- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.574
- 598
Eşim
Eşimle aramızda 5 yaş var.O 37 ben de 32 yaşındayım.Ne yapacağımı bilmiyorum.Eşim işinin verdiği stresten dolayı böle davranıyor.Özünde aslında iyi kalpli biri.Ne istersem yapar.Her sene tatile gideriz.Cinsel olarak bir sıkıntımız yok ama bu davranışları beni yoruyor.Beni böle kabul et diyor.bilmiyorum.
İş bahane olamaz, müdahale edemeyeceğin şeylerin acısını senden çıkarmasına izin verme, İşi zor diyelim sen kolaylaştırabilir misin? -Hayır. Sadece evde huzur sağlayabilirsin o da büyük ölçüde eşine bağlı. İyi o zaman sende başka şeylere sinirlen ondan çıkar bakalım oluyormuymuşEşim
Eşimle aramızda 5 yaş var.O 37 ben de 32 yaşındayım.Ne yapacağımı bilmiyorum.Eşim işinin verdiği stresten dolayı böle davranıyor.Özünde aslında iyi kalpli biri.Ne istersem yapar.Her sene tatile gideriz.Cinsel olarak bir sıkıntımız yok ama bu davranışları beni yoruyor.Beni böle kabul et diyor.bilmiyorum.
Gerçekten sinir oluyorum, yapmayin su çoçugu ilk senede! Yapmayin! Kaza maza degil! Hapi alin, kondom alin, ama yapmayin çoçugu! Bir çoçogun gayesi bir evliligi degistirmek degil! O bebek sihirli bir degnek ile dünyaya gelmiyor! Yani ne demek dogumda aglayinca aptal, salak denilmesi?
Yemin ile gerçekten artik hak ediyorsunuz. Hepsini hak ediyorsunuz. Bebegi "kim bilir iyilesir, iyi bir baba = iyi bir es olur" düsüncesi ile yap, sonrada çoçuktan dolayi bosanma. Sadece o minik yavruya üzülüyorum. O görmüyormu sanki annesine yapilan hakaretleri? Annesine nasil saygi duysun? Ilerde kocasindan ayni davranisi bekler artik normal diye.
Ama doguma giden insana öyle davranılmazki,aradan4yıl geçmiş unutamamışsınız çok yanlış davranıyo size.Begenmiyo resmenEşim
"erkeğe cevap verilmez" mantığında olan bir erkek ve onu yetiştiren aile için beklentilerini çok tutma diyorum başka bir şey demiyorum.Kızlar ben 5 yıllık evliyim.4 yaşında da bir kızım var.Eşimle görücü usulüyle evlendik.Tanıştık 6 ay sonrada evlendik.Eşim evlendiğimiz günden itibaren her konuda beni eleştirmeye başladı.Boyum 1.53.Senin boyun kısa şöle giyin.Dışarı çıkarken etek elbise giy.Yemeği şöle yap.Temizliği böle yap.Beni istediği bir kalıba sokmaya ve değiştirmeye çalışıyor.Ben de çalışıyorum bu arada.buna rağmen evde üzerime düşen bütün işleri de yapıyorum.O da evde bir erkeğin yapabileceği bütün işleri yapıyor.Ama eşim benim yaptığım hiçbir şeyi beğenmiyor.İstediği ya da beğenmediği bir şey yapınca da ne aptallığım ne salaklığım ne de gerizekalılığım kalıyor.Doğuma bile beni götürürken ağlamamda rahatsız olduğu için aptal salak gerizekalı nidalarıyla gittik.O derece. Annesigile gittiğimizde de durum aynı.Beni sürekli eleştiriyor.Bana onların yanında çocuk gibi davranıyor.Ben de sinir oluyorum tabi.Bu seferde olay çıkıyor.Herkes bana tepki gösteriyor.Ben bu arada tek gelinim.Eşim dört kardeş ve evli olan sadece o.Neymiş erkeğe cevap verilmezmiş,ne derse yapılırmış.defalarca boşanmayı düşündüm hala da düşünüyorum ama çocuktan dolayı olmadı olmuyor.Sizce bu insanla bir ömür geçer mi?Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Yani arkadaşlar defalarca konuştum.Ama hiçbir işe yaramadı.Çok çabuk kestirip atıyor.Ben konuşurken çok ağlıyorum.Bu da benim hatam.O da buna çok sinirleniyor.Konuşamıyoruz yani.Evine sadık ve bağlı hiçbir kötü alışkanlığı vs.yok Bir tek bu düşündürüyor beni.Olur böle şeyler diyorum ama bilmiyorum.
Yani arkadaşlar defalarca konuştum.Ama hiçbir işe yaramadı.Çok çabuk kestirip atıyor.Ben konuşurken çok ağlıyorum.Bu da benim hatam.O da buna çok sinirleniyor.Konuşamıyoruz yani.Evine sadık ve bağlı hiçbir kötü alışkanlığı vs.yok Bir tek bu düşündürüyor beni.Olur böle şeyler diyorum ama bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?