• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tatile geldik diye oğluna küsen kv

ilk zamanlar eşimde söylerdi , şimdi hiç haberleri bile olmuyor ,

sen bunaltma boşver ve kv den gerçekten uzak dur

En güzeli.
Bende eşimin söylediği kadarını bilirim o da yüzeysel birşeyler söyler, söylerse.
Bir dönem sorun yaşadım ailesiyle eşimin politik davranıp iki tarafı idare etmesi, gerekeni söyleyip annem bunu dedi, eşim bunu dedi diye laf taşımamasıyla düzeldi daha çok. Ben o dönem kayınvalidemin dediği bazı şeyleri yine kendi ağzından sonradan öğrendim. Eşim gerekeni söylemiş, bana da ailesine karşı daha da öfke duyacağım hiçbir şey söylemedi, desteklese bile ailesini de yerdirmedi. Öbür türlü işler daha karışıp çözülmeyecek hale geliyor.

Laf taşimamaktan ziyade o laflari hiç ettirmese?? Eşim saatlerce annesiyle beni çekiştirse veya annesi arkamdan konuşurken eşim de oturup dinlese benim kafam hiç rahat olmaz. 🙄
Konuşturmamasi gerekiyor.

Eşim zaten kimseyle telefonda saatlerce konuşmaz işle ilgili degilse, ben degil başkasinin dedikodusunu da dinlemeyi seven biri değil zaten. Bana laf taşimasin yeter ki hakkimda istediklerini konussunlar diyemezdim ben olsam. 😔

Kesinlikle ya.. Banane arkamdan kim ne konuşmuşsa konuşmuş. Takıyorum kulaklığımı müzik dinliyorum onlar konuşurken. Bi kere kayınvalidemi aramak istemiştim, pek sık aramam arayasım tuttu, eşim engel oldu arama dedi, neden diyorum boşver diyor, ısrar ettim meğerse bikaç ay önce eşime çok para harcıyorsunuz çok savurgansınız hesabınızı bilmiyorsunuz falan demiş telefonda, eşim de müdahale etmesine sinirlenmiş kızmış. Benim ruhum bile duymadı =)) Ha duysam da takmıyorum 70 küsür yaşında kadın, sayarım severim, yaşlı insanlar sever müdahaleyi der kapatırım.
En güzeli valla. Benimkiler de yaşlı 😂 o kadar gereksiz şeylere takılıyorlar ki ben bile sasip kalıyorum yani. O yüzden duymazdan gelmek ve arada ziyaret etmek kafi 😁

Sahsen söyle düsünüyorum: bazi kadinlar kendi eslerine yapamadiklari nazi ve istekleri hep erkek evlatlarin üstüne yikiyor. Bence tatil zamanlari cekirdek ailenindir. Heleki cocuklar varsa. Aileye de zaman ayirilir, ama bu kalan plana uyuyorsa. Bizde esimle cok az zaman beraber tatil yapabiliyoruz. Neden baskalari da götüreyim 🤷‍♀️

Laf taşimamaktan ziyade o laflari hiç ettirmese?? Eşim saatlerce annesiyle beni çekiