- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
-
- Konu Sahibi Bana bir is lazim
normalde asla derimKizlar esinden belli bir sure ayri yasamak zorunda kalan var mi ve cocugu olan
Biz hakkari de yasiyoruz ve esim teror olaylarindan dolayi cok tedirgin yaklasik 9 ayimiz kaldi ve beni istanbula ailemin yanina gondermek istiyor bu durumda olan yasayan var mi zorluklari getirdikleri götürdükleri neler acaba bu arada 4 yasinda kizim var nasil etkilenir
Arafta kaldim resmen
Not durum gercekten burda kotu disari bile cikamiyoruz az cok haber izliyordur herkes cocugumu evde tutmam gercekten cok zor oluyor bazen
Tatlim getirisi goturusu mu var neyin muhasebesini yapiyosun teror ayyuka cikmis ivedilikle kalk git kendini dusunmuyosan cocugunu dusunKizlar esinden belli bir sure ayri yasamak zorunda kalan var mi ve cocugu olan
Biz hakkari de yasiyoruz ve esim teror olaylarindan dolayi cok tedirgin yaklasik 9 ayimiz kaldi ve beni istanbula ailemin yanina gondermek istiyor bu durumda olan yasayan var mi zorluklari getirdikleri götürdükleri neler acaba bu arada 4 yasinda kizim var nasil etkilenir
Arafta kaldim resmen
Not durum gercekten burda kotu disari bile cikamiyoruz az cok haber izliyordur herkes cocugumu evde tutmam gercekten cok zor oluyor bazen
Biz de batmandayız, hakkariye göre daha sakin ama ben 8 ağustos ankara biletimi iptal ettim ben ve oğlum burda babayla kalıcaz
Tatlim getirisi goturusu mu var neyin muhasebesini yapiyosun teror ayyuka cikmis ivedilikle kalk git kendini dusunmuyosan cocugunu dusun
Ne fark ediyo?Muhasebe degil de kalmak ve gitmek arasinda karar veremiyor desek
sizin yaşadığınız sıkıntıları zamanında bende yaşadım ve sizi çok iyi anlıyorum benim eşimde askeriye mensubu pilot çok zor şartlarda gece demeden gündüz demeden terörün yuvasına asker taşıdı roketlerin arasında yaralı askerleri o cehennemin içinden alıp getirmek yarım saat önce sapa sağlam vatan evlatlarını o anne kuzularını yarım saat sonra yaralı veya şehit olarak getirmek zorunda kaldı yazarken bile içim acıyor ,kaç sefer helikopterlerine silah isabet etti,kaç sefer roketlerden allah korudu bilemezsiniz.yaşamın içinde herşey var ama şu bir gerçek aile böyle olunuyor eşimin yanında oldum destek oldum bırakmadım bekledim,dualar ettim rabbime emanet ettim oda benden destek aldı dahada güçlendi zor evet kalleşlerle mücadele ediyoruz sırtından apansız sinsi bir yılan gibi geliyorlar inlerinden vatana hayinlikle kanlı elleriyle saldırıyorlar lütfen yılmayın biz nene hatunun torunlarıyız eşimizle dimdik yanyana olmalıyız yaşadım yazıyorum karar sizin ama şunu bilin vadesi dolan ölüyor yoksa ha orası ha burası farketmez....Kizlar esinden belli bir sure ayri yasamak zorunda kalan var mi ve cocugu olan
Arafta kaldim resmen
Eşinizin aklı bir de sizde kalmasın. O sizin emniyette olduğunuzu bilirse kendini işine daha iyi verir. Orada olmanızın onun güvenliğine en ufak bir katkısı olacak olsa kalın derim ama yok.Kizlar esinden belli bir sure ayri yasamak zorunda kalan var mi ve cocugu olan
Arafta kaldim resmen
Canim eminim ki orasi da cok karisik ama burasi cok farkli bir yer ben buraya onyargilarimdan tamamen arinarak geldim dedim ora da bizim vatanimiz toprağımiz ama bir geldim ki aman Allah im savas bolgesi gibi ilk baslarda biraz rahattik en azindan cocugumu lojman parkina falan goturebiliyordum simdi o da yok inan 10.gundur ne carsi ne manav ne kasap sadece kantin cocugun gittigi tek yer karsi komsu apartmanda bir cocuk falan olsa belki hic aklima bile getirmem gitmeyi ama o da yok gene de şükür