- 25 Mayıs 2015
- 920
- 516
-
- Konu Sahibi Postmodernik
Hazır ola geçmese bile insan bi tepki verir sarılır öper koklar ne bileyim arkanı dön yat ama iş kendi zevklerine geldi mi beni uykudan uyandırır sevişmek ister masaj ister bende saf hemen karşılık veririmDüğmesi yok işte siz deyince hazırola geçemiyor. ☹
Baktım burada yorum yazan yok o yüzden oraya da açtım sonuçta bu da benim derdimKuzu, aynı konuyu BDV’ye de açtın, ban yemezsin inşallah ☺
Kaçan kovalanır misali, sen adetken yapamadığın zaman bu durum eşini tahrik ediyor belki de. Sen gidince de o kaçıyor. Bırak o sana gelsin, biraz özlesin.
Evet sana öyle geliyor ben her zaman hazırım diyor ve görev gibi bir seks yaşıyoruzKonuştunuz mu durumu?
Benim de vulvada geçmeyen bir rahatsızlığım var artık 3 sene olacak nerdeyse. Benim için bir dertti ama yönetime göre değilmiş, ban yemiştim ilk defaBaktım burada yorum yazan yok o yüzden oraya da açtım sonuçta bu da benim derdim
İşte kendime bu konuda kızıyorum uzak dursana be kadın ama olmuyor işte bu ara libidomm tavan
O kadarını ben kendim yapmam ya bana hiç cazip gelmiyor kendi kendini tatmin etmekBenim de vulvada geçmeyen bir rahatsızlığım var artık 3 sene olacak nerdeyse. Benim için bir dertti ama yönetime göre değilmiş, ban yemiştim ilk defaondan uyarayım seni de dedim
Sen de kendi kendini tatmin etmekle Korkut eşinin gözünü madem. Ben de böyle yaparım, sana ihtiyaç duymam de bakalım ne diyecek
Pat diye söylemedi aslında hakkını yemeyeyim başta tepki vermesi ben öpmeye devam edince illa söylettiriyorsun diyerek ağzın kokuyor dedi bende salak kalkıp dişimi fırçaladım gerek yok sarıl bana uyuyalım dedi döndü totosunu yattıNe kabaymış
eşiniz pat diye ağzın kokuyo ne demek yahu
Yapilan bir arastirmaya gore kadinlar adet donemlerinde,erkeklere dha cekici gelirmis. Salgilanan hormonlardan vs dha kadinsi ,dişil algilanirmisizMerhaba hanımlar
Eşime son bir haftadır sinir oluyorum. Ne oldu bu erkeklere böyle ya. Malum koronadan dolayı ailelerden baya uzak kalmıştık o yüzden 1 ay kadar ailelere gittik hep uzak kaldım ortam müsait değildi. Sonra evimize geldik eşim pek bir istekliydi ama ben adet olduğum için birlikte olmadık Ama bende çok özledim yani eşimi falan derken tam benim bitti Ben bir şeyler yaşayalım diye ortam hazırlarken bu bir anda geldi sürprizi mahvetti yetmezmiş gibi ben tıraş olacağım duşa gireyim sonra dedi tamam dedim yatakta gecelik falan giydim bekledim beyefendiyi ne gelen ne giden var sinir oldum ama bir şey demedim ertesi gün oldu gece uykunun arasında sokuldum adama öpüyorum falan tepkisiz kaldı ama biliyorum uyumuyor sonra ağzın kokuyo ya dedi kalktım tekrardan dişimi fırçaladım totosunu dönüp uyumuş bile inanın ki ertesi gün karanfil çiğneyip tarçınlı karbonatlı sularla gargara yapıp yattım ama yok adamda tık yok ya herkesin uyuyup uyandıktan sonra ağzı kokar sonra bir gece kendi istedi ama görev gibiydi hiç zevk almadım yani ve adam hep aynı adet olduğum zamanlar beni öyle bir şehvete sokuyor ki ama bitince fıs ne oluyor bu adamlara böyle ya
bu dönemde kadınların kocalarına sinir oldukları dönem sanırım. Yani bende sinir oluyorum daMerhaba hanımlar
Eşime son bir haftadır sinir oluyorum. Ne oldu bu erkeklere böyle ya. Malum koronadan dolayı ailelerden baya uzak kalmıştık o yüzden 1 ay kadar ailelere gittik hep uzak kaldım ortam müsait değildi. Sonra evimize geldik eşim pek bir istekliydi ama ben adet olduğum için birlikte olmadık Ama bende çok özledim yani eşimi falan derken tam benim bitti Ben bir şeyler yaşayalım diye ortam hazırlarken bu bir anda geldi sürprizi mahvetti yetmezmiş gibi ben tıraş olacağım duşa gireyim sonra dedi tamam dedim yatakta gecelik falan giydim bekledim beyefendiyi ne gelen ne giden var sinir oldum ama bir şey demedim ertesi gün oldu gece uykunun arasında sokuldum adama öpüyorum falan tepkisiz kaldı ama biliyorum uyumuyor sonra ağzın kokuyo ya dedi kalktım tekrardan dişimi fırçaladım totosunu dönüp uyumuş bile inanın ki ertesi gün karanfil çiğneyip tarçınlı karbonatlı sularla gargara yapıp yattım ama yok adamda tık yok ya herkesin uyuyup uyandıktan sonra ağzı kokar sonra bir gece kendi istedi ama görev gibiydi hiç zevk almadım yani ve adam hep aynı adet olduğum zamanlar beni öyle bir şehvete sokuyor ki ama bitince fıs ne oluyor bu adamlara böyle ya
Benimki fobi değil ama bende çok rahatsız oluyorum bu durumdan ve bilir de bunuBana ağzın kokuyor dese kibar bi dille dahi ağlarım sanırım çok zoruma gider eminimki. . Bende zaten ağzim sürekli kokuyor sanip gargara yapanlardanim. Sabah eşim beni öpmek istese tepki veririm ya kokuyorsa diye telaş yaparim.. Ya da ağzımı kapatarak konuşurum sabah dibimde ise. Benimki de böyle bi takıntı .. bi ara ağiz kokum olmuştu sonra fobiye döndü bende kokmuyor artik ama kaldı bende bu durum.
Eşine gelince peşinde koşmayı seviyor gibi geldi birazcık zor kadın ol kovalasın seni . Erkekler de bir değişik son dönemlerde okuduğum konularda yediklerinden ictiklerndenmidir nedir ?
Karantinadan mı bilmiyorum hep bir arada dura dura sanırımbu dönemde kadınların kocalarına sinir oldukları dönem sanırım. Yani bende sinir oluyorum daacaba bir evreden mi geçiyorlar? Ya da belki biz geçiyoruzdur bilemedim onu. Ama çok duydum bu ara çiftler arası gerginliği
Burada açtım konuyu sonra cevap gelmeyince bu durumu bir dert olarak gördüğüm için bdv ye de açtımBu hanımefendinin yatak odası hikayeleri niye her konuda çıkıyor
Kalkip ben dislerimi fircalim hadi sen de gel... gibi guzel sekilde motive edebilirdi hanimini. Ne kaba erkekler var yaAğzın kokuyor demesi rencide eder insanı eşide olsa , normalde erkeğin hazırlaması gereken durum ama siz hazırlamanıza rağmen döndü uyudu dıyorsunuz . eşiniz sizi sadece dediğiniz gibi kendı ihtiyaçı için kullanıp bırakıyor , sizin duygu düşüncelerınızı umarsamamış , inşallah bu durum düzelir en yakın zamanda