Esinden belirli bir sure ayri yaşamak

Kizlar esinden belli bir sure ayri yasamak zorunda kalan var mi ve cocugu olan

Biz hakkari de yasiyoruz ve esim teror olaylarindan dolayi cok tedirgin yaklasik 9 ayimiz kaldi ve beni istanbula ailemin yanina gondermek istiyor bu durumda olan yasayan var mi zorluklari getirdikleri götürdükleri neler acaba bu arada 4 yasinda kizim var nasil etkilenir

Arafta kaldim resmen

Not durum gercekten burda kotu disari bile cikamiyoruz az cok haber izliyordur herkes cocugumu evde tutmam gercekten cok zor oluyor bazen

canım ya çok zor bir durum rabbim kolaylık versin eşiniz açısından düşününce haklı tabi ki sonuçta terör olayı varken aklı hep sizdedir ne iş yapıyor eşiniz sonuçta yabancının evine değil ailenin evine gidiyorsunuz ailende anlayışlı ise sorun olmayacaktır babası uzakta olduğu için kızınız özleyecektir ama orada kalıp eve mahkum yaşamak çocuk için daha da zor olacaktır sık sık imkan varsa görüntü konuşmalar yapılabilir aslında sizi düşündüren diğer bir konunun da şu olduğunu hissettim ben ve kızıp istanbul ' a kaçıp kendimizi kurtarıyoruz peki ya eşim diyorsunuz doğru mudur ?aklınız hep eşinizde vicdanen onu terörün içinde bırakıp istanbul'a gelmeyi kabullenemiyorsunuz

En mantıklısı ayrı kalmanız. Eşinizin aklı ne sizde kalır ne kızında. Dikkat, konsantrasyon sorunu yaşamaz. Allah hepsinin yardımcıları olsun. Sayılı gün çabuk geçer, üzülmeyin.

Bende eaimden ayri kalmak zorunda kaldim bir sure is dolayisiyla.ki sizinki hayat meselesi.Bence de hem kendinizi hemde bebeginizi dusunmek zorundasiniz. Tabiki cok ozleniyor ama bu sure sayili sonucta. Sonunda kavusmak var. Bence Allaha emanet edin esinizi ve ailenizin yaninda kalin gercekten cok zor bir karar yine de size kalmis...

Canım çok zor bir karar gerçekten. Çocuk olmasa gitme derdim ama çocukla sanırım gitmen daha mantıklı. Ama yollarda da araçları durdurup yakma olayları da var şerefsizlerin. Nasıl gideceksiniz uçakla gitseniz daha iyi olur sanki.

Allah belalarını versin haysiyetsizlerin en kısa sürede bitsin bu kötü süreç. Biz çok daha emniyetli bir Doğu bölgesindeyiz ki burda hiç beklenmezken dün gece burda bile çatışma oldu. Kudurdu iyice köpekler! Allah tüm asker ve polislerin Yardımcısı olsun

çocuğunuz için gitmelisiniz bence,az çok tahmin edebiliyorum ve kızınızı sağlıklı bir ortamda büyütmelisiniz bence,4 yaşında çocuk evde hapis mi kalmalı,parkta bahçede oynamalı mı?

X