Esimsiz memlekete gitsem mi?

MamasLiebling

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
570
321
323
Merhabalar...

Esimin görevi nedeniyle memleketime uzak bir sehirdeyim.. normalde her sene esimin yillik izninde 24 günlügüne memlekete gidiyoruz.. biraz kvlerde kaliyoruz biraz babamlarda..

Bu sene 2 hafta kadar önden gitsem babamlarda kalsam diye düsündüm.. ama hersey o kadar karisik ki..

Annemi cok kücük yasta kaybettim, babam 2inci hanimiyla yasiyor.. maalesef hanimiyla iyi bir bagimiz yok.. yani kavga gürültümüz yok ama karsilikli hazetmiyoruz birbirmizden.. babam artik bayagi yaslandi, gittikce huysuzlasiyor, kvden daha cok kvlik yapar, herseye karisir ve yorum yapar...

Ama bana ve cocuklarima cok düskün ... erken gelip kalmamizi cok istiyor.. bense kararsizim babami kirmak istemiyorum, torunlariyla vakit gecirsin diyorum ama o 2 hafta nasil gecer bilmiyorum

Birde kizim 'babam olmadan gitmem' demeye basladi ‍ onu bir sekilde ikna etmem lazim...

Siz olsaniz ne yaparsiniz? Disimi sıkip 2 hafta kalayim, babami mutlu mu edeyim? Yoksa her sene oldugu gibi yillik izinde hep beraber gidip mi kalayim?

Ben olsam gitmem.
Hem evin hanımıyla iletişimizniz iyi değilmiş hem de baba da ne kadar özlese de sıkıcı yorumları oluyormuş.
Kaldı ki zaten eşinizle 2 hafta sonra gidecekmişsiniz ne gerek var,ağrısız başınızı ağrıtmaya?

Babaniza sorun ckarmiycagina yada olasi bi sorun ciktiginda gogusleyebilecegine dair guveniyorsaniz bence gidin.. yaslandi diyosunuz adam olse falan icinize dert de olabilir. 2hafta kisa bi sure bence..

Iki hafta neyki, hemen gecer gider.
Babaniz zamaninda sizi yalniz büyütmüş.
Insanlar bazen yaşlandimi gecimsiz ve asabi oluyorlar.Biz nasil olacağiz kim bilir.
Kiziniza karşi iyi davraniyorsa bazi şeyleri duymazliktan geliverin .
Gidin lütfen !! Yaşli insanlar ayni çocuklar gibi özlem cekerler.
Sonradan vicdan azabi cekmeyin.
Hem kiziniz için örnek davranişlarda bulunursunuz.Oda sizden anne babaya nasil davranilmasini ögrenir.
Ileride oda sizi ihmal etmez!

2 hafta çok değil mi birbirinize tahammül edemeyeceğiniz bir ortamda bulunmak için. 2-3 gün yeter diye düşünüyorum hem çocuğunuz da babadan o kadar uzun süre ayrı kalmaz. herkesin de gönlü olur.

Evet agrisiz basimi agritmis olcam ama isin ucunda baba olunca insan düsünüyor

Babaniza sorun ckarmiycagina yada olasi bi sorun ciktiginda gogusleyebilecegine dair guveniyorsaniz bence gidin.. yaslandi diyosunuz adam olse falan icinize dert de olabilir. 2hafta kisa bi sure bence..

Yani bir sekilde idare ederim.. biraz yipranirim ama dediginiz gibi de aklima geliyor.. allah gecinden versin ama bisey olursa cok üzülürüm

5 gün önceden gidin hem sizi bunaltmaz kalma süreniz hem babanızın gönlü olur.

Babam için giderdim ama 2 hafta çok,sonuçta anneniz olmayan bir kadında var evde,1 hafta kalırdım gidip...

Yolumuz cok uzun.. türkiyenin 1 ucundan diger ucuna gidecegim... ucakla gideriz herhalde ama masraflar filan degmesi icin bi 10 gün önce gitmeliyim.. yoksa hic anlami olmaz

Iste kac gündür vicdanimda sizin yazdiklarinizi söylüyor
Babam yanliz büyütmedi ama baba olarak emegi var tabiki...

2 hafta çok değil mi birbirinize tahammül edemeyeceğiniz bir ortamda bulunmak için. 2-3 gün yeter diye düşünüyorum hem çocuğunuz da babadan o kadar uzun süre ayrı kalmaz. herkesin de gönlü olur.

Aramiz cok uzak.. 2-3 gün icin o kadar yol degmez.. otobüsle 14 saat, ucakla 2 aktarma.. 10 filan gitmem lazim ki degmsin

Yolumuz cok uzun.. türkiyenin 1 ucundan diger ucuna gidecegim... ucakla gideriz herhalde ama masraflar filan degmesi icin bi 10 gün önce gitmeliyim.. yoksa hic anlami olmaz
7 gün de bitecek 10 günde,babanızın eşiyle tatsızlık yaşayacaksanız fazla durmanın anlamı yok bence.

Gitmeyi ben gercekten istiyorsam giderdim. Kafamda soru isaretleri varsa da gitmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…