Bende çikolata kisti var fakat yumurta oluşumuna engel değil dedi doktor düzenli muayenelerimde her ay muhakkak yumurta oluşuyor catlıyordu fakat olmadı eşim ameliyat olalı 9 ay oldu sonuç alamadık acaba hala mı düzelmedi diye endişe ediyorum ve korkuyorum sonucu görmekten ama teste gitmeliyiz artık. Ameliyat öncesi tüp bebek denedik 7 yumurtam oldu 7 si de olgundu fakat 2 si döllendi ama çok kötü embriyolar oluştu sperm dölleyemiyor sanırım sıkıntı akrozomdaki enzim eksikliği zorla Ca iyonizer yöntemiyle döllendirildi fakat transfer olamadı. Siz bana umut oldunuz inşallah bizde de yükselir değerler önümüzdeki hafta test sonuçlarını yazarım dua edin olur muCanım çok da kötü değilmiş. sayı biraz azmış sadece düzelir inşlh. eşin ameliyat olalı ne kadar oldu. Sende bi sıkıntı var mı
İnşallah canımBende çikolata kisti var fakat yumurta oluşumuna engel değil dedi doktor düzenli muayenelerimde her ay muhakkak yumurta oluşuyor catlıyordu fakat olmadı eşim ameliyat olalı 9 ay oldu sonuç alamadık acaba hala mı düzelmedi diye endişe ediyorum ve korkuyorum sonucu görmekten ama teste gitmeliyiz artık. Ameliyat öncesi tüp bebek denedik 7 yumurtam oldu 7 si de olgundu fakat 2 si döllendi ama çok kötü embriyolar oluştu sperm dölleyemiyor sanırım sıkıntı akrozomdaki enzim eksikliği zorla Ca iyonizer yöntemiyle döllendirildi fakat transfer olamadı. Siz bana umut oldunuz inşallah bizde de yükselir değerler önümüzdeki hafta test sonuçlarını yazarım dua edin olur mu
Sayı değerler nasıldı nasıl karar verdiniz ameliyata ameliyat olan arkadaşlar fikir verebilir mi?İnşallah canımeşimde ameliyat oldu vitamin takviye aşamasında hepimizin duası kabul olur inşallah. Sonuçları mutlaka yaz
Sizdede lökosit çıkmış canım yani enfeksiyon var eşinde hızı o etkilemiş olabilir bizde de enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandı eşim bizde harekette sayıda falan sorun yok ama lökosit olması spermin döllenme özelliğine zarar veriyormuşHerkese iyi geceler yazdıklarinızi okudum bir umut bende yaziyim dedim bizim morfoloji ve sayi iyi demislerdi ama ileri hız düşük proxeed plus a basladık havuç suyu keci boynuzu pekmezi..simdi sizden nohutu ögrendim o baya etkiliymis hemen başliycam bu arada esimin sonucunu yorumlarsaniz sevinirim..
10 üzeri olması iyi bir yumurtlama olduğunu söyler canım:)Merhaba hanımlar konu ile alakalı değil ama progestan hormonu kaç olmalı başka yere başlık açıp sormak istemedim
Morfoloji%2 ileri hareketli%10 oluncaSayı değerler nasıldı nasıl karar verdiniz ameliyata ameliyat olan arkadaşlar fikir verebilir mi?
Bizim de öyle varikosel derecesi neydiMorfoloji%2 ileri hareketli%10 olunca
Teşekkür ederim iki defa hormon testi verdim ilkinde 2.22 ikincide 1.01 oldukça duşük sanirim bugun tekrar kan verdim10 üzeri olması iyi bir yumurtlama olduğunu söyler canım:)
Bu değere yumurtlamadan bir hafta sonra bakılır herhangi bir gün bakılmıyor yoksa düşük çıkar kaçıncı günü bugün sizinTeşekkür ederim iki defa hormon testi verdim ilkinde 2.22 ikincide 1.01 oldukça duşük sanirim bugun tekrar kan verdim
teste reglin 22.gunu yaziyor tamda bugunBu değere yumurtlamadan bir hafta sonra bakılır herhangi bir gün bakılmıyor yoksa düşük çıkar kaçıncı günü bugün sizin
Evet canim antibiyotik kullandı eşim birde kasık fitigi ameliyati oldu ondan once böyle çıktı değerleri oda sebep olabilir dediler.Sizdede lökosit çıkmış canım yani enfeksiyon var eşinde hızı o etkilemiş olabilir bizde de enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandı eşim bizde harekette sayıda falan sorun yok ama lökosit olması spermin döllenme özelliğine zarar veriyormuş
4 tü canım daha fazla ilerlemesin diye ameliyat olduBizim de öyle varikosel derecesi neydi
yine de kötüKızlar eşimin değerlerine bakar mısınız covidden sonra bayağı kötü toplam sayı 379 milyondu Ocak ayında bugünkü sonuçlarla napcaz bilmiyorumeşiniz için ne gibi takviyeler kullandınız
Eki Görüntüle 2857980
Bize de öyle dedi yine vermek istedik inşallah düzelir zamanlayine de kötü
değil ki , morfoloji ve hız iyi. sayı da yükselir biz de covid olduk moraliniz bozulmasın en az 4-5 ay test vermeyin dedi doktor
ilaç kullandı mı eşiniz ? korunmayla ilgili bişey dedi mi doktorunuz ?Bize de öyle dedi yine vermek istedik inşallah düzelir zamanla
Yok o konuda herhangi brsey söylemedi. Vitagest diye bi vitamin verdiilaç kullandı mı eşiniz ? korunmayla ilgili bişey dedi mi doktorunuz ?
yok sey demek istedim covidken ilaç kullanmış mıydı ? favimol gibiYok o konuda herhangi brsey söylemedi. Vitagest diye bi vitamin verdi