Eşini ilk kez makyajsız gören adam dava açtı: Dolandırıldım!

Ben haberlerde izledim çirkin dilki kadın :KK12: ayrıca makyajlı okadar güzelse hep makyaj yapar ne alaka yani derdi para adamın bence :stop:

Demek ki neymiş hanımlar, en azından eşimiz alışana kadar sabah 1 saat önceye alarm kurup, makyaj yapıp tekrar yatmak lazımmış :KK70::KK36:

Cezayir'miş.
Zekasını bibiklediğim erkekli kızlı kezban nesli, evleneceğin insanla sadece çay bahçesinde görüşürseniz biriniz "küçükmüş" diye, biriniz de "hatun bukalemun çıktı" diye dava açarsınız haliyle.

Benzer korkuyu yaşamış biriyim bende @Mune . 8 yaşındaydım , evimize yeni taşınmışız , alt komşumuz sürekli makyajlı gördüğüm boylu poslu hoş bir kadın.

Yaz vakti , balkondan bakınıyorum sağa sola. Bir baktım bizim komşu camda ama benim gördüğüm kadın değil o. Anneee , x teyzeye ne olmuş diye içeri koşturan bir ben :KK48: sussana kızım ayıp diye bana laf anlatmaya çalışan annem. Annem en son bendeki yaygaraya balkona çıkmıştı , kadına bir şey oldu sanıp. Gayet sakin içeri girdi , sadece makyaj yapmamış henüz dedi , ben şok :KK57::KK57:

Tabi çocuk hali ben ne bileyim makyaj nasıl değiştirir bir insanı o kadar , örneğini görmemişim daha önce.

6 - 7 yıl kadar önce en büyük ablamın yanına gittim. Eniştem karşıladı beni. Sakalları vardı beyaz, kulak arkaları da beyaz. O sırada eşim aradı vardın mı diye, bense bir panikle sanırım eniştem hasta çok kötü görünüyor dedim. Eşim de panik öğrenince haber ver dedi. yine aynı zamanda diğer ablam birşey sormak için aradı. Ben yine aynı panikle eniştem kötü dedim. Evet kötü haber tez duyulurmuş. Biz eve gidene kadar ablamı baya kişi aramış eniştemin nesi var diye soruluyor. Ablam da haliyle panik ondan bir şey mi gizleniyor diye. Anlamsız bir panikle 2 saat geçirdik. Neyseki eniştem sakallarını kesti ki hiç sakallı görmemiştim. Saçlarını da 1 hafta gecikmeyle boyadı. Ben o zaman anlamıştım eniştemin düzenli olarak saçlarını boyadığını. Hala güleriz bu anıyı hatırladıkça. Yazınızı görünce bu geldi aklıma, benim anım konuya göre erkek versiyonu oldu :)

Var var olmaz mı? Ben küçükken bir komşumuz vardı kulakları çınlasın, sabah, akşam, gece yarısı ne zaman gidersen git makyajlıydı, artık ne olduysa birgün makyaj yapmamış, görünce çok korktuğumu hatırlıyorum, gerçekten korktum ve bir daha makyajsız görmemek için dua ettim.

Ama bu damat evlenmeden önce hiç mi makyajsız haline denk gelmedi:KK14: bizim komşu gibi kadın yüzünü yıkamadan makyaj yapmaya başlıyordu demek ki.
:KK70::KK70::KK70::KK70:gerçekmiii..

6 - 7 yıl kadar önce en büyük ablamın yanına gittim. Eniştem karşıladı beni. Sakalları vardı beyaz, kulak arkaları da beyaz. O sırada eşim aradı vardın mı diye, bense bir panikle sanırım eniştem hasta çok kötü görünüyor dedim. Eşim de panik öğrenince haber ver dedi. yine aynı zamanda diğer ablam birşey sormak için aradı. Ben yine aynı panikle eniştem kötü dedim. Evet kötü haber tez duyulurmuş. Biz eve gidene kadar ablamı baya kişi aramış eniştemin nesi var diye soruluyor. Ablam da haliyle panik ondan bir şey mi gizleniyor diye. Anlamsız bir panikle 2 saat geçirdik. Neyseki eniştem sakallarını kesti ki hiç sakallı görmemiştim. Saçlarını da 1 hafta gecikmeyle boyadı. Ben o zaman anlamıştım eniştemin düzenli olarak saçlarını boyadığını. Hala güleriz bu anıyı hatırladıkça. Yazınızı görünce bu geldi aklıma, benim anım konuya göre erkek versiyonu oldu :)

Erkek versiyonu da var ancak haklısınız. Allahtan duyanlar koşup gelmemiş , önce aramış , gelselerdi ablanızın halini düşünemiyorum :KK48:

Bir de erkek olunca karşıdaki insan , boya vs gelmiyor ki akla ilk önce Hoppa

Bazen annem de anlatır , gülsem de kıpkırmızı kesilirim her defasında , ya ne bileyim ben makyajın insanı o kadar değiştireceğini o yaşta :confused:

Öyle erkek pardon bunlara KEK diyorlar :KK70: olmaz olsun... Kadın sırf güzel diye evlenen erkeklerinde şeyleri ve boyları küçüklsün inşallah :KK70: Kadının yüreğini sevmeden evlenirsen olacağı bu.. Sanki kendileri hint kumaşı. artık bütün erkeklere düşmanım :KK70: Bide Şu hatunlar banada öğretsin nasıl makyaj yapıldıgını.. Makyajsız da aynıyım makyajlıda niye bir fark yok bende :KK43:

erkeklerde diyor ki, kadınlar erkeğin parası için evleniyorsa, erkekler neden güzelliği için evlenmesin, ikiside madde:KK48:

Ya bu erkeklerin doğallık doğallık diyip full makyajlı kadınlara dibinin düşmesi.

erkeklere yazık ya kadınlar böyle doğal olmayınca ne yapacan

Bundan 15 gün önce eşimin tarafından biri evlendi. Ben de kızı hep makyajlı görmüşüm demek ki.
Neyse eşim beni kuaföre bıraktı, girdim içeri, baktım birinin saçı yapılıyor eğildim baktım, bizim gelin değil.

Tam soracaktım bizim gelin nerde diye birden az önce baktığım kız ayapa kalktı: ''Aaaaa Lavin abla hoşgeldin'' diye.
Kıyısından dönmüşüm meğer çam devirmenin:KK53::KK53::KK53:

Ne yapayım tanıyamadım:oops:

Bundan 15 gün önce eşimin tarafından biri evlendi. Ben de kızı hep makyajlı görmüşüm demek ki.
Neyse eşim beni kuaföre bıraktı, girdim içeri, baktım birinin saçı yapılıyor eğildim baktım, bizim gelin değil.

Tam soracaktım bizim gelin nerde diye birden az önce baktığım kız ayapa kalktı: ''Aaaaa Lavin abla hoşgeldin'' diye.
Kıyısından dönmüşüm meğer çam devirmenin:KK53::KK53::KK53:

Ne yapayım tanıyamadım:oops:

ahahahah :KK70: günlük makyajla nasıl o kadar değişiyorlar, cidden şaşırıyorum hiç üşenmiyorlar da :KK73:

Bu haberde dolandırılan adam değil bence...bu insan görünümlü öhüzle evlendiği için kadın madur durumunda yakında esi wc ye gidiyor diye bosayanları okursam sasırmıcam:KK14:

Ben geçenlerde facebookta gördüm bu habere ait biir fotoğraf, bulabilirsem ekleyeyim ama doğruysa adam haklı

X