• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşin sperm testi ve fsh değeri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
stres etkiliyor ama bence en onemli etkileyen şey yeme içme kesinlikle. benm eşim cok saglıksız besleniyordu. evlendıkten sonra ilk test yaptıgında ileri hızımız 0dı.
2-3 ay takviyelerle saglıklı yıyeceklerle (ıspanak-brokoli-nohut-kuru fasulye-balık) ve diğer bitkisel kürlerle, macunlarla 5 e yükselttik. onumuzdeki hafta tekrar test vericek ben yukseldıgıne ınanıorm.
Hıza havuc suyu iyi geliyomş bilgin olsun her aksam havuc suyu sıkıp içiyor.
Nohutta iyi geliyormuş sebze ağırlıklı beslenmesi yükseltmiş ne gğzel

Nohutta iyi geliyormuş sebze ağırlıklı beslenmesi yükseltmiş ne gğzel
Evet canım aynı zamanda bitter cıkolata muz nar cevız fındık badem sabahları aç karnına keçiboynuzu pekmezi
ve sabahları zeytınyagında bekletilmiş kuru incir yedir.
bu yazdıklarımı araştırırsan sperm sayısını ve hareketini yükselttiği kanıtlanmış besinler bilgin olsun.sperm kendını 3 ayda yeniliyor ona göre bırakmadan 3 ay boyunca yapın

6 gün test için çok fazla zaten.sizi uyarmadılar mı şu kadar gün olacak diye.
kötü olacak bişey yok inan ki.düşün sizin toplam sayı 42 bizim sadece 9000 çıkmıştı ilk öğrendiğimizde.eşimin içmediği ilaç takviye kalmadı anca 2-3 milyon yapabildik.yani gayet iyi durumdasınız.
Rabbim de nasip ederse olur inşallah.
bir de meryem suresi oku bol bol
Canım sizin değerleriniz nasıl bide ilk defa mı tüp bebeğe başlayacaksınız

benim eşimde nohut hiç sevmezdi yeşillik pek sevmezdi yemeye başladı gerçekten faydasını gördük ama doktorumuz artık nohutların genleri değiştirildi eskisi gibi değil diyor çok farketmez diyor ama ben yine de yapacağım haftada 1 gün yemeğini yapıp 2 gün yiyoruz bide et tüketimini kısıtlayın dedi doktor

Canım sizin değerleriniz nasıl bide ilk defa mı tüp bebeğe başlayacaksınız
canım bizim sayıda şekilde sıkıntılı.toplam sperm sayısı 2 milyon civarında.1 i dondurulmuş olmak üzere 3 tüp denemem oldu.sonuncusu pozitifti ama kalp atışını duyamadık kürtaj oldum temmuzda.şimdi nasipse martta başlayacağım.tüp bebek raporu çıkarma aşamasındayız

canım bizim sayıda şekilde sıkıntılı.toplam sperm sayısı 2 milyon civarında.1 i dondurulmuş olmak üzere 3 tüp denemem oldu.sonuncusu pozitifti ama kalp atışını duyamadık kürtaj oldum temmuzda.şimdi nasipse martta başlayacağım.tüp bebek raporu çıkarma aşamasındayız
Canım inşallah bu sefer olur bizimde ilk başta hiç yoktu kullandığımz vitaminlerle sayı 200 bin oldu ml de hızımız yüzde 5 oldu doktor klomen e başladı 3 ay boyunca vitamin felanda kullanacağız yine bizde Haziran gibi başlamayı düşünüyoruz bakalım inşalalh sayı ve hız artar daha morfoloji yi bilmiyoruz sayı çok az olduğu için bakılmıyormuş

Canım inşallah bu sefer olur bizimde ilk başta hiç yoktu kullandığımz vitaminlerle sayı 200 bin oldu ml de hızımız yüzde 5 oldu doktor klomen e başladı 3 ay boyunca vitamin felanda kullanacağız yine bizde Haziran gibi başlamayı düşünüyoruz bakalım inşalalh sayı ve hız artar daha morfoloji yi bilmiyoruz sayı çok az olduğu için bakılmıyormuş
sizin ilk mi olucak canım?kaç yıllık evlisin

