eşini paylaşmak

herkese merhaba

eşimle 8 senedir beraberiz hep başka bir kadınla seks yapma fantazimiz vardı ama laftaydı. ben bunu gerçeğe çevirmek istiyorum ama endişelerim var. eşim sadık bi insan bu durum ilişkimizde bozulmaya yol açar mı endişeleniyorum

tavsiyelerinizi bekliyorum
Bi deneyin derim ben, denemesi bedava 🤷🏼‍♀️

herkese merhaba

eşimle 8 senedir beraberiz hep başka bir kadınla seks yapma fantazimiz vardı ama laftaydı. ben bunu gerçeğe çevirmek istiyorum ama endişelerim var. eşim sadık bi insan bu durum ilişkimizde bozulmaya yol açar mı endişeleniyorum

Bence fantezinin de belli bir çizgisi olmalı.. Şöyle düşünün ya o kadını hayal etmeye başlarsa ve bunu siz yokken yapmaya karar verirse ? Diyelim ki eşiniz sadık ya bayan eşinize ilişirse… Detaylı düşünmek lazım ve bence olmaması gereken bir fantezi.

herkese merhaba

Böyle bir fantezi isteği varsa sadık değildir siz öyle zannediyorsunuz. Bu dediginizi yapın ilişkiniz bozulmaz, şimdiye kadar bozulmamış güzel kandırmış😀

Ben burda bi hikaye okumuştum, grup değil de, kadın aseksüelmiş, kocası ile boşanmama uğruna 2.bir kadınla beraber olmasına izin vermiş, partnerine aşık olmuş ama adam, çatt boşamış karısını, onunla evlenmiş. Kim anlattı hatırlamıyorum şu an.
Ben de hatirliyorum bunu. Ama burda konus sahibi aseksuel olmadigindan sorun olacagini sanmiyorum ben 🤓

Bence fantezinin de belli bir çizgisi olmalı.. Şöyle düşünün ya o kadını hayal etmeye başlarsa ve bunu siz yokken yapmaya karar verirse ? Diyelim ki eşiniz sadık ya bayan eşinize ilişirse… Detaylı düşünmek lazım ve bence olmaması gereken bir fantezi.
benim endişem de bu aslında yapacağını düşünmüyorum ama risk işte 😔

İnsanların çizgilerinin olması gerektiğini düşünüyorum, cinsellikte çoğu şeye okey ama bu bana göre çok özür dileyerek midesizliktir. İkinizin de birbirinize sadık olduğunu düşünmüyorum, sizin başlatmanızın bir önemi yok oturup bunun hayalini kurmak bile değişik.

Ha banane tabii :) Bunun hayalini kurarken göze almışsınızdır her şeyi, o yüzden yapın gitsin.

Bence bir kadın bir de erkek alın. Sanırım siz biseksüel olduğunuz için kadın istiyorsunuz sadece. Belki eşiniz erkek de olsun ister, bilemezsiniz.
Hem adamı başka kadınla yatağa sokup hem de sorun olur mu diye korkmaniz bana ilginç geldi. Gözümün önünde aldatsın demek bu zaten.

herkese merhaba

Yok ilişkinizi güçlendirir.😒

X