Eşini ilk kez makyajsız gören adam dava açtı: Dolandırıldım!

hiç ağlamadı denize girmedi mi kadın? Ne biliyim hunharca sevişmediniz mi? Sonra da bi duş falan. Abla mumya gibi duruyomuydu öyle. Eğer öyleyse o azimle gece de çıkarmaz ,adama göstermezdi.

Bana adamda bi çakallıklar var gibi geliyo. Ne kadar değişebilir bi ruja bi fondötene miydi bütün aşkın. Yeme bizi.

Benim gördüğüm buydu ama gerçek değilmiş.50 yaştan 25 yaşa dönüşmüş makyajla.
makeup.jpg

Ha piki kaolinacım.Güzellik ondur dokuzu dondur derler.Biraz fazla olmuş sanırım makyaj:)

makeup.jpg

Hiç makyaj yapmam, makyaj hilelerini bilmiyorum o yüzden, cidden profesyonel bir makyaj bu hale getirebiliyor mu?
Ben bu kadını makyajlı halde sokakta görsem ablasının kuzusu ne yapıyorsun derim:KK70: ben kanıyorsam adamlar ne yapsın:KK70:
25 yaş gençleşeniliyorsun demek hmmmm o_O o zaman ben kendime iyi bir makyöz bulayım, 18 yaşına geri dönerim, ruhumla Yüzüm eşdeğer hale gelir:KK70:

Hiç makyaj yapmam, makyaj hilelerini bilmiyorum o yüzden, cidden profesyonel bir makyaj bu hale getirebiliyor mu?
Ben bu kadını makyajlı halde sokakta görsem ablasının kuzusu ne yapıyorsun derim:KK70: ben kanıyorsam adamlar ne yapsın:KK70:
25 yaş gençleşeniliyorsun demek hmmmm o_O o zaman ben kendime iyi bir makyöz bulayım, 18 yaşına geri dönerim, ruhumla Yüzüm eşdeğer hale gelir:KK70:
Ben de bu derece bilmiyorum henüz o hileler bende işe yaramadı ama kadın bu hallere geldiyse bizlerden ne cevherler çıkar kim bilir:KK70: bu arada ben bilmiyorum kadının yaşını ama bence makyajsız 50, makyajlı 25 gösteriyor :KK70: adamın kim bu demesi çok normal:KK70:

Okadar makyajda insanın suratı makyaj yapınca 40 tan 20 ye düşüyo ama makyajı silincede 40 tan 80 e dönüyo onu napcaz yazık ya bin ben yapamıyom su makyajı ugrasamam öle 2 saat bi rimel bi ruj bi allık hoopp dısarı bendemi var problem acaba yoksa bunlardamı o_O

Bu sıcaklarda bana bu makyajı yapacaklar tam rezalet olur yüzüm gökkuşağı na döner akar

Bide ben şansızim kış olsa donar çatlar yaz olsa akar

Ama doğal halim en güzel halim

Ben de bu derece bilmiyorum henüz o hileler bende işe yaramadı ama kadın bu hallere geldiyse bizlerden ne cevherler çıkar kim bilir:KK70: bu arada ben bilmiyorum kadının yaşını ama bence makyajsız 50, makyajlı 25 gösteriyor :KK70: adamın kim bu demesi çok normal:KK70:
kadinda fazla kirisik falan yok. muhtemelen 35-40 yasinda. delhi yazdigina gore hintli. 50 yasindaki bi insan 25 gozukemez.(estetiksiz) ama 35 yasindaki bi insan elli gosterebilir.

ben hep derim sabah kalkınça korkunç oluyorum..beni gören kimsin..nerden geldin der diyordum bak insanların ciddi başına geliyormuş :KK70::KK70::KK70:bende acayip makyaj güzeliyimdir :)

makeup.jpg
ömrü hayatımda sürdüğüm bir kalem, rimel ve rujdur. suratıma hiç bir şey sürmedim sürmem. ve bir kaç saat sonra rahatsız olurum duramam. bu kadar makyajla durabilenleri saygıyla alkışlamak lazım

Adam haklı değil mi ya? Erkekler yüzlerinde bi ton boyayla gezmedikleri için onları anlayamıyoruz bence. O adamın yerinde olmak istemezdim.

iyi de makyaj piyasasını destekleyen, hatta bilmini ilmini yapan, modasını yaratan, fabrikasını kuran bile erkekler.. sanırım sadece son satıcılar kadın çoğunlukla
kadınlar bile mesela bdv de kocasıyla arasımı bozuk, ilk tavsiye makyaj yap, fön çek:confused::confused:

Çok majyaj yapmamak lazım, doğallık candır her zaman....
Nedense erkekler ewde doğal halini cok merak ediyorum foto atsana derlerr sewgiliyken, bu damatta keşke yapaymışş :KK53:

Makyözlerden biri söylemişti. "Bülent Ersoy'a makyaj yapmayı hiç sevmiyorum sabah başlıyoruz akşam ancak bitiyor." demişti. Artık onla evlenen ne yapsın.:KK70:

X