slm canım öncelikle geçmiş olsun ve rabbim hepimize en kısa zamanda annelik duygusunu hayırlısı ve sağlılısıyla tattırdsın. bizim komşunun oğlunda vardı varikosel ameliyat falan da olmadı ve eşi şu an hamile 6 aylık. onlar da zaten olmaz ameliyat olmadan diye düşünmüşler ve korunmamışlar ama rabbim verince veriyo işte stres yapma o yüzden
Ay canim bu bana cok morel oldu ya saol ya degerleri duZgun cikti hareketlilik İleri dogru hiZli yuZde 40. İleri dogru yavas yuzde 15 hareketsiz yuzde 45 1/2 . Saat hizi yuzde 55 Normal morfoloji yuzde 60 mi ne cikti doktor ameliyatlik durum yok cocugun olur dedi bende de pko olunca olmadi bebek bakalim incir suyu denicem ins . Cok saol morel oldu bana.
benim eşimde de varikosel var doktor ameliyat önermişti hatta ilerisi için sperm kalitesini düşürebilir ameliyat olmazsan demişti ama biz ameliyat olmadan şansımızı denemek istedik korunmayı bıraktık ve 3 ay sonra çok şükür hamile kaldım ama ben hiç aklıma kötü şeyler getirmedim ve eşimin ameliyat olmasını istemedim inşallah sizde hayırlı zamanda bebeğinize kavuşursunuz aklına olumsuz şeyler getirme Allaha bol bol dua et
slm canım öncelikle geçmiş olsun ve rabbim hepimize en kısa zamanda annelik duygusunu hayırlısı ve sağlılısıyla tattırdsın. bizim komşunun oğlunda vardı varikosel ameliyat falan da olmadı ve eşi şu an hamile 6 aylık. onlar da zaten olmaz ameliyat olmadan diye düşünmüşler ve korunmamışlar ama rabbim verince veriyo işte stres yapma o yüzden
benim esim biz evlenmeden 6 yil once ameliyat olmus, ameliyattan sonra sperm sayimi normal çikmis, korunmayi biraktigim ay hamile kaldim
micro cerrahiyle yapılan varikosel ameliyatları çok etkili diyorlardı bizzat yaşadım ve gördüm eşimde çift taraflı 2 ve 3 grade (yanı kesın amelıyat olmayı gerektıren çeşit) varikosel vardı eşimin ameliyatının 20. günü yumurtlama günüme denk geliyordu o dönemlerde olmuş döllenme 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?