Eşimm

ömür senin kiminle geçirip geçirmeyeceğine sen karar verirsin...
amaaaaa artık hakaret boyutunda olan muhabbetler hiiiç hoş değil...
ben olsam çekmezdim...

Benmde durumum sana yakın ama biz 2.5 yıl flört ettik, cok severek evlendil. benm eşimde beni cok eleştirirdi ben geçen sene memur oldugum için atamam başka bir ile cıktı ve bu durum inanılmaz hal aldı boşanmaya kdr geldi önceki konularıma da bakabilirsn.ama bu sıralar Allah bozmasn eşim tam istediğim gibi bir eş oldu.nasıl yaptım bilmıyorum ama artık susmuyorum mesela ben de 2 yıllık evliyim önceleri senn gibi ağlar kendimi anlatmaya çalışırdım. ama buradaki bazı tavsiyeleri dinle ve kendini ağırdan sat..ben şimdi altta kalmıyorum eşim bişi diyorsa ben ona 2 katı fazlasını söyleyebiliyorum öyle bişiki eşim artık kaldıramayacagını anlayınca oyuna vurdu bu işi kaç kaç oldu diyordu mesela bişi yapıyor komik gülüyorum salakmısın gülüyorsun diyor senn salaklığına gülüyorum diyorum daha bişi demiyor, ya da dış görünüşe cok önem verıyosun diyor evet senden belli olmuyor mu diyorum bunun gibi. bir de asla boşanmam gibisinden yaklaşma ben de önceleri hep susardım hadi saygımı yitirmim hadi doğruyu bulur hayır boşanırsam ne derim filan. şimdi bişi oldugunda diyorumki hiç umrumda olmaz boşarsan boşa, anneni özledin galiba diyor mesela arada ah ne iyi olur götürsen diyorum.bir de boyundan bahsetmişsin benmde boyum kısa senn kdr. ama kendine güven ve bakımlı ol. psikolojik baskı var üzerinde benm gibi. ama kendine güvenirsen zamanla sen de görüceksinki sana bişi diyemıycek..

5 yil dayanmissan helal sana. Esinele hic konustun mu bu durumu, fikirlerini ?

sen ailesinin yanında onu eleştir
sürekli o öyle olmaz vs de dur

Gecmez bacim calisiyomusun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…