum yok ama ilerde olursa da zarardan çok faydaları olacak, şahsen ben evlatlarımın anneanne, babaanne, dayı, hala vs. akrabalarından kopuk büyümesini istemem.

biz ayni şehir hatta ayni mahalledeyiz ayda iki en fazla uç kere görüşürüz o da her zaman değil yani. Bazen bir ay görmediğimiz olur. Kayınvalide çok ısrarcıdır. Her gördüğünde sürekli görmek ister falan ama eşim annesine çok düşkün bi adam değil. Bence böyle daha rahat başka şehirde olsak belki yılda bir kere de olsa gelir bi hafta kalırlardı. Bir günün tamamı görmek zorunda değilim yani.

Sizin cizdiginiz sınıra ve kv kpin ısrarcılıgına baglı ne sıklıkta görüşeceginiz

Esiniz anne baba akrabalari nasil insanlar? Bence daha sık gorusurmuyuz sorusundan ziyade esim degisirmi sorusunu sormaniz lazim zira erkeklerin cogu kendi memleket ve cevrelerinde/ anne babalariyla ayni ordamdayken huy degistiriyorlar. Biz esimin memleketine tasinali iki bucuk yil oldu ve esim buraya yerleseli 180 derece degisti. Sadece bana karsi degil genel karakteri degisti ve cok sorun yasadik. Bunu goze alabiliyorsaniz gidin.

valla akliniz varsa aman haaa sakin tasinmayin.ben esimin ailesiyle ayni yerdeyim cok sık gelmezler ama gelirlerse de asla arama huylari yoktur.bi bakarsin kapi calar gelirler hemde hepte zamansiz olur.mesela biraz once işten yeni geldim hala yemek ortada yok kapi calindi surprizzz kaynim ve eltim gelmis

Back
X