- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
- Konu Sahibi Black Light
-
Biz de yeni kullanmaya başladık keciboynuzunu fakat 6 ay zeytinyağında bekletilmiş incir yedik sabahları 2 şer tane hem eşim hem ben. Bir de çakşır suyu kullandık fakat bunları kullanmadan önce sayı hareketlilik baktırmadığımız için yorum yapamıyorum. Erkekler sanırım teste gitmekten çekiniyorlar ben de ısrar etmemiştim. Bakalım şimdi sonuç ne olacak inşallah güzel olur hepimiz içinHayırlı akşamlar.
Hanımlar eşimde ileri hız problemi var, hareketsizlik %99 yerinde hareket %1. Yani ileri hız sıfır oluyor
Hacamat yaptırdık.
Sülük yaptık.
İncir kürü kullanıyor. Ve meşhur keçi boynuzu kürünü kullanıyor. Sorum şu keçi boynuzu kullanıp hareketi düzelen ve hamile kalan var mı?
İncir kürü de kullanıyoruz biz, eşim test yaptırdı geçen ay bu ay tekrar yaptıracak.Biz de yeni kullanmaya başladık keciboynuzunu fakat 6 ay zeytinyağında bekletilmiş incir yedik sabahları 2 şer tane hem eşim hem ben. Bir de çakşır suyu kullandık fakat bunları kullanmadan önce sayı hareketlilik baktırmadığımız için yorum yapamıyorum. Erkekler sanırım teste gitmekten çekiniyorlar ben de ısrar etmemiştim. Bakalım şimdi sonuç ne olacak inşallah güzel olur hepimiz için
Proxxeed Plus doktor mu yazıyor hic bilmiyorum, keçi boynuzu kullanıyoruz hareket kaçti sizinHareketlilik için proxeed plus sayı için keçi boynuzu. Bizde sayıyı keçi boynuzu arttırdı
%80 hareketlilik bizim. İleri hız %40. Proxeedı doktor önerdi zaten sgk karşılamıyor ama bizim hareketlilik iyiydi zaten sayıyı keçi boynuzu arttırıyorProxxeed Plus doktor mu yazıyor hic bilmiyorum, keçi boynuzu kullanıyoruz hareket kaçti sizin
Bizde ileri hareket yok canım%80 hareketlilik bizim. İleri hız %40. Proxeedı doktor önerdi zaten sgk karşılamıyor ama bizim hareketlilik iyiydi zaten sayıyı keçi boynuzu arttırıyor
İlaç takviyesi gerekir. Varikosel muayenesi oldu muBizde ileri hareket yok canım
Oldu canım varikosel yokİlaç takviyesi gerekir. Varikosel muayenesi oldu mu
Merhabalar benim eşimdede sadece 15 adet sperm bulundu bnde eşime ıncır zeytınyağı yedırdım hergun keçi boznuzu özü yedırdım ve yanında yemesıne dıkkat ettım bıde folik asit kullandırdım sonra testı tekrarladık dörtyüzbine çıktı sperm sayımız doktor genetık ve hormon testı ıstedı Şimdi ve çok şaşırdı sonuca eğer sperm çıkışı varsa tahlıllerden sonra iğne verecegım ınşaAllah doğal yollarla gebelık elde edersınız dedı olmasa bıle tup bebek tutma şansınız yuksek olacak dedı elim ılk testı devlet hast yaptıgında hıc sperm cıkışı olmamış bunuda yenı öğrendık azıspermi tanısı konulmuştu dıyecegım şu ınş doğru doktoru bulursunuz bız bahçeci sağlık altunızade ürolojı dr bulent hocayla görüştük muayene olmadan görüşme yaparsanız ucret alınmıyor bılgınız olsun ama mutlaka gıdın cunkı daha konusacagımız cok sey var dedı bıze beslenmeyle ılgılıHayırlı akşamlar.
Hanımlar eşimde ileri hız problemi var, hareketsizlik %99 yerinde hareket %1. Yani ileri hız sıfır oluyor
Hacamat yaptırdık.
Sülük yaptık.