Evet canım aynı zamanda bitter cıkolata muz nar cevız fındık badem sabahları aç karnına keçiboynuzu pekmezi
ve sabahları zeytınyagında bekletilmiş kuru incir yedir.
bu yazdıklarımı araştırırsan sperm sayısını ve hareketini yükselttiği kanıtlanmış besinler bilgin olsun.sperm kendını 3 ayda yeniliyor ona göre bırakmadan 3 ay boyunca yapın
Dediklerinin bir kısmını yapıyorum canım bir. De vitamin alacağız inşallah gğzel sonuçlar alırız ☺️

Dediklerinin bir kısmını yapıyorum canım bir. De vitamin alacağız inşallah gğzel sonuçlar alırız ☺
sizin ilk mi olucak canım?kaç yıllık evlisin
Bir buçuk yıllık evliyim canım 9-10 aydır bebek istiyoruz daha 2 ay oldu eşimin durumunu öğreneli evet ilk tüp bebek denemesi olacak aslında şimdi bu değerle de tüp bebeğe başlayabilirsiniz dedi doktor ama biz önce tedavi olmak istedik

Bir buçuk yıllık evliyim canım 9-10 aydır bebek istiyoruz daha 2 ay oldu eşimin durumunu öğreneli evet ilk tüp bebek denemesi olacak aslında şimdi bu değerle de tüp bebeğe başlayabilirsiniz dedi doktor ama biz önce tedavi olmak istedik
şuan tüp bebek tek çare gözüküyor canım ama iyi düşünmüşsünüz en azından spermler güçlenir

şuan tüp bebek tek çare gözüküyor canım ama iyi düşünmüşsünüz en azından spermler güçlenir
Aynen canım doktor bazen çok nadirde olsa doğal gebelik olabilir dedi ama benim umudum yok o bize denk gelmez herhalde en geç yaza başlayalım diyoruz tüp bebeğe

Arkadaşlar konuşmalarınızın hepsini okudum fakat şunu anlamadım eşlerinizin bütün değerleri normal olsa size çocuk garantisini kim veriyor acaba ? Şimdi herşey yolunda olunca sizin çocuğunuz mu olacak bakın bu büyük bir tehlike Allah korusun belki de böyle düşündüğünüz için olmuyor ? Size hiç bir beşer çocuk garantisi veremez bunu aklınızdan asla çıkarmayın , Allah Kuran’da bize ne buyuruyor ? “ o izin vermezse hiç bir dişi gebe kalamaz buyuruyor , sizi rahimlerde şekillendiren odur diyor , eşinize yedirdiğiniz gıdalarda , vitaminlerde , doktorlarda şifayı aramayın , onlar belki sizi tedavi eder fakat çocuk vermeye güzü yetmez , elbette ki tedavi olun dikkat edin ama şifayı hep allahtan bekleyin Kızlar , benim de çocuğum olmuyor eşimde varikosel var değerler hep değişiyor 5-6 test yaptırdık belirli aralıklarla ilk testte 1-2 tane canlı cansız sperm çıkmıştı son testte 50 milyon çıktı vs hep değişir bu değerler size tavsiyem elbette ki tedavi olun tüp bebek deneyin ama şifayı hep allahtan bekleyin nice insanlar var yendiğine içtiğine herşeyine dikkat ediyor sanıyor ki bana birşey olmaz birde bakmışsın ertesi gün yok insan ister istemez dille söylemese de dille tastik etmese de kibire kapılıyor , ben sağlık kolonisinde çalışıyorum hergün 2-3 kadın geliyor çocuğum olmuyor diye Kısacası bu dertle uğraşan çok insan var , sabredin benim hiç bir sıkıntısı olmayıp 4 senedir çocuğu olmayan arkadaşım var bi arkadaşım 2 kez tüp bebek denedi olmadı sonra 2 tane normal yolla oldu size tavsiyem bol bol tövbe edin dua edin sadaka verin hep umutlu olun birde bu dünyaya evlat büyütmeye gelmedik zor tabii sabredin şunu da unutmayın 1 tane sperm yumurta varsa umut var denekler bu umudun da peşine düşün Allah’a yalvarın ve umutlu olun sabredin dostlarım

