• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşin sperm testi ve fsh değeri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Insallah olur canım ya.daha yeniymiş sizin.ama peşini bırakmayın.zaman öyle hızlı geçiyor ki.bir de instagram ve youtube ta ebru ceylan bir gebenin günlüğü sayfası var.imkanin varsa takip et ovulasyon testiyle takip ediyor sayfa sahibi
Evet dediğin gibi zaman çok çabuk geçiyor . Bence sen de yaklaştın artık bebeğine çünkü çok emek vermişsin . Takip ediyorım canım onu hatta mesaj attım sperm sayısı as olup bu testlerle hamile kalan var mı diye evet var dedi röportajlara baktık gerçekten var diğer aya ovülasyon testi alacağım ordan . Sen aldın mı hiç o sayfadan

Biz çok harcadk ilkini devlette ikincsini kayserı acıbademde gökalp hoca ile yaptk tüp bebegi. Gökalp hoca kesin hamilesn herşey mükkemmel dedi. Rahim kalnlgi normaln üstündeydi benm. O ay nar suyu içmiştim hergün bu rahmi kalnlastrr unutma sende iç. Sonra o ay çörek otu baltarçın kürü yapmstm. Gökalp hoca yumurtalar kendi gelsms dedi şaşırdı. Şimdi de çörek otu kürüne basladm. Ovulasyon testleri de aldm. Kendilignden olacak inanyrm
İnşallah canım kimyasal olduysa normal gebelikte olur bende inanıyorum . Kayseri de misin sende ? Nar suyunu da ilk kez duydum aklımda olsun

Evet çobancokerten den sonra gebelik oluştu. Bunu internetten arastr bu ot erkekler için mucizevi gibi biseyms. Tüp bebeklere para vermekten yıldım artk. Bu sefer kendi olcak Öyle hissedyrm
Hadi inşallah rabbim o bitkileri yaratıyorsa hepsinin vardır bir şifası

6 gün perhizin etkisi olmuş olabilir mi sizce .
evet kesınlıkle olmuş olabilir. benm eşim bir keresınde 7 gun perhizle gitti geri gönderdiler dogru sonuc cıkmaz diye. bence sizin testte kesınlıkle bir hata var tekrar yaptırmanızı onerırım

Yaşlarımız aynı ne kadar zorlaşmış bebek sahibi olmak allah bizden sonra gelem nesillere yardım etsin . Gideceğim canım adetliyken gitsem daha mı iyi olur
evet ya şimdi her tüp bebek merkezi o kadar dolu ki ne kadar zorluklar yaşıyoruz, bizden sonra neler olacak bakalım..
evet adetin 2.ya da 3.günü gidersen hormon testlerini de yaptırabilirsin canım daha iyi olur

Evet dediğin gibi zaman çok çabuk geçiyor . Bence sen de yaklaştın artık bebeğine çünkü çok emek vermişsin . Takip ediyorım canım onu hatta mesaj attım sperm sayısı as olup bu testlerle hamile kalan var mı diye evet var dedi röportajlara baktık gerçekten var diğer aya ovülasyon testi alacağım ordan . Sen aldın mı hiç o sayfadan
internetten almıştı eşim o testlerden.ben zaten kendim de anlıyorum yumurtladığımı ama onu da deneyeyim demiştim bi ara.inşallah sen de işe yarar bi an önce kullan

amin canımm inşallah isteyen ve hakeden herkesin olsun ,rabbim yokluğuyla sınamasın

evet kesınlıkle olmuş olabilir. benm eşim bir keresınde 7 gun perhizle gitti geri gönderdiler dogru sonuc cıkmaz diye. bence sizin testte kesınlıkle bir hata var tekrar yaptırmanızı onerırım
Eşim oraya 3 demiş referans aralığın 2 ile 7 yazıyor diye . Çok sağolun dikkate alacağım bunları . 3 günlük perhizde eşinizin ki nasıl çıktı ? Bir de stres etkiliyor mu

evet ya şimdi her tüp bebek merkezi o kadar dolu ki ne kadar zorluklar yaşıyoruz, bizden sonra neler olacak bakalım..
evet adetin 2.ya da 3.günü gidersen hormon testlerini de yaptırabilirsin canım daha iyi olur
Tamam canım öyle yapayım hiç doktora gitmedim ama gideceğim kaçış yok

internetten almıştı eşim o testlerden.ben zaten kendim de anlıyorum yumurtladığımı ama onu da deneyeyim demiştim bi ara.inşallah sen de işe yarar bi an önce kullan
Ben kaset tipi test kullandım iki ay yakalamıştım. Yumurtlamayı sonra bir daha yapmadım diğer aya alacağım inşallah çok teşekkür ederim bana çok iyi geldiniz

İnşallah canım kimyasal olduysa normal gebelikte olur bende inanıyorum . Kayseri de misin sende ? Nar suyunu da ilk kez duydum aklımda olsun
Yok kayseride deglm. Nar suyu bende duymuştum ama icmiyodum. Internetten de bakmstm kalnlastryomus. Tekrar alp icicem bende mecbur. Şifa olur inşallah hepmze

korkma canım.hem düzenli olarak gitmekte fayda var.ilk olunca insan korkuyor ama alışıyosun sonra
Canım eşimin eski testlerine baktım 7 yıl önceki o zaman bu kadar düşük değilmiş baya fark var arada biz perhizi çok uzun tuttuk sanırım kötü etkiledi . Ben hastane de çöm kötü oldum eşim de öyle ama şimdi daha sıkı sarıldık birbirimize

Ben kaset tipi test kullandım iki ay yakalamıştım. Yumurtlamayı sonra bir daha yapmadım diğer aya alacağım inşallah çok teşekkür ederim bana çok iyi geldiniz
rica ederim aklına takılan bir şey olursa yardımcı olmak isterim.bir şekilde artık tecrübe sahibi oldum.
bir de klasik olacak ama ilişkiden sonra kalçanın altına yastık koy ve yat bi yarım saat.her gün değilde 2 günde 1 ilişkiye girin.sperm sorunu olanlara günaşırı ilişki tavsiye ediliyor.zaten 1 sene olmaması normal.eğer 6 ay daha olmazsa rahim filmi de çektirin.ne olur ne olmaz.benim rahmim kalp şeklindeymiş mesela daha yeni öğrendim

Canım eşimin eski testlerine baktım 7 yıl önceki o zaman bu kadar düşük değilmiş baya fark var arada biz perhizi çok uzun tuttuk sanırım kötü etkiledi . Ben hastane de çöm kötü oldum eşim de öyle ama şimdi daha sıkı sarıldık birbirimize
6 gün test için çok fazla zaten.sizi uyarmadılar mı şu kadar gün olacak diye.
kötü olacak bişey yok inan ki.düşün sizin toplam sayı 42 bizim sadece 9000 çıkmıştı ilk öğrendiğimizde.eşimin içmediği ilaç takviye kalmadı anca 2-3 milyon yapabildik.yani gayet iyi durumdasınız.
Rabbim de nasip ederse olur inşallah.
bir de meryem suresi oku bol bol

Eşim oraya 3 demiş referans aralığın 2 ile 7 yazıyor diye . Çok sağolun dikkate alacağım bunları . 3 günlük perhizde eşinizin ki nasıl çıktı ? Bir de stres etkiliyor mu
stres etkiliyor ama bence en onemli etkileyen şey yeme içme kesinlikle. benm eşim cok saglıksız besleniyordu. evlendıkten sonra ilk test yaptıgında ileri hızımız 0dı.
2-3 ay takviyelerle saglıklı yıyeceklerle (ıspanak-brokoli-nohut-kuru fasulye-balık) ve diğer bitkisel kürlerle, macunlarla 5 e yükselttik. onumuzdeki hafta tekrar test vericek ben yukseldıgıne ınanıorm.
Hıza havuc suyu iyi geliyomş bilgin olsun her aksam havuc suyu sıkıp içiyor.

rica ederim aklına takılan bir şey olursa yardımcı olmak isterim.bir şekilde artık tecrübe sahibi oldum.
bir de klasik olacak ama ilişkiden sonra kalçanın altına yastık koy ve yat bi yarım saat.her gün değilde 2 günde 1 ilişkiye girin.sperm sorunu olanlara günaşırı ilişki tavsiye ediliyor.zaten 1 sene olmaması normal.eğer 6 ay daha olmazsa rahim filmi de çektirin.ne olur ne olmaz.benim rahmim kalp şeklindeymiş mesela daha yeni öğrendim
Tabi ki sorarım burda bir çok şey öğrendim siz de çok yardımcı oldunuz allah razı olsun . Artık öyle yapacağım ovülasyon gümleri değerlendirmeye daha çok dikkat edeceğim

6 gün test için çok fazla zaten.sizi uyarmadılar mı şu kadar gün olacak diye.
kötü olacak bişey yok inan ki.düşün sizin toplam sayı 42 bizim sadece 9000 çıkmıştı ilk öğrendiğimizde.eşimin içmediği ilaç takviye kalmadı anca 2-3 milyon yapabildik.yani gayet iyi durumdasınız.
Rabbim de nasip ederse olur inşallah.
bir de meryem suresi oku bol bol
Eşim bundan 7 yıl önce yaptırmış aslında kendi dedi ama mecbur kaldık 6 gün oldu maalesef uygun zaman olmadı diyeyim . Ama bak ne gğzel yükselmiş sizinki de maşallah eminim şimdi yapacağınız testte daha iyi sonuç alacaksınız . Havuç suyunu da yazdım bir kenara allah sizden de razı olsun inşallah tez zamansa siz de meleğinize kavuşursunuz

Back
X