- 27 Haziran 2023
- 193
- 38
- 13
- 25
- Konu Sahibi moonserein
-
Sorsanızda dertleşsenizde hep aynı cevap bizi ilgilendirmez kimseyi ilgilendirmez herkesin bir karakteri var hayat şartlarına uymak var bu kadar basit o memnunsa kimseye laf dusmez
Konunuz taşındı.Bişey sorcam konu nasıl tasiniyo hıcbir başlığa uymayan yere ben burda yeni sayılırım ve pek girmiyorum buraya yanlış yere açmisim konu amacım dertlesmek değil soru sormakdi oraya taşımam munkunmu
Tepebilir. Kadın belli ki sürekli birilerine dert yanıp, etrafına negatifi atıp sonra pammık gibi evine gidip kocası ile sevişen biri. Karı koca peşinize düşerlerse şaşmayın.Yorumun için teşekkürler saçma yorumlardan gına geldi çünkü. Kendi hayatım var zaten ama şiddet olunca polisi aramak tersmi teper mesela bunu öğrenmek istedim için açtım konusuyu aslında
Bizimde apartman da var böylesi dayak yiyip benimde kocam böyle ben onu böyle seviyorum diyor o yüzden artık kimse umursamıyor sen kötü oluyorsun cunku ayirinca konussanda birşey değişmez o bunu kabul etmiş sonuçtaYorumun icin teşekkürler cidden konuyla alakali cevap almicam sandım , ben konuscam bu kişiyle bunu gene böyle olursa hiçbir şey olmamış gibi davranmicam çünkü polisi aramadimda kendimi kötülüğe arkamı dönmüştüm gibi geliyo
Şiddet gördüğünü size mi anlattı yoksa birilerinden mi duydunuz?
Bu bahsettiğin kişiler yengen ve abin mi? Altlı üstlü oturduğunuzu hatırlıyorum. Bu kadar ayrıntıyı başka türlü bilemezsin çünkü. Zaten konuyu anlatış biçiminden de dayak atan adamdan ziyade hiçbir şey olmamış gibi davranan kadına öfkeli gibisin.
Şöyle diyeyim Sahitim şiddete yeni bu olay sonra çevremden bu şiddeti yeni olmadıgini öğrendim , siz ne yapardınız bu durumda ? Çok yakın cevredense polisi arar miydiniz
Aynı apartmanda değil, olayı kadının anlatmadığını ve şahit olduğunu söylüyorsun. Ama kadın kapıdan girdiği an kocasının dövdüğüne kadar biliyorsun. Sihirli küreden falan mı izledin? Aynı apartmanda değilseniz nasıl mümkün olabilir bu kadar şeyi bilmen?Yok onlar değil ,onlar zaten genelde evde değiller , onlar olsa abim yengem derim zaten yakın çevre derken nasıl desem apartmanı kast etmiyorum
far görmüş tavşana bağlayacak hiçbir şey yapamaz malesef... kocamda gözün mü var derse şaşırmam. bazıları öyle tipler çünkü...Polisi aradınız geldi kadın şikayetçi değilim dedi. Sora da size sıçradı bu olay. Nasıl paçayı kurtarmayı düşünüyorsunuz. Sanane benim hayatımdan dediklerinde ne yapabilirsiniz?
far görmüş tavşana bağlayacak hiçbir şey yapamaz malesef... kocamda gözün mü var derse şaşırmam. bazıları öyle tipler çünkü...
Ay ne biçim hasta kafalı insansınız siz ya üşenmeden buraya başkasının hayatını yazıp bide bizden yorum bekleyip dedikodu yapmamızı istiyorsunuz. Kadını püü ne biçim gurursuz kadın desek ne olacak ne hissedeceksiniz egonuz mu tatmin olacak ? Kıskanıyorsunuz kadını bence ya zengin ya güzel yoksa sizi ne ilgilendirir destan gibi yazmışsınız bide
far görmüş tavşana bağlayacak hiçbir şey yapamaz malesef... kocamda gözün mü var derse şaşırmam. bazıları öyle tipler çünkü...
Ben hicbir şey yapmicam tamam teşekkürler yorumun için , iyilik yapcam derken galiba olan bana olur , çünkü hickimse destek ol kadına demiyor
derizz.. ama ne zaman deriz biliyor musun? kadın sana gelir ya da başkasına gider, ben şiddet görüyorum, korkuyorum, tehdit ediyor, bu manyak benim yakamı bırakmaz ne yapacağımı bilemedim derrrr... evet o zaman destek hep beraber olalım, gönüllü avukatlar var adamın kapısına dayayalım... ya da kadın boşanacağım kızlar bi yardım der.. hep birlikte koşalım ama siz 'hiçbir şey olmamış' gibi hayatına devam eden bir kadına durduk yere yardım etmeye kalkıyosunuz...Ben hicbir şey yapmicam tamam teşekkürler yorumun için , iyilik yapcam derken galiba olan bana olur , çünkü hickimse destek ol kadına demiyor
Aynı apartmanda değil, olayı kadının anlatmadığını ve şahit olduğunu söylüyorsun. Ama kadın kapıdan girdiği an kocasının dövdüğüne kadar biliyorsun. Sihirli küreden falan mı izledin? Aynı apartmanda değilseniz nasıl mümkün olabilir bu kadar şeyi bilmen?
Çünkü kadın halinden memnun
Kadına yardım etmek için yazsanız onu aşağaayıcı detaylar vermezseniz. Dayak yemesine rağmen özene bezene hediye seçti, adam ona barışma hedşyesi 5 tl lik hediye aldı gibi. Yemeyiz biz bunları. Gidin mahalledeki komşularınızı kandırın böyle.Siz ne biçim kafalasiniz ? Yorum yapmis olmak için mi geldiniz ? Duzgun okuyun Dedikoduya o kadar meraklıysanız böyle yazmam merak etmeyin çağırırım sizi benim amacım kadına yardımci olmak yoksa niye yazım buraya cidden dedikodu olduğunu dusunende tuhaf dedikodu yapmak istesem niye buraya yazim ya siz nasıl fesat insansınız kadın şiddete ugruyo diyorum ben nasil bundan tatmin olayım? Siz böyle insansınız galiba böyle düşündünüz düşüncesi bile kötü
derizz.. ama ne zaman deriz biliyor musun? kadın sana gelir ya da başkasına gider, ben şiddet görüyorum, korkuyorum, tehdit ediyor, bu manyak benim yakamı bırakmaz ne yapacağımı bilemedim derrrr... evet o zaman destek hep beraber olalım, gönüllü avukatlar var adamın kapısına dayayalım... ya da kadın boşanacağım kızlar bi yardım der.. hep birlikte koşalım ama siz 'hiçbir şey olmamış' gibi hayatına devam eden bir kadına durduk yere yardım etmeye kalkıyosunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?