Arkadaşlar konuşmalarınızın hepsini okudum fakat şunu anlamadım eşlerinizin bütün değerleri normal olsa size çocuk garantisini kim veriyor acaba ? Şimdi herşey yolunda olunca sizin çocuğunuz mu olacak bakın bu büyük bir tehlike Allah korusun belki de böyle düşündüğünüz için olmuyor ? Size hiç bir beşer çocuk garantisi veremez bunu aklınızdan asla çıkarmayın , Allah Kuran’da bize ne buyuruyor ? “ o izin vermezse hiç bir dişi gebe kalamaz buyuruyor , sizi rahimlerde şekillendiren odur diyor , eşinize yedirdiğiniz gıdalarda , vitaminlerde , doktorlarda şifayı aramayın , onlar belki sizi tedavi eder fakat çocuk vermeye güzü yetmez , elbette ki tedavi olun dikkat edin ama şifayı hep allahtan bekleyin Kızlar , benim de çocuğum olmuyor eşimde varikosel var değerler hep değişiyor 5-6 test yaptırdık belirli aralıklarla ilk testte 1-2 tane canlı cansız sperm çıkmıştı son testte 50 milyon çıktı vs hep değişir bu değerler size tavsiyem elbette ki tedavi olun tüp bebek deneyin ama şifayı hep allahtan bekleyin nice insanlar var yendiğine içtiğine herşeyine dikkat ediyor sanıyor ki bana birşey olmaz birde bakmışsın ertesi gün yok insan ister istemez dille söylemese de dille tastik etmese de kibire kapılıyor , ben sağlık kolonisinde çalışıyorum hergün 2-3 kadın geliyor çocuğum olmuyor diye Kısacası bu dertle uğraşan çok insan var , sabredin benim hiç bir sıkıntısı olmayıp 4 senedir çocuğu olmayan arkadaşım var bi arkadaşım 2 kez tüp bebek denedi olmadı sonra 2 tane normal yolla oldu size tavsiyem bol bol tövbe edin dua edin sadaka verin hep umutlu olun birde bu dünyaya evlat büyütmeye gelmedik zor tabii sabredin şunu da unutmayın 1 tane sperm yumurta varsa umut var denekler bu umudun da peşine düşün Allah’a yalvarın ve umutlu olun sabredin dostlarım
Tabi ki herşey Allah’tan verecek olan da alacak olan da O bizi bir sperm le bir yumurtadan yaratmadı mı Allah istemedikten sonra herşey yolunda olsa dahi olmuyor bizim yapacağımız elimizden geleni yapmak sonra dua etmek .

Merhaba herkese , 7 aylık evliyim 6 aydır korunmuyoruz ama bu 6 ayın içinde sadece iki kez yumurta takip etmişliğim var. 6 aydır bebek olmayınca eşim doktora gitmek istedi çünkü daha önce varikoselden ameliyat olmuş 7 yıl önce . Sperm , ultrason ve kan testi verdik üçü de olumsuz çıktı. Varikosel yenilenmiş , fsh 16 çıktı ve sperm testi de çok düşğk çıktı. Biz de bugün incir , ceviz , fındık gibi takviye besinler aldık. Hormonlar için testere dişli Aslan pençesi , hayıt tohumu , civan perçemi ve ada çayı , sperm sayısını artırmak için de kesi boynuzu kürü yapacağız . Durumu bizimki gibi olup bu bitkisel ürünleri kullanıp fayda gören var mı acaba ? Dünden beri o kadar moralim bozuk ki . Aynı şeyleri yaşayanların desteğine ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden 🙏
Çakşır kökü suyunuda tavsiye ederim ben hem.size hem eşinize Rabbim yardımcınız olsun🤲🏻🤲🏻

Elbetteki biz de farkındayız bunların , biz de rabbimim verdiği nimetlerden faydalanıyoruz şifayı da yalnızca rabbimden istiyoruz . Aşlah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Sperm sayısı bir ml de en az 39 milyon olması lazm sizin 5 milyon çok az. Ileri hareket sıfır ile gebelik tüp bebekle bile oluşmaz. Bunlarn hepsinin artması lazm. Ama varikosel tekrar ettiyse değerler ne kullanrsan kullan artmaz. Sanrm tekrar ameliyat olması lazm. Iyi bir ürolog bulup vakit kaybetmeden ameliyat olması size zaman kazandrcak. Dedgm gibi bitkisel kürler macunları falan 3 ay olmadı 6 ay kullanın bi ilerleme olmazsa başka bi program oluşturun umarm tez zamanda olur inşallah

Bizim ki de ileri hız hareketi yüzde 0 di.
Tüp bebekle zor demissiniz. Ama bizim ki tedavisiz oldu.kismetinde varsa engel olmaz.

Back
X