İncir kürü kullanıyor. Ve meşhur keçi boynuzu kürünü kullanıyor. Sorum şu keçi boynuzu kullanıp hareketi düzelen ve hamile kalan var mı?
Aaa bu süper bir haber.Merhabalar benim eşimdede sadece 15 adet sperm bulundu bnde eşime ıncır zeytınyağı yedırdım hergun keçi boznuzu özü yedırdım ve yanında yemesıne dıkkat ettım bıde folik asit kullandırdım sonra testı tekrarladık dörtyüzbine çıktı sperm sayımız doktor genetık ve hormon testı ıstedı Şimdi ve çok şaşırdı sonuca eğer sperm çıkışı varsa tahlıllerden sonra iğne verecegım ınşaAllah doğal yollarla gebelık elde edersınız dedı olmasa bıle tup bebek tutma şansınız yuksek olacak dedı elim ılk testı devlet hast yaptıgında hıc sperm cıkışı olmamış bunuda yenı öğrendık azıspermi tanısı konulmuştu dıyecegım şu ınş doğru doktoru bulursunuz bız bahçeci sağlık altunızade ürolojı dr bulent hocayla görüştük muayene olmadan görüşme yaparsanız ucret alınmıyor bılgınız olsun ama mutlaka gıdın cunkı daha konusacagımız cok sey var dedı bıze beslenmeyle ılgılı
Esim cekiniyor doktora gorunmeyi o yuzden bitter keciboynuzu pekmezi gibi seyleri yediriyorum hani nolur nolmaz diye ben kendimde guava plus serum kullaniyorum yumurta yetersizligim varmis ama bu sizin proxeed plus hakkinda yorumlari okudum nekadar dogru bilmiyorum sperm olduruyormus eger kullanisliysa bende kullanmak isterimHareketlilik için proxeed plus sayı için keçi boynuzu. Bizde sayıyı keçi boynuzu arttırdı
300 bin ile mi gebe kaldınız benim eşimin sperm sayısı 24.3 milyon. Ama ileri hareket sıfırBen varım
Eşimin ileri hareketi falan düşüktü, en önemlisi morfoloji sadece 2 idi.
Bir ay keçiboynuzu kürü, e vitamini kullandı.
Sonraki ay 4 lü bal karışımı ve kırkkilit otu.
Sonuç morfoloji 12 ye çıktı, 100 bin olan sperm sayısı 300 bine çıktı. sonraki ay güzel haberi aldık çok şükür
Rabbim cümle isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin
Hic kullanmadım canım bilemiyorum.Esim cekiniyor doktora gorunmeyi o yuzden bitter keciboynuzu pekmezi gibi seyleri yediriyorum hani nolur nolmaz diye ben kendimde guava plus serum kullaniyorum yumurta yetersizligim varmis ama bu sizin proxeed plus hakkinda yorumlari okudum nekadar dogru bilmiyorum sperm olduruyormus eger kullanisliysa bende kullanmak isterim
Canım bizde varikosel vardı ameliyatla daha da geriledi sonra ilaç kür derken 40 milyona çıkardık ama bırakır bırakmaz 6 milyona düşüyodu. Baktım artık eşime de kıyamadım ilaç kür bıktı gittim direk tüp bebek raporu aldım. İnşallah sizlere tedavisiz nasip olsunEsim cekiniyor doktora gorunmeyi o yuzden bitter keciboynuzu pekmezi gibi seyleri yediriyorum hani nolur nolmaz diye ben kendimde guava plus serum kullaniyorum yumurta yetersizligim varmis ama bu sizin proxeed plus hakkinda yorumlari okudum nekadar dogru bilmiyorum sperm olduruyormus eger kullanisliysa bende kullanmak isterim
Çok pardon300 bin ile mi gebe kaldınız benim eşimin sperm sayısı 24.3 milyon. Ama ileri hareket sıfır
Çok pardon
Yanlış yazmışım 300 milyon
Amin inşaAllah
Sorun değil canım bende baya şaşırdım, İnşallah bende gebe kalırım hayırla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?