Eşini ilk kez makyajsız gören adam dava açtı: Dolandırıldım!

aynen valla, makyajlı olmayanları kaale almadıkları için yapıyorum çoğu zaman, nedense sosyal hayatta böyle salak bi kural oluştu
Oyle bi kural mi var o_O epey oldu sosyal hayata karismayali:KK53: elimi yuzune gozume cok surerim ben pandaya dönüyorum genelde o yüzden hic yapmıyorum.

Bu sicakta full makyaj dolasan kizlar var ne diyeyim saygi duyuyorum :KK45:

Valla adam haklı.
Makyajsızken Harun Abi, makyajlıyken Adriana Lima. Bazı kızlar o kadar abartıyor ki maşallah anası görse tanımaz hale geliyorlar:KK53:

Şimdi bu da makyaj yani:

İyi de bunu her allahın günü yapamaz ki insan... Yapan var mi cidden?
Var var olmaz mı? Ben küçükken bir komşumuz vardı kulakları çınlasın, sabah, akşam, gece yarısı ne zaman gidersen git makyajlıydı, artık ne olduysa birgün makyaj yapmamış, görünce çok korktuğumu hatırlıyorum, gerçekten korktum ve bir daha makyajsız görmemek için dua ettim.

Ama bu damat evlenmeden önce hiç mi makyajsız haline denk gelmedi:KK14: bizim komşu gibi kadın yüzünü yıkamadan makyaj yapmaya başlıyordu demek ki.

Küçükken bi filmde denk gelmiştim. Çift evleniyor ilk sabahları işte. Kadın duştan bi çıkıyor kocası uyanmış. Hemen arkasını dönüyor suratını kapatıp. Söylediği sözler şu
-"Daha makyajımı yapmadım beni böyle görmene izin veremem"

Adam dolandırıcı olabilir bence zira hemen mahkemeye başvurup 20bin dolar talep etmiş. Belkide bunu yapmak için evlendi.
Düğünde takıları alıp kaçan gelinin farklı versiyonu gibi

Cezayir 'de bir adam evliliğinin sabahında karısını doğal haliyle görünce, bu kişiyle evlendiğine inanamadı
page_esini-ilk-kez-makyajsiz-goren-adam-dava-acti-dolandirildim_085025332.jpg

Cezayir'de bir damat, evliliğinin sabahında eşini makyajsız haliyle ilk kez görünce ''yaşadığı şok'' nedeniyle eşine 20 bin dolarlık dava açtı.

Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre, eşine 20 bin dolarlık(55 bin TL) tazminat davası açtığını söyleyen damat, bir sabah uyandığında yanındaki kişiyi tanıyamadığını ve karısının bu kadar farklı görünüyor olmasının onu şaşırttığını anlattı. Öyle ki bir süre eşini, evine giren hırsız sandı.

Davacı damat, karısının kendisini dolandırdığını ve psikolojik açıdan mağdur olduğu için kadından 20 bin dolar tutarında tazminat talep ettiğini söyledi.

http://t24.com.tr/haber/esini-ilk-kez-makyajsiz-goren-adam-dava-acti-dolandirildim,305350
adam sonuna kadar haklı .
makyajsız gezmeyenlerle evlenmeden önce makyajsızlık kontrolü yapılmalı ,

Var var olmaz mı? Ben küçükken bir komşumuz vardı kulakları çınlasın, sabah, akşam, gece yarısı ne zaman gidersen git makyajlıydı, artık ne olduysa birgün makyaj yapmamış, görünce çok korktuğumu hatırlıyorum, gerçekten korktum ve bir daha makyajsız görmemek için dua ettim.

Ama bu damat evlenmeden önce hiç mi makyajsız haline denk gelmedi:KK14: bizim komşu gibi kadın yüzünü yıkamadan makyaj yapmaya başlıyordu demek ki.

Benzer korkuyu yaşamış biriyim bende Mune Mune . 8 yaşındaydım , evimize yeni taşınmışız , alt komşumuz sürekli makyajlı gördüğüm boylu poslu hoş bir kadın.

Yaz vakti , balkondan bakınıyorum sağa sola. Bir baktım bizim komşu camda ama benim gördüğüm kadın değil o. Anneee , x teyzeye ne olmuş diye içeri koşturan bir ben :KK48: sussana kızım ayıp diye bana laf anlatmaya çalışan annem. Annem en son bendeki yaygaraya balkona çıkmıştı , kadına bir şey oldu sanıp. Gayet sakin içeri girdi , sadece makyaj yapmamış henüz dedi , ben şok :KK57::KK57:

Tabi çocuk hali ben ne bileyim makyaj nasıl değiştirir bir insanı o kadar , örneğini görmemişim daha önce.

Vay be kadın kendine kaç kat boya badana çekmiş ki adamcağız tanıyayamamış

Bi de benim anlamadığım ne yaparlarsa yapsınlar suratlarından o makyaj akmıyor arkadaş.
40 derece sıcak.Spor salonunda zıplıyoruz,kosuyoruz,sekılden sekle gırıyoruz hatunun yuzu kalıp gibi.Bi kendime bakıyorum İsmail türüt gibi terlemişim.
Ben bırakın yüzüme badana boya yapmayı, kalem çektiğimde panda gibi oluyorum bu sıcakta. Bu ablalar kalıp gibi geziyor.

X