Eşinden şiddet gören tanidik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bu tanidikla ayrıntı vermek istemiyom muhattap olmak zorunda olduğum biri , benim merak ettiğim şiddete maruz kalan insan hediye seçmek yerine tavır yapması gerekmiyor mu bunu sormak istedim sadece benlede alakası var onunla beraber seçtim
Şiddete maruz kalan kadının tavır yapması değil boşanması gerekiyor da kadının ne yaşadığını bilemeyiz. Belki tehdit ediyor kocası. Sizi ilgilendiren bir mesele göremedim. Çok iyi niyetli iseniz alır karşınıza, neden bu şekilde davrandığını, onun için endişelendiğinizi söylersiniz.

Dedikodu yapıyorsunuz. O tanıdık sizden yardım istese ve siz de bize durumu anlatsanız tamam ama burada çözümü olmayan bir konu yazmışsınız. ayrıca bunu kendinize dert edinmişsiniz ama konu BDV ye uygun değil yanlış yerde. Çünkü bu konuda ben dert göremiyorum

Konuyu nereye tasimaliyim , ben bu siteyi fazla kullanmıyorum . Yardım istemedi ama yardim etmek istiyorum sormak istediğim sey su aslında benim karışmaya hakkım varmı , niye hediye aliyosun gibi

Şiddete maruz kalan kadının tavır yapması değil boşanması gerekiyor da kadının ne yaşadığını bilemeyiz. Belki tehdit ediyor kocası. Sizi ilgilendiren bir mesele göremedim. Çok iyi niyetli iseniz alır karşınıza, neden bu şekilde davrandığını, onun için endişelendiğinizi söylersiniz.

Ama hiçbir şey yokmus gibi davranınca konuyu açmak istemiyo belki açarsam rahatsız olur diye konuşmuyorum konuşmak istiyorum ama yani konuyu açarsam ona doğru olurmu?

Konuyu nereye tasimaliyim , ben bu siteyi fazla kullanmıyorum . Yardım istemedi ama yardim etmek istiyorum sormak istediğim sey su aslında benim karışmaya hakkım varmı , niye hediye aliyosun gibi

"Hiç bir başlığa uymayan" diye bir bölüm var sorularınızı ordan sorabilirsiniz.
Hakkınız yok çünkü karı koca halinden memnun

Başınızı zorla derde sokacaksınız. Altın büllüklü kocamda gözün var diye saçınızı başınızı yolabilir bu kadın.

Ama hiçbir şey yokmus gibi davranınca konuyu açmak istemiyo belki açarsam rahatsız olur diye konuşmuyorum konuşmak istiyorum ama yani konuyu açarsam ona doğru olurmu?
Bu durum aranızdaki yakınlığa bağlı. Mesela benim kız kardeşimin ya da yakın kız arkadaşımın başına böyle bir şey gelse alır karşıma konuşurum ve boşanana kadar uğraşırım ama sıradan çok fazla iletişimim olmayan biri ise karışmam.

Bu kadin hiçbir şey yokmuş gibi davrandığı için ona konuyu acmadimdan olabilirmi?yoksa bende sorardım niye aliyosun hediye diye , ama hiçbir şey yokmus gibi davrandığı için belki konuşmak istemiyor bu konuda diye bilmiyorum cevremdekiler yeterince olgun kişiler değil burda daha olgun İnsanlar var , benim sinir olduğum düzgün okumadan yorum yapilmasi ben genel olarak soruyom böyle olaylarin sebebini soruyom celladina aşık mi yardım etme gerek yokmu gibi , İnsanlar ne söylerseniz söyleyin düşünmek istedini dusunur diye boşa demiyorlar o kadar mantıklısın madem hanımefendi dedikodu yapmak istesem çevremde konuscak kısi var buraya niye yazım? İstedini algila sen o senin sorunun madem dedikodu gibi geldi yazma oylese iyi gunler
tanıdığınız o kişi bile bu konu üzerinde bukadar durmamış hayat devam ediyor diyerek yola devam etmeye çalışıyor ama siz maşallah dert etmişssiniz. Böyle çok yaşamazsınız herkesin derdini dert etmeyin boşverin

Bu kadin hiçbir şey yokmuş gibi davrandığı için ona konuyu acmadimdan olabilirmi?yoksa bende sorardım niye aliyosun hediye diye , ama hiçbir şey yokmus gibi davrandığı için belki konuşmak istemiyor bu konuda diye bilmiyorum cevremdekiler yeterince olgun kişiler değil burda daha olgun İnsanlar var , benim sinir olduğum düzgün okumadan yorum yapilmasi ben genel olarak soruyom böyle olaylarin sebebini soruyom celladina aşık mi yardım etme gerek yokmu gibi , İnsanlar ne söylerseniz söyleyin düşünmek istedini dusunur diye boşa demiyorlar o kadar mantıklısın madem hanımefendi dedikodu yapmak istesem çevremde konuscak kısi var buraya niye yazım? İstedini algila sen o senin sorunun madem dedikodu gibi geldi yazma oylese iyi gunler
Boşuna uzun uzun yazıyorsun iki dedikodu edeyim dedim de kurtul bence. Kadın hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorsa biz ne yapabiliriz sen ne yapabilirsin. Gidip adama biz mi trip atalım hediyeyi kafasına mı atalım? Daha konuyu açmaya cesaretin yok belli ki amacın ona yardımcı olmak değil. Üzülmüş gibi de durmuyorsun. Eminim çevrene de anlatmışsındır onlar bitince sıra bize gelmiş. 😂😂

Bu şekilde söyleyemezsiniz hanimefendi ! Dikkat edin uslubunuza , belki ilgilendiriyo
Ben neyim olduğunu soyledimmi size ? Onu geçtim konu şiddet yolda insan şiddete uğrasa yardım etmeyip gider misin
o zaman yapacağın tek şey polisi aramak (112) ulaşabilrsin başka elinden bişey gelmez. sen kadınla konuşsan da yapacak olsa şimdiye kadar yapardı ne değişecek

Sinir oluyorum bende düzgün okumayanlara , ben genel sordum bu örnekdi dedikodu yapmak istesem bu şekilde yazmam kadını yerden yere vurarim , daha fazla ayrıntı veririm , şiddete uğradıktan sonra niye hediye alir böyle insan , benimde alakam var bu kisile hediye seçmeye gittik ona şiddet uygulayan esine

İyi de sizene, kadın mutlu demek ki. Alnınıza silah mı dayadı bizimle gelin diye? Herkesin hayatı kendine. Başkasının hayatını üzerinden konu açmak bana saçma geliyor.

Boşuna uzun uzun yazıyorsun iki dedikodu edeyim dedim de kurtul bence. Kadın hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorsa biz ne yapabiliriz sen ne yapabilirsin. Gidip adama biz mi trip atalım hediyeyi kafasına mı atalım? Daha konuyu açmaya cesaretin yok belli ki amacın ona yardımcı olmak değil. Üzülmüş gibi de durmuyorsun. Eminim çevrene de anlatmışsındır onlar bitince sıra bize gelmiş. 😂😂

Hayır bahsetmedim bilip bilmeden konuşmayın bence. Bu konu çevremizde gecmiyo acilmiyo konu dedim ya şok oldum ben onun şiddete uğradini bile bilmiyodumki ama benim dışındakilerin bilgisi varmış buyuzden açtım konuyu. Bazi konular biliyorsunuz açılmaz rahatsız olur diye buyuzden sormuyorum

Bu şekilde söyleyemezsiniz hanimefendi ! Dikkat edin uslubunuza , belki ilgilendiriyo
Ben neyim olduğunu soyledimmi size ? Onu geçtim konu şiddet yolda insan şiddete uğrasa yardım etmeyip gider misin
Konu şiddet değil senin üstünde durduğun konu kadının kocasına hediye almak istemesi yani seni bizi ilgilendirmeyen bir konu:) ve kadın yardım istemiyor senden sana bahsetmiyor, sallamıyor bile seni. :) sen üstüne vasive olmayan bir seyi üstlenmişsin gereksiz bir şekilde. Kadının telefonuna 5 tllik elbise olayına nasıl denk geldin sen ? Telefonu mu karıştırıyorsun yoksa kadını gözlerinle taciz mi ediyorsun? Senin ki rahatsız edici boyuta geçmiş farkında mısın? Kusura bakma buradan sana destek çıkmaz! :)

Kadina hediye edilen seyin 5 tllik olduğunu, kocanin sigara icmedigini vs nereden biliyorsunuz yav, siz misiniz yoksa bu kadin?🤷‍♀️🤣

Sigara içtiğini biliyorum , önün sigara icen bı adam olunca bilmemeniz imkansız yani kadinin yakın çevresindenim diyelim
Neden şiddete uğraşam burda ben uğradım diye konu açmaya utanayim pardon? Şiddete uğrayan değil şiddet uygulayan utanmali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X