- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
Olmaz mi bi tanesini ben tanıyorumİyi de bunu her allahın günü yapamaz ki insan... Yapan var mi cidden?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz mi bi tanesini ben tanıyorumİyi de bunu her allahın günü yapamaz ki insan... Yapan var mi cidden?
Oyle bi kural mi var epey oldu sosyal hayata karismayali elimi yuzune gozume cok surerim ben pandaya dönüyorum genelde o yüzden hic yapmıyorum.aynen valla, makyajlı olmayanları kaale almadıkları için yapıyorum çoğu zaman, nedense sosyal hayatta böyle salak bi kural oluştu
Var var olmaz mı? Ben küçükken bir komşumuz vardı kulakları çınlasın, sabah, akşam, gece yarısı ne zaman gidersen git makyajlıydı, artık ne olduysa birgün makyaj yapmamış, görünce çok korktuğumu hatırlıyorum, gerçekten korktum ve bir daha makyajsız görmemek için dua ettim.İyi de bunu her allahın günü yapamaz ki insan... Yapan var mi cidden?
Aha da böyle
Aha da böyle
Eki Görüntüle 1600053
Kadin buymus diyollaa
adam sonuna kadar haklı .Cezayir 'de bir adam evliliğinin sabahında karısını doğal haliyle görünce, bu kişiyle evlendiğine inanamadı
Cezayir'de bir damat, evliliğinin sabahında eşini makyajsız haliyle ilk kez görünce ''yaşadığı şok'' nedeniyle eşine 20 bin dolarlık dava açtı.
Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre, eşine 20 bin dolarlık(55 bin TL) tazminat davası açtığını söyleyen damat, bir sabah uyandığında yanındaki kişiyi tanıyamadığını ve karısının bu kadar farklı görünüyor olmasının onu şaşırttığını anlattı. Öyle ki bir süre eşini, evine giren hırsız sandı.
Davacı damat, karısının kendisini dolandırdığını ve psikolojik açıdan mağdur olduğu için kadından 20 bin dolar tutarında tazminat talep ettiğini söyledi.
http://t24.com.tr/haber/esini-ilk-kez-makyajsiz-goren-adam-dava-acti-dolandirildim,305350
Var var olmaz mı? Ben küçükken bir komşumuz vardı kulakları çınlasın, sabah, akşam, gece yarısı ne zaman gidersen git makyajlıydı, artık ne olduysa birgün makyaj yapmamış, görünce çok korktuğumu hatırlıyorum, gerçekten korktum ve bir daha makyajsız görmemek için dua ettim.
Ama bu damat evlenmeden önce hiç mi makyajsız haline denk gelmedi bizim komşu gibi kadın yüzünü yıkamadan makyaj yapmaya başlıyordu demek ki.
Ben bırakın yüzüme badana boya yapmayı, kalem çektiğimde panda gibi oluyorum bu sıcakta. Bu ablalar kalıp gibi geziyor.Bi de benim anlamadığım ne yaparlarsa yapsınlar suratlarından o makyaj akmıyor arkadaş.
40 derece sıcak.Spor salonunda zıplıyoruz,kosuyoruz,sekılden sekle gırıyoruz hatunun yuzu kalıp gibi.Bi kendime bakıyorum İsmail türüt gibi terlemişim.