Mrb arkadaslar ya eşimde sol tarafında varikosel çıktı ama degerleri duzgun çıktı sadece hareketlilik çok azıcık düşük çıktı ama doktor ameliyata gerek yok dedi çocuğunuz olur dedi ve bende pkoluyum ilk ay klomen tedavisiyle bebek olmadı şimdi sogan suyu ictim beklemedeyim ? Arkadaslar varikosel Yada hareketsiZlik olupda gebe kalanlar varmi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esinde varikosel olup hamile kalanlar?
- Konu Sahibi qulum
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?slm canım öncelikle geçmiş olsun ve rabbim hepimize en kısa zamanda annelik duygusunu hayırlısı ve sağlılısıyla tattırdsın. bizim komşunun oğlunda vardı varikosel ameliyat falan da olmadı ve eşi şu an hamile 6 aylık. onlar da zaten olmaz ameliyat olmadan diye düşünmüşler ve korunmamışlar ama rabbim verince veriyo işte stres yapma o yüzden
slm canım öncelikle geçmiş olsun ve rabbim hepimize en kısa zamanda annelik duygusunu hayırlısı ve sağlılısıyla tattırdsın. bizim komşunun oğlunda vardı varikosel ameliyat falan da olmadı ve eşi şu an hamile 6 aylık. onlar da zaten olmaz ameliyat olmadan diye düşünmüşler ve korunmamışlar ama rabbim verince veriyo işte stres yapma o yüzden
Ay canim bu bana cok morel oldu ya saol ya degerleri duZgun cikti hareketlilik İleri dogru hiZli yuZde 40. İleri dogru yavas yuzde 15 hareketsiz yuzde 45 1/2 . Saat hizi yuzde 55 Normal morfoloji yuzde 60 mi ne cikti doktor ameliyatlik durum yok cocugun olur dedi bende de pko olunca olmadi bebek bakalim incir suyu denicem ins . Cok saol morel oldu bana.
- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
Ay canim bu bana cok morel oldu ya saol ya degerleri duZgun cikti hareketlilik İleri dogru hiZli yuZde 40. İleri dogru yavas yuzde 15 hareketsiz yuzde 45 1/2 . Saat hizi yuzde 55 Normal morfoloji yuzde 60 mi ne cikti doktor ameliyatlik durum yok cocugun olur dedi bende de pko olunca olmadi bebek bakalim incir suyu denicem ins . Cok saol morel oldu bana.
iyiymiş canım değerler üzülene gerek yok.
benim eşimde de varikosel var doktor ameliyat önermişti hatta ilerisi için sperm kalitesini düşürebilir ameliyat olmazsan demişti ama biz ameliyat olmadan şansımızı denemek istedik korunmayı bıraktık ve 3 ay sonra çok şükür hamile kaldım ama ben hiç aklıma kötü şeyler getirmedim ve eşimin ameliyat olmasını istemedim inşallah sizde hayırlı zamanda bebeğinize kavuşursunuz aklına olumsuz şeyler getirme Allaha bol bol dua et
benim eşimde de varikosel var doktor ameliyat önermişti hatta ilerisi için sperm kalitesini düşürebilir ameliyat olmazsan demişti ama biz ameliyat olmadan şansımızı denemek istedik korunmayı bıraktık ve 3 ay sonra çok şükür hamile kaldım ama ben hiç aklıma kötü şeyler getirmedim ve eşimin ameliyat olmasını istemedim inşallah sizde hayırlı zamanda bebeğinize kavuşursunuz aklına olumsuz şeyler getirme Allaha bol bol dua et
Ay ins ya bana cok morel oldu cnm esim agustosda asker ins o gidene kdr olur ins klomen ictm olmadi doktrum rahim filmi ddi korkudan gidemiyom ve .sogan suyu ictim olmadi smdi incir suyu iciorum bklm kismt ins cok saol cok morel oldu bana.
Son düzenleme:
micro cerrahiyle yapılan varikosel ameliyatları çok etkili diyorlardı bizzat yaşadım ve gördüm eşimde çift taraflı 2 ve 3 grade (yanı kesın amelıyat olmayı gerektıren çeşit) varikosel vardı eşimin ameliyatının 20. günü yumurtlama günüme denk geliyordu o dönemlerde olmuş döllenme 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
slm canım öncelikle geçmiş olsun ve rabbim hepimize en kısa zamanda annelik duygusunu hayırlısı ve sağlılısıyla tattırdsın. bizim komşunun oğlunda vardı varikosel ameliyat falan da olmadı ve eşi şu an hamile 6 aylık. onlar da zaten olmaz ameliyat olmadan diye düşünmüşler ve korunmamışlar ama rabbim verince veriyo işte stres yapma o yüzden
her varikosel ameliyatlık olmuyormus zaten dr. öyle söylemişti varikosel sperm kalıtesını düşürdüğü zaman sıkıntı oluyormus demekkı bahsettıgınız kişinin degerleri düzgündü ve bu şekilde çocuk sahibi olanlar oldugunu ben de çok duydum.Allahım isteyen herkese nasip etsın.
benim esim biz evlenmeden 6 yil once ameliyat olmus, ameliyattan sonra sperm sayimi normal çikmis, korunmayi biraktigim ay hamile kaldim
suanda bnmde esımın grade 1 amelıyatlık defıl bıdahakı ay bı daha bakılcak bakalım bu sefer degerler ne cıkcak. bnde pko ondan varıkosel var
micro cerrahiyle yapılan varikosel ameliyatları çok etkili diyorlardı bizzat yaşadım ve gördüm eşimde çift taraflı 2 ve 3 grade (yanı kesın amelıyat olmayı gerektıren çeşit) varikosel vardı eşimin ameliyatının 20. günü yumurtlama günüme denk geliyordu o dönemlerde olmuş döllenme 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
amın ıns cnm suanda esımın amelıyatlık degıl ama daha olmadı cnku bndede pko var. adet duzenszlıgı var brz. sanırım buda etkılı. ıns rbbm banaada verır.
Ben aranıza yeni katıldım... sorunlar hep aynı benim eşimde 2013 ağustos ayında tek taraflı variksel ame. Oldu ameliyattan önce sperm sayımız 3milyndu amelyattn sonra 7milyn oldu ancak eşimde sperm dna hasarı da çiktı şimdi proxeed diye bi ilaç kullanıyor martn ilk haftasi test yapılack tekrar şuan reglime 9gün var ama hamile oldugumu da düşünmüyorum çünkü gerçekten vücuttaki tepkiler insanı çok yanıltıyor BEKLEMEDEYIMMM(
- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
Bayanlar merhaba uyku tutmadı resmen.. Adetim 5 gün gecikti belde bir ağrı, akıntı fazlasıyla ve aşırı gaz sancısı çekmekteyim. Ama şöyle bir durumumuz mevcut eşime varikosel tanısı konuldu 2 ay önce, doktor ameliyat şart dedi. Hamile olabilme şansım var mı acaba? İçim içini yiyor