- 9 Şubat 2011
- 1.786
- 43
-
- Konu Sahibi Bana bir is lazim
Zor desek kalacak mısınız?
Eşiniz mantıklı olanı talep etmiş, kızınızı evden çıkılamayacak bir hayatın içine hapsetmektense birkaç ay ayrı kalın, zor olsa da olmasa da.
bence esiniz dogru olani yapms sizn ve cocugunz icin mantkliKizlar esinden belli bir sure ayri yasamak zorunda kalan var mi ve cocugu olan
Biz hakkari de yasiyoruz ve esim teror olaylarindan dolayi cok tedirgin yaklasik 9 ayimiz kaldi ve beni istanbula ailemin yanina gondermek istiyor bu durumda olan yasayan var mi zorluklari getirdikleri götürdükleri neler acaba bu arada 4 yasinda kizim var nasil etkilenir
Arafta kaldim resmen
Not durum gercekten burda kotu disari bile cikamiyoruz az cok haber izliyordur herkes cocugumu evde tutmam gercekten cok zor oluyor bazen
canimmm ALLAH kolaylik versin esine cok zor sartlarda calisiyorlar ve ailelerini korumak istiyorlar. sana bu konuda git yada gitme diyemem sadece dua edebilirim ALLAH butun asker ve polislerimizin yardimcisi olsun. diger KOPEKLERIN belalarini vesin INSALLAHHH
Evli değilim ama eşiniz sizi riske atmak istemiyor. HAKLI. Bence böyle durumda "eşimle ayrı kalmam doğru mu?" diye düşünmeyin. Bebeğiniz varmış hem, evladınız için bence en iyisi. Evet karışıktır eminim ki İstanbul bile öyle, alışveriş merkezlerinden ve büyük meydanlara çıkmayın etmeyin diye hep uyarı anonsları var sosyal medyadan. Biraz ortalık dinene kadar ailenizin yanına, İstanbul'a gelmeniz en doğrusu.
Eşinden ayrı kalmak gibi düşünme bunu mecburiyetten eşin haklı
eşin haklı malum olaylar,Allah yardımcınız olsun.Kizlar esinden belli bir sure ayri yasamak zorunda kalan var mi ve cocugu olan
Biz hakkari de yasiyoruz ve esim teror olaylarindan dolayi cok tedirgin yaklasik 9 ayimiz kaldi ve beni istanbula ailemin yanina gondermek istiyor bu durumda olan yasayan var mi zorluklari getirdikleri götürdükleri neler acaba bu arada 4 yasinda kizim var nasil etkilenir
Arafta kaldim resmen
Not durum gercekten burda kotu disari bile cikamiyoruz az cok haber izliyordur herkes cocugumu evde tutmam gercekten cok zor oluyor bazen
eşin haklı malum olaylar,Allah yardımcınız olsun.
Kizlar esinden belli bir sure ayri yasamak zorunda kalan var mi ve cocugu olan
Arafta kaldim resmen