- 23 Aralık 2015
- 25
- 7
- 1
- 32
- Konu Sahibi elma_sekerim01
Merhabalar yeni üye olanlardanım bende 5 yılımızı bitirdik evliliğimizin.ilk 1.yılımız bittiğinde hamile olduğumu öğrendim ve 1,5 aylıkken düştü gelişememekten.. Ve biz onun üstüne hiç korunmadık.3 yıl sonra nedenini araştırmaya başladık önce eşim gitti ve varikosel olduğunu öğrendik ayrıca yumurtalığında da kitle vardı spermogram raporunda 17 ml sayısı ne çok az ne çok normal, kalitesi ve hareketliliği düşüktü sadece, varikosele bağlı olduğunu söylediler bunun üzerine ameliyat olma yoluna girdik çünkü kanser riski vardı yumurtalık alındı varikosel onarıldı aylar sonra tekrar spermogram raporunda sayı 10 ml düşmüş %5 bile yükselmemiş hareketlilik oranı biz hüsran.olayları akışına bıraktık taktığımızdan olmuyoya vurduk gel zaman git zaman dr.un 5 para etmediğini öğrendik bizi yumuşk yanımızdan vurmuştu arkadaşımızda o hafta içinde yumurtalık kanseri olduğunu ve bütün vücudunu sardığını öğrenmiştik ve bu nedenle çok aceleci davranıp o ameliyatı yaptırdık çok pişman olduk ama faydasız iş işten geçti.sonra benim bilinmedik bi nedenle yumurtalığımda iç kanama yaşadım acil ameliyata girdim.yumurtam çatlamayıp büyüyüp büyüyüp patlamış olan kan karın boşluğuna dolmuş sezaryan oldum ölümden son anda döndüm çok sükür bunuda atlattık.eşimin sperm sayısını yükseltmek için keçiboynuzu çayıdan o değişik karışmları yaptırdım bilenlere efendime söyliyim işte cartinin çinko ginseng bilmem ne dr.verdiği ilaç vardı onlarda bi sonuç vermedi aşılama yaptıracaktık o ilacada reaksiyonum çıktı işte sorunlar araya girdi bilmem ne oldu derken bu ay yaptırmayı düşünüyorum ama tutmuyo diyolar napsan ne etsem bilemedim takviye napsam tutar? tabi Allahın taktiri ama insan istiyo artık bütün arkadaşlarım 2.ye hamile üzülüyorsun hep boğazında kalıyo bişeyler onların bebeklerini kucağına aldığında psikoloji diye bişey kalmadı böyle darma duman kafamın içi eşimin zaten asabiyeti arttı sürekli kavga ediyoruz birbirimizi yiyoruz onunda buna canı çok sıkılıyo ama elimden bişy gelmiyo işte..belki yardımcı olan birileri olur.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşalllahhhh