- 13 Haziran 2014
- 9.232
- 7.111
- 168
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
Aynen bende öyle düşünüyorum bi arkadaşım bu ay hamile kalmış 1 yıldır istiyordu kendiliğinden oldu ama öncesinde bi defa soğan kürü yaptı ve inandı sonuç da oldu çok şükür darısı bize inş
İnş rabbim çok bekletmesin :) ben bu ay ümitliyim içimde bir his var olacak gibi ama hayırlısı :)İnşallah canım inşallah Rabbım bızlerınde yuzunu guldursun az kaldı adım adım yaklasıyoruz mınıklerımze
İnş rabbim çok bekletmesin :) ben bu ay ümitliyim içimde bir his var olacak gibi ama hayırlısı :)
ayy amin inş olur bir bebeğe çok ihtiyacım var eksik tarafımayy hadi inşallah Rabbım hayırlara cıkarsın yüreğine dolan gerçek olur inşallah
A
ayy amin inş olur bir bebeğe çok ihtiyacım var eksik tarafım
Antibiyotik olarak ne verdi canımKizlar esimde spermiyogram testi yaptirdi. biraz iltihap cikmis onun icin ilac vermis. hiz biraz dusuk demis. sperm sayisi total 13 milyon. ileri hizli hareketli %30 , ileri yavas hareketl %15 , hareketsiz %55 . bu sonuca gore olur mu biseyler. ilaclari bitirince tekrar test yaptircak.
Ay Nasıl sevindim anlatamam inş kanda da çıkar Mutlu haberi bekliyorumZynp-Bll canım merhaba bugun test yaptım pozıtıf cıktı deger kan verdım sonucu beklıyorum
Ay Nasıl sevindim anlatamam inş kanda da çıkar Mutlu haberi bekliyorumdarısı bana olsun inş bakalım bu ay olacak mı
Ayy hadi hayırlı olsuntesekkur ederım darısı sana tum ısteyenlere olur ınsallah kan sonucuda cıktı canım 130.6 inşallah olacak canım yeterkı ınan sen
Ayy hadi hayırlı olsundarısı isteyen herkese bana da bana da :)amiiinnnn
canım iyi akşamlar adanaya selam meleketime,acaba eşinizin degeri kaçtı ?Allah sendende razi olsun ne demek bildigim konuda seve seve yardimci olurum bencede ameliyata gerek yok benim esimdede varikosel yok dr ameliyattan bahsetmedi esin sigara kullaniyorsa birakmali kilosu varşa zayiflamali sicak ortamdan sicak dustan uzak durmali bizim dr bunlari soyledi hazir gidlardan kacinilnali sebze agirlikli vitaminli urunler tuketilmeli benim esim o ilaci kullandi onun disinda keciboynuzu ozu incir kuruyemis bunlaro duzenli olarak tuketti ama sizde oyle yapin ben hergun hazirlayip onune getiriyordum duzelir Allah'in izniyle estagfurullah ne demek uzun yazdim stres yapma ben burda cok olumsuz yazi okudum dedim kesin yukselmeyecek hic umudum yoktu xom uzdum kendimi ama sonuci gorunce cok sasirdim ben adanayim sen nerdensin
canım iyi akşamlar adanaya selam meleketime,acaba eşinizin degeri kaçtı ?
ben varım canım ılerı sıfır ıle hamıle kaldım ama dusuk olduArkadaşlar hareket hızı düşük olup, hamile kalanlar yok mu ? Eşimin 18 milyon Sperm sayısı.% 18 hızlı hareketli, hareketsiz ise % 50. Allah rızası için buraya bakan herkes yazsın 15 aydır hamile kalamıyorum , hiç çektirmedim henüz, kuruger yapısal bozukluk var mı diye de eylülde gidilecek doktora , bir mucize mi bu değerlerle hamile kalmak ne yapmalıyım çok çaresizim, zaman geçtikçe de umudumu yitiriyorum
Geçmiş olsun canım, inşallah bir daha ki sağlıklı gebelik olurben varım canım ılerı sıfır ıle hamıle kaldım ama dusuk oldu
Canim galiba sen hamile kaldin? Nasil asilama mi oldu yokaa ilacla mi ? Degerler birbirine benziyor. Bizde sperm testinin sonucunu yeni ogrendik. Coook uzgunummmBenim eşiminde totalde 58.500 milyon mil de 17 milyon iki saat sonunda spremlerın %85 i hareketsiz ve ilk yarım saatte tam hareketlılerın hepsı ölüyor zaten ilk etaptada %5 i hareketli ürolojiye gittik varikosel çıkmadı dr proxeed plus kullan ıkı ay sonra testı yenıle dedı suan ılacı kullanlı bır ay bıtmek uzere benım dr da testı yaptırın ondan sonra goruselım nasıl bır yol ızleyecegımızı dedı ne olacak nasıl olacak bılmıyorm bazen strese gırıyorum bana oyle gelıyorkı ekımde asılama olur gıbı
Kendiliginden mi hamile kalmistin canimben varım canım ılerı sıfır ıle hamıle kaldım ama dusuk oldu
slm kızlar..benim esiminde total sprm sayısı 92milyn ml de 33 milyn. hızlı ileri 3, yavas ileri 24, yerinde hareket 12, hareketsiz 61, morfoloji ise 2.. bu durumda normal yollardan hamile kalmayı basaran varmı acaba. kac doktora gittik biri degeriniz kotü deil normal yoldan olur dedi emodex diye bi ilaç verdi, digeri resmen bu degerlerden bişe olmaz isterseniz asılama veya tüp bebek yapalım dedi. ne düşünecegimizi sasırdk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?