• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşinde hareket hızı düşük olup , hamile kalmayı başaran...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhabalar yeni üye olanlardanım bende 5 yılımızı bitirdik evliliğimizin.ilk 1.yılımız bittiğinde hamile olduğumu öğrendim ve 1,5 aylıkken düştü gelişememekten.. Ve biz onun üstüne hiç korunmadık.3 yıl sonra nedenini araştırmaya başladık önce eşim gitti ve varikosel olduğunu öğrendik ayrıca yumurtalığında da kitle vardı spermogram raporunda 17 ml sayısı ne çok az ne çok normal, kalitesi ve hareketliliği düşüktü sadece, varikosele bağlı olduğunu söylediler bunun üzerine ameliyat olma yoluna girdik çünkü kanser riski vardı yumurtalık alındı varikosel onarıldı aylar sonra tekrar spermogram raporunda sayı 10 ml düşmüş %5 bile yükselmemiş hareketlilik oranı biz hüsran.olayları akışına bıraktık taktığımızdan olmuyoya vurduk gel zaman git zaman dr.un 5 para etmediğini öğrendik bizi yumuşk yanımızdan vurmuştu arkadaşımızda o hafta içinde yumurtalık kanseri olduğunu ve bütün vücudunu sardığını öğrenmiştik ve bu nedenle çok aceleci davranıp o ameliyatı yaptırdık çok pişman olduk ama faydasız iş işten geçti.sonra benim bilinmedik bi nedenle yumurtalığımda iç kanama yaşadım acil ameliyata girdim.yumurtam çatlamayıp büyüyüp büyüyüp patlamış olan kan karın boşluğuna dolmuş sezaryan oldum ölümden son anda döndüm çok sükür bunuda atlattık.eşimin sperm sayısını yükseltmek için keçiboynuzu çayıdan o değişik karışmları yaptırdım bilenlere efendime söyliyim işte cartinin çinko ginseng bilmem ne dr.verdiği ilaç vardı onlarda bi sonuç vermedi aşılama yaptıracaktık o ilacada reaksiyonum çıktı işte sorunlar araya girdi bilmem ne oldu derken bu ay yaptırmayı düşünüyorum ama tutmuyo diyolar napsan ne etsem bilemedim takviye napsam tutar? tabi Allahın taktiri ama insan istiyo artık bütün arkadaşlarım 2.ye hamile üzülüyorsun hep boğazında kalıyo bişeyler onların bebeklerini kucağına aldığında psikoloji diye bişey kalmadı böyle darma duman kafamın içi eşimin zaten asabiyeti arttı sürekli kavga ediyoruz birbirimizi yiyoruz onunda buna canı çok sıkılıyo ama elimden bişy gelmiyo işte..belki yardımcı olan birileri olur.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşalllahhhh

Canim galiba sen hamile kaldin? Nasil asilama mi oldu yokaa ilacla mi ? Degerler birbirine benziyor. Bizde sperm testinin sonucunu yeni ogrendik. Coook uzgunummm

Klomen kullandım canım ilk kullandıgım ay hamıle kaldım ama dıs gebelık oldu sımdı bebegın dusmesnı beklıyoruz esım oncesınde 3 ay prosed plus kullandı

Klomen kullandım canım ilk kullandıgım ay hamıle kaldım ama dıs gebelık oldu sımdı bebegın dusmesnı beklıyoruz esım oncesınde 3 ay prosed plus kullandı
Canim senin adina cok uzuldum. Ins.saglikla bidaha hamile kalirsin. Esimede proxeed plus verdiler. 3 ay kullanacak. Hadi hayirlisi

arkadaslar merhaba aranıza yenı katıldım bugun moralım cok bozuk 2.5 yıldır evlıyım bende polıkıstık var ama dusuk bugune kadar korunammaıza ragmen klomen kullanmama ragmen hamıle kalamadım hep cok uzuldum ama bugun dunyam yıkıldı esımın sperm sayısı cok dusuk ve sol varıkosel var ve testısı kucuk yanı baya sıkıntı var tup bebek gerekıormus hersey alalhtan tabıkı ama doktorlarda moralımı saolsunlar cok bozdular bu konuda benı aydınlatan bı arkadas var mıdır ?:(((:110:

