• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşinde hareket hızı düşük olup , hamile kalmayı başaran...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aynen bende öyle düşünüyorum bi arkadaşım bu ay hamile kalmış 1 yıldır istiyordu kendiliğinden oldu ama öncesinde bi defa soğan kürü yaptı ve inandı sonuç da oldu çok şükür darısı bize inş

İnşallah canım inşallah Rabbım bızlerınde yuzunu guldursun az kaldı adım adım yaklasıyoruz mınıklerımze

Kizlar esimde spermiyogram testi yaptirdi. biraz iltihap cikmis onun icin ilac vermis. hiz biraz dusuk demis. sperm sayisi total 13 milyon. ileri hizli hareketli %30 , ileri yavas hareketl %15 , hareketsiz %55 . bu sonuca gore olur mu biseyler. ilaclari bitirince tekrar test yaptircak.

Kizlar esimde spermiyogram testi yaptirdi. biraz iltihap cikmis onun icin ilac vermis. hiz biraz dusuk demis. sperm sayisi total 13 milyon. ileri hizli hareketli %30 , ileri yavas hareketl %15 , hareketsiz %55 . bu sonuca gore olur mu biseyler. ilaclari bitirince tekrar test yaptircak.
Antibiyotik olarak ne verdi canım

Ay Nasıl sevindim anlatamam inş kanda da çıkar Mutlu haberi bekliyorum ☺️ darısı bana olsun inş bakalım bu ay olacak mı

tesekkur ederım darısı sana tum ısteyenlere olur ınsallah kan sonucuda cıktı canım 130.6 inşallah olacak canım yeterkı ınan sen

Allah sendende razi olsun ne demek bildigim konuda seve seve yardimci olurum bencede ameliyata gerek yok benim esimdede varikosel yok dr ameliyattan bahsetmedi esin sigara kullaniyorsa birakmali kilosu varşa zayiflamali sicak ortamdan sicak dustan uzak durmali bizim dr bunlari soyledi hazir gidlardan kacinilnali sebze agirlikli vitaminli urunler tuketilmeli benim esim o ilaci kullandi onun disinda keciboynuzu ozu incir kuruyemis bunlaro duzenli olarak tuketti ama sizde oyle yapin ben hergun hazirlayip onune getiriyordum duzelir Allah'in izniyle estagfurullah ne demek uzun yazdim stres yapma ben burda cok olumsuz yazi okudum dedim kesin yukselmeyecek hic umudum yoktu xom uzdum kendimi ama sonuci gorunce cok sasirdim ben adanayim sen nerdensin
canım iyi akşamlar adanaya selam meleketime,acaba eşinizin degeri kaçtı ?

Arkadaşlar hareket hızı düşük olup, hamile kalanlar yok mu ? Eşimin 18 milyon Sperm sayısı.% 18 hızlı hareketli, hareketsiz ise % 50. Allah rızası için buraya bakan herkes yazsın 15 aydır hamile kalamıyorum , hiç çektirmedim henüz, kuruger yapısal bozukluk var mı diye de eylülde gidilecek doktora , bir mucize mi bu değerlerle hamile kalmak ne yapmalıyım çok çaresizim, zaman geçtikçe de umudumu yitiriyorum
ben varım canım ılerı sıfır ıle hamıle kaldım ama dusuk oldu

Benim eşiminde totalde 58.500 milyon mil de 17 milyon iki saat sonunda spremlerın %85 i hareketsiz ve ilk yarım saatte tam hareketlılerın hepsı ölüyor zaten ilk etaptada %5 i hareketli ürolojiye gittik varikosel çıkmadı dr proxeed plus kullan ıkı ay sonra testı yenıle dedı suan ılacı kullanlı bır ay bıtmek uzere benım dr da testı yaptırın ondan sonra goruselım nasıl bır yol ızleyecegımızı dedı ne olacak nasıl olacak bılmıyorm bazen strese gırıyorum bana oyle gelıyorkı ekımde asılama olur gıbı
Canim galiba sen hamile kaldin? Nasil asilama mi oldu yokaa ilacla mi ? Degerler birbirine benziyor. Bizde sperm testinin sonucunu yeni ogrendik. Coook uzgunummm

slm kızlar..benim esiminde total sprm sayısı 92milyn ml de 33 milyn. hızlı ileri 3, yavas ileri 24, yerinde hareket 12, hareketsiz 61, morfoloji ise 2.. bu durumda normal yollardan hamile kalmayı basaran varmı acaba. kac doktora gittik biri degeriniz kotü deil normal yoldan olur dedi emodex diye bi ilaç verdi, digeri resmen bu degerlerden bişe olmaz isterseniz asılama veya tüp bebek yapalım dedi. ne düşünecegimizi sasırdk.

Back
X