Kızlar ben 5 yıllık evliyim.4 yaşında da bir kızım var.Eşimle görücü usulüyle evlendik.Tanıştık 6 ay sonrada evlendik.Eşim evlendiğimiz günden itibaren her konuda beni eleştirmeye başladı.Boyum 1.53.Senin boyun kısa şöle giyin.Dışarı çıkarken etek elbise giy.Yemeği şöle yap.Temizliği böle yap.Beni istediği bir kalıba sokmaya ve değiştirmeye çalışıyor.Ben de çalışıyorum bu arada.buna rağmen evde üzerime düşen bütün işleri de yapıyorum.O da evde bir erkeğin yapabileceği bütün işleri yapıyor.Ama eşim benim yaptığım hiçbir şeyi beğenmiyor.İstediği ya da beğenmediği bir şey yapınca da ne aptallığım ne salaklığım ne de gerizekalılığım kalıyor.Doğuma bile beni götürürken ağlamamda rahatsız olduğu için aptal salak gerizekalı nidalarıyla gittik.O derece. Annesigile gittiğimizde de durum aynı.Beni sürekli eleştiriyor.Bana onların yanında çocuk gibi davranıyor.Ben de sinir oluyorum tabi.Bu seferde olay çıkıyor.Herkes bana tepki gösteriyor.Ben bu arada tek gelinim.Eşim dört kardeş ve evli olan sadece o.Neymiş erkeğe cevap verilmezmiş,ne derse yapılırmış.defalarca boşanmayı düşündüm hala da düşünüyorum ama çocuktan dolayı olmadı olmuyor.Sizce bu insanla bir ömür geçer mi?Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Geçmez malesef, can dayanmaz...Kızlar ben 5 yıllık evliyim.4 yaşında da bir kızım var.Eşimle görücü usulüyle evlendik.Tanıştık 6 ay sonrada evlendik.Eşim evlendiğimiz günden itibaren her konuda beni eleştirmeye başladı.Boyum 1.53.Senin boyun kısa şöle giyin.Dışarı çıkarken etek elbise giy.Yemeği şöle yap.Temizliği böle yap.Beni istediği bir kalıba sokmaya ve değiştirmeye çalışıyor.Ben de çalışıyorum bu arada.buna rağmen evde üzerime düşen bütün işleri de yapıyorum.O da evde bir erkeğin yapabileceği bütün işleri yapıyor.Ama eşim benim yaptığım hiçbir şeyi beğenmiyor.İstediği ya da beğenmediği bir şey yapınca da ne aptallığım ne salaklığım ne de gerizekalılığım kalıyor.Doğuma bile beni götürürken ağlamamda rahatsız olduğu için aptal salak gerizekalı nidalarıyla gittik.O derece. Annesigile gittiğimizde de durum aynı.Beni sürekli eleştiriyor.Bana onların yanında çocuk gibi davranıyor.Ben de sinir oluyorum tabi.Bu seferde olay çıkıyor.Herkes bana tepki gösteriyor.Ben bu arada tek gelinim.Eşim dört kardeş ve evli olan sadece o.Neymiş erkeğe cevap verilmezmiş,ne derse yapılırmış.defalarca boşanmayı düşündüm hala da düşünüyorum ama çocuktan dolayı olmadı olmuyor.Sizce bu insanla bir ömür geçer mi?Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Kızlar ben 5 yıllık evliyim.4 yaşında da bir kızım var.Eşimle görücü usulüyle evlendik.Tanıştık 6 ay sonrada evlendik.Eşim evlendiğimiz günden itibaren her konuda beni eleştirmeye başladı.Boyum 1.53.Senin boyun kısa şöle giyin.Dışarı çıkarken etek elbise giy.Yemeği şöle yap.Temizliği böle yap.Beni istediği bir kalıba sokmaya ve değiştirmeye çalışıyor.Ben de çalışıyorum bu arada.buna rağmen evde üzerime düşen bütün işleri de yapıyorum.O da evde bir erkeğin yapabileceği bütün işleri yapıyor.Ama eşim benim yaptığım hiçbir şeyi beğenmiyor.İstediği ya da beğenmediği bir şey yapınca da ne aptallığım ne salaklığım ne de gerizekalılığım kalıyor.Doğuma bile beni götürürken ağlamamda rahatsız olduğu için aptal salak gerizekalı nidalarıyla gittik.O derece. Annesigile gittiğimizde de durum aynı.Beni sürekli eleştiriyor.Bana onların yanında çocuk gibi davranıyor.Ben de sinir oluyorum tabi.Bu seferde olay çıkıyor.Herkes bana tepki gösteriyor.Ben bu arada tek gelinim.Eşim dört kardeş ve evli olan sadece o.Neymiş erkeğe cevap verilmezmiş,ne derse yapılırmış.defalarca boşanmayı düşündüm hala da düşünüyorum ama çocuktan dolayı olmadı olmuyor.Sizce bu insanla bir ömür geçer mi?Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Geçmez. Katlanamıyorsan geçmez..Kızlar ben 5 yıllık evliyim.4 yaşında da bir kızım var.Eşimle görücü usulüyle evlendik.Tanıştık 6 ay sonrada evlendik.Eşim evlendiğimiz günden itibaren her konuda beni eleştirmeye başladı.Boyum 1.53.Senin boyun kısa şöle giyin.Dışarı çıkarken etek elbise giy.Yemeği şöle yap.Temizliği böle yap.Beni istediği bir kalıba sokmaya ve değiştirmeye çalışıyor.Ben de çalışıyorum bu arada.buna rağmen evde üzerime düşen bütün işleri de yapıyorum.O da evde bir erkeğin yapabileceği bütün işleri yapıyor.Ama eşim benim yaptığım hiçbir şeyi beğenmiyor.İstediği ya da beğenmediği bir şey yapınca da ne aptallığım ne salaklığım ne de gerizekalılığım kalıyor.Doğuma bile beni götürürken ağlamamda rahatsız olduğu için aptal salak gerizekalı nidalarıyla gittik.O derece. Annesigile gittiğimizde de durum aynı.Beni sürekli eleştiriyor.Bana onların yanında çocuk gibi davranıyor.Ben de sinir oluyorum tabi.Bu seferde olay çıkıyor.Herkes bana tepki gösteriyor.Ben bu arada tek gelinim.Eşim dört kardeş ve evli olan sadece o.Neymiş erkeğe cevap verilmezmiş,ne derse yapılırmış.defalarca boşanmayı düşündüm hala da düşünüyorum ama çocuktan dolayı olmadı olmuyor.Sizce bu insanla bir ömür geçer mi?Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?