Merhaba eşimin değerlerine göre normal yoldan hamile kalabilirmiyim,
Volüm : 3,5
Likefaksiyon : 45
Viskozite : Vizkoz
Aglütünasyon : Yok
Sperm Sayısı : 40 milyon
Motilite % : 45
Hızlı ileri hareketli (+4=A)% : 10
Yavaş ileri hareketli (+3=B)% : 25
Yerinde hareketli (+2=C)% : 10
Yuvarlak hücre : 7
Baş % : 25
Boyun % : 8
Kuyruk % : 10
Normal Morfoloji % : 57

Kızlar ümidinizi hiç bir zaman yitirmeyen . Ben başımdan geçenleri anlatayım size henüz 1 senelik evliyim bende hiç bir sorun yok Eşimde tek sorun hareketsizlikdi çok fazla spermi vardı ama ne yazıkki çoğu hareketsizdi . Toplam hareketli %12 -%18 arasındaydı. Doktorlar bu sonuçlarla doğal yolla gebe kalman imkansız dedi . Ardından 1 tüp bebek denemem oldu erken yaşta ha birde tüp bebek yaptirmadan önce proxeed plus kullandık ama bize ters tepki yaptı proxeed plus değerleri iyice düşürdü doktor kullanmayın dedi. Tüp bebek tutmadı 2. Kez yıkılmışdım ama hiç pes etmedim hareketliliği artıran kürler vitamin hapları testler hepsini araştırdım yapmam gereken herşeyi yaptım . En son özel bi doktora gittik bize l-arginine klomen evicap ve endol verdi 45 gün kullanın bunları sonra sperm testi yaptırın bir artış olursa 3 ay kadar kullanın bu yazdıklarımı dedi başladık ilaç tedavisine ama yanında cevizidir havuç suyudur incir kuru fıstık hiç eksik etmedim evden . Bu gün test günümüzdü bu kadar artış yapacağını hiç sanmiyodum henüz 45 gün oldu bu ilaçları kullanali bizim sonuçlar %18 den % 47 E çıkmış hareketlilik . Üstelik gittiğimiz doktorların çoğu bi faydası olmaz zaman kaybetmeyin tekrar deneyin tül bebek dediler. Şuan sonuçlar çok iyi ben benim gibi olanlara ümit olmak için yazdım bunu . Hiç bir zaman pes etmeyin Allah herkese nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar , bugün aldım eşimin sonuçlarını eşimide aldım yanına gittim doktora , gösterdim sonuçları , Hocam kötü bir şey duyarız diye , gelmedik eşimi zor ikna ettim dedim . Sonuçlara baktı , hiç bir sıkıntı yok DEDİ . Allah'a şükür , Bi antibiyotik verdi, normal yoldan olmaması için hiç bir sebep yok dedi, En az 48 saat geçsin öyle birlikte olun DEDİ, rahatlamış olduk bizde, inşallah burdan iyi haberleride yazarım . Allah herkese nasip eder, inşallah .
Allahtan Ümit kesilmez, Allah herkesin gönlüne göre versin.

Kızlar ümidinizi hiç bir zaman yitirmeyen . Ben başımdan geçenleri anlatayım size henüz 1 senelik evliyim bende hiç bir sorun yok Eşimde tek sorun hareketsizlikdi çok fazla spermi vardı ama ne yazıkki çoğu hareketsizdi . Toplam hareketli %12 -%18 arasındaydı. Doktorlar bu sonuçlarla doğal yolla gebe kalman imkansız dedi . Ardından 1 tüp bebek denemem oldu erken yaşta ha birde tüp bebek yaptirmadan önce proxeed plus kullandık ama bize ters tepki yaptı proxeed plus değerleri iyice düşürdü doktor kullanmayın dedi. Tüp bebek tutmadı 2. Kez yıkılmışdım ama hiç pes etmedim hareketliliği artıran kürler vitamin hapları testler hepsini araştırdım yapmam gereken herşeyi yaptım . En son özel bi doktora gittik bize l-arginine klomen evicap ve endol verdi 45 gün kullanın bunları sonra sperm testi yaptırın bir artış olursa 3 ay kadar kullanın bu yazdıklarımı dedi başladık ilaç tedavisine ama yanında cevizidir havuç suyudur incir kuru fıstık hiç eksik etmedim evden . Bu gün test günümüzdü bu kadar artış yapacağını hiç sanmiyodum henüz 45 gün oldu bu ilaçları kullanali bizim sonuçlar %18 den % 47 E çıkmış hareketlilik . Üstelik gittiğimiz doktorların çoğu bi faydası olmaz zaman kaybetmeyin tekrar deneyin tül bebek dediler. Şuan sonuçlar çok iyi ben benim gibi olanlara ümit olmak için yazdım bunu . Hiç bir zaman pes etmeyin Allah herkese nasip etsin inşallah

merhaba benımde eşimde hareketlilik %16 toplam hareketlilik sizinkiyle hemen hemen aynı proxeed plus kullanıyor en cok hangı besınlerı tükettirdiniz eşinizide böyle yükselme oldu

merhaba benımde eşimde hareketlilik %16 toplam hareketlilik sizinkiyle hemen hemen aynı proxeed plus kullanıyor en cok hangı besınlerı tükettirdiniz eşinizide böyle yükselme oldu
Canm proxeed plus bize fayda etmedi biz özel doktora gittik o bize klomen evicap endol l-arginine verdi. Bunları 3 ay kullanın dedi biz 2 ay kullandık şuan çok şükür doğal yolla hamile kaldım. Her akşam taze sıkılmış havuç suyu içirdim.cevizini fındığını eksik etmedim. Et yumurta bunlar çok önemli.

Canm proxeed plus bize fayda etmedi biz özel doktora gittik o bize klomen evicap endol l-arginine verdi. Bunları 3 ay kullanın dedi biz 2 ay kullandık şuan çok şükür doğal yolla hamile kaldım. Her akşam taze sıkılmış havuç suyu içirdim.cevizini fındığını eksik etmedim. Et yumurta bunlar çok önemli.

ürolojiye mi gittiniz gülüm kadın doğum mu verdı bu ılaçları

merhabaöncelikle gözünüz aydın hamilesiniz,rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah,benim eşimde de ileri doğru hareketlilik%0 siz aşılama ile mi hamile kaldınız?hız için yaptığınız başka bişey oldu mu?cevaplarsanız bi umut olursunuz...

Canim benim esimde de hiz 0 di .Proxeed ceviz keciboynuzu kuru ile %16ya yükseldi
merhabaöncelikle gözünüz aydın hamilesiniz,rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah,benim eşimde de ileri doğru hareketlilik%0 siz aşılama ile mi hamile kaldınız?hız için yaptığınız başka bişey oldu mu?cevaplarsanız bi umut olursunuz...

Canim benim esimde de hiz 0 di .Proxeed ceviz keciboynuzu kuru ile %16ya yükseldi
canım rabbime binlerce kez şükürler olsun maşallah geçen hafta yaptığımız testte ileri hareketlilik %10 olmuş,,,ameliyatın 9ayı bitti çok şükür zaten başta da sayıda ciddi bi sıkıntı yoktu şimdi de yok...son 3aydır eşime de dr proxseed plus verdi kullanıyor,dr 3 ay daha devam et dedi...ama tabi bu hız gebe olmaya yeterli olmayabilir,gerçi allah ol deyince olur da.işte bunlar sadece sebep...bu şekilde hamile kalan var mı?

Back
X