• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimm

Kızlar ben 5 yıllık evliyim.4 yaşında da bir kızım var.Eşimle görücü usulüyle evlendik.Tanıştık 6 ay sonrada evlendik.Eşim evlendiğimiz günden itibaren her konuda beni eleştirmeye başladı.Boyum 1.53.Senin boyun kısa şöle giyin.Dışarı çıkarken etek elbise giy.Yemeği şöle yap.Temizliği böle yap.Beni istediği bir kalıba sokmaya ve değiştirmeye çalışıyor.Ben de çalışıyorum bu arada.buna rağmen evde üzerime düşen bütün işleri de yapıyorum.O da evde bir erkeğin yapabileceği bütün işleri yapıyor.Ama eşim benim yaptığım hiçbir şeyi beğenmiyor.İstediği ya da beğenmediği bir şey yapınca da ne aptallığım ne salaklığım ne de gerizekalılığım kalıyor.Doğuma bile beni götürürken ağlamamda rahatsız olduğu için aptal salak gerizekalı nidalarıyla gittik.O derece. Annesigile gittiğimizde de durum aynı.Beni sürekli eleştiriyor.Bana onların yanında çocuk gibi davranıyor.Ben de sinir oluyorum tabi.Bu seferde olay çıkıyor.Herkes bana tepki gösteriyor.Ben bu arada tek gelinim.Eşim dört kardeş ve evli olan sadece o.Neymiş erkeğe cevap verilmezmiş,ne derse yapılırmış.defalarca boşanmayı düşündüm hala da düşünüyorum ama çocuktan dolayı olmadı olmuyor.Sizce bu insanla bir ömür geçer mi?Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Allah yardimcin olsun canim çekilir gibi değil.. :( ama çocuk var iste... Çocuk olmasa hemen ayril derdim tereddüt etmeden..

5 senedir bu adam böyle ve sen bu adamdan çocuk mu yaptın be kardeşim..ah ah şu erkeklere kendinizi bu kadar ezdirmeyin ya ne olur hakkınızı arayın biraz..ne demek öyle o senin boyun kısa falan alırken aklı nerdeymiş beyefendinin..bu adamla ömür geçmez kardeşim ben sana diyeyim..

Benim eşim bir erkeğe göre aşırı titiz. temizlik yaparken hep etrafımdaydı. "daydı" diyorum çünkü evlendik 1 ay sonra çalışmaya başladım. 1 ay bana resmen eziyet gibi geldi. çünkü ben çalışan bayan olduğum için herşeyi alalacele yapmaya alışmışım bu eşime göre ters geliyordu. resmen bunalıma girdim. o olmayınca heryeri canım çıkana kadar temizliyordum :KK17: sonra birşeyi farkettim eşim beni eleştirdikçe ben susuyorum. en son birgün bi laf söyledi aaaaaaaaa :KK47: :eek: yeter be hizmetçin miyim ben senin bu evde işleri ya ben yaparım yada sen ben yaparsam temiz oluyor zaten eleştirmekten vazgeç sesini çıkartma dedim. :KK64: eşim bir baktı ki bana o bakışı asla unutamıyorum. sonra işe başladım. şimdi ben evde yokken eşim topluyor evi.o yoksa ben ohhh gül gibi geçinip gidiyoruz.:cool: ha unutmadan onun bir hatasını yüzüne vurunca da susuyor böyle tipler:KK45: :KK54:

yol verın gıtsın.eleştirmeyecegı bır hatun bulursa beyefendı ( kendını hınt kumaşıya) onla olsun.ben tahammul edemem eleştırıye.helekı herseyımı eleşltırecek ha

Kızlar ben 5 yıllık evliyim.4 yaşında da bir kızım var.Eşimle görücü usulüyle evlendik.Tanıştık 6 ay sonrada evlendik.Eşim evlendiğimiz günden itibaren her konuda beni eleştirmeye başladı.Boyum 1.53.Senin boyun kısa şöle giyin.Dışarı çıkarken etek elbise giy.Yemeği şöle yap.Temizliği böle yap.Beni istediği bir kalıba sokmaya ve değiştirmeye çalışıyor.Ben de çalışıyorum bu arada.buna rağmen evde üzerime düşen bütün işleri de yapıyorum.O da evde bir erkeğin yapabileceği bütün işleri yapıyor.Ama eşim benim yaptığım hiçbir şeyi beğenmiyor.İstediği ya da beğenmediği bir şey yapınca da ne aptallığım ne salaklığım ne de gerizekalılığım kalıyor.Doğuma bile beni götürürken ağlamamda rahatsız olduğu için aptal salak gerizekalı nidalarıyla gittik.O derece. Annesigile gittiğimizde de durum aynı.Beni sürekli eleştiriyor.Bana onların yanında çocuk gibi davranıyor.Ben de sinir oluyorum tabi.Bu seferde olay çıkıyor.Herkes bana tepki gösteriyor.Ben bu arada tek gelinim.Eşim dört kardeş ve evli olan sadece o.Neymiş erkeğe cevap verilmezmiş,ne derse yapılırmış.defalarca boşanmayı düşündüm hala da düşünüyorum ama çocuktan dolayı olmadı olmuyor.Sizce bu insanla bir ömür geçer mi?Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Yani arkadaşlar bu sorunun çözümü sadece boşanmak mı?Başka bir çözümü olamaz mı_

asıl salak kendisiymiş!
kendi yaptığı çocuğu doğurmanız için götürürken size hakaret ediyor öyle mi?
bu adamla bir ömür geçmez!
boşa hayal kurma
7 sinde neyse 70 inde de o!

Hadi cevap vermiyorsun ama bari doğuma giderken olay çıkarsaydın.
Sen ne biçim insansın,nasıl bir babasın diye çıkışabilirdin.
Bence de karşı atağa geç,sen de onu eleştir.Bir daha sana hakaret ederse,güzel bir çıkış yap.
Yetti artık,sen benimle ne biçim konuşuyorsun,kendini ne zannediyorsun diye bağırmayı dene.
Ondan sonra da uzunca bir küslük edip özür dilemesini bekle.

Arada sevgi olmadığı için hıncını çıkarıyor gibi geldi:KK11:

Aynını samimi bir arkadaşım yaşıyor, ama onun eşinin ailesi Allahtan ona hakveriyodu. Sizinkiler ondan betermiş. Ama arkadaş tavrını koydu, eşine de ailesine de. Ya bu davranışını değiştirirsin ya da boşanırım, çocuğunu da göremezsin dedi. Maaşımda var, sıfatınıza bakmam dedi :)

Ondan sonra eşi biraz daha dikkat eder olmuş ama tabi hemen olmaz. Zaman lazım. Siz beş senedir öyleyseniz işiniz biraz daha zor. Bence eşinizi gönderin bir terapiste.Boşanamam, gönderemem de diyorsanız, o zaman duymayın görmeyin. Takmayın onu hiç. O yokmuş gibi yaşayın :) En rahatı bu olur sanırım.

Beğendiğini alaydı madem, bu adamları anlamıyorum, hem milletin gül gibi kızlarını alıyolar hemde sonra eleştir baba eleştir. Kendi mükemmel koca, brad pit sanki.

stresli işi varmışmış..

o stresi patronundan çıkarsın bakalım sıkıyosa? ya da arkadaşlarından? erkeksen onlara bulaşsana

sen onun stres topu musun arkadaşım canına yazık

ay doğuma giderken hakaret eden hıyarı da ilk defa burada gördüm ya... çok sinirlendim

Kusura bakma ama bence eşin geri kafalı ve kendini hiçbir şekilde geliştirememiş biri böyle insanlar karşısındakine saygı gösteremez zaten ondan babada olmaz bu hakaretleri çocuğunada yapmaya başlar ve çocuğun özgüvensiz büyür

Ilk mesajını okudum sadece. Ailemden biride böyle bir oduna ömrünü kurban etti. Sonuç,beyin felci..şükür genç olduğu için atlatabildi ama eseri kaldı tabi. Boşanmıycaksın adım gibi biliyorum. Eşinde hiçbir zaman değişmeyecek bunada eminim. Seni bu şekilde sindire sindire baskı altına sokacak. Yıllar sonra biryerden hastalık olarak çıkacak senden ve o zaman anlıycak hatasını tabi içinde allah korkusu varsa. Seni sevmediğini düşünme sakın. Eminim çok seviyordur ama kendinden daha çok değil

Size saygi duymuyor
Evlenmis olmak icin evlenmis esiniz

Ben cekmem. Ilk elestiride uyaririm, ikinci elestiride agzinin payini veririm, ucuncusunde basarim tekmeyi. Cocuk yapmasaydiniz keske bu zirtapoza...

Allah ıslah etsin..
Ömür böyle biriyle geçmez.. böylelerini sopalarla döveceksin..

Sen çok yumuşak başlısın galiba.
Bende 7 ay içinde tanışıp evlendim severek. Eşim bana salak, gerizekalı diyecek ha, gerçekten sıkar biraz bunu çok net söylüyorum. Şakasından bile hoşlanmam. Söylerse de anında sensin gerizekalı derim.

Baştan tavrını koyamamışsın belliki ama bundan sonra koymalısın. Hele de doğuma giderken laf etmiş. Ne saçmalık bu!
Böyle ömür geçmez. Bulmuş yumuşak başlı kadını, hakaret edip duruyor.
Bu erkeklere dişini göstereceksin.
Artık erkekler kılıbık oldu kadınlar onları yönetiyor. Daha iyi valla. Yıllardır kadınlar ezilmiş, artık ezilmesinler!!

Allah yardimcin olsun canim çekilir gibi değil.. :( ama çocuk var iste... Çocuk olmasa hemen ayril derdim tereddüt etmeden..

esimden dayak yedim arkadaslar.esimin annesine bayramini kutlamak icin telefon ettim.o da telefonda beni duymuyordu.ben de yuksek sesle bagirmaya basladim telefonda.esimde balkonda bagirma gel icerde konus dedi.bende dinlemedim.bu bana gene geri zekali dedi.ben de teefonu kapattiktan sonra bir daha bana geri zekali derse bu evden gidecegimi soyledim.o da defol git dedi.bende aglamaya basladim.agzima geleni saydim.o da beni dovdu.ben yine salak aglayip zirlayip kendimi anatmaya calistim ona bir tane yavrumuz var dedim.umurunda degil.tek dusundugum cocugum

Evlenmeden önce düşünmeniz gerekenleri , evlendikten sonra düşünüyorsunuz . Sizi suçlamıyorum , kesinlikle . Evlilik ve çocuk konusunda kadının kadına yaptığı mahalle baskısı ... Herkes belli bir yaşta evlenmeli , herkes belli bir yaşta çocuk sahibi olmalı mantığı .. Ailelerimiz , kişiliğimiz ve tercihlerimiz oturmadan evliliğe yönlendiriyor ...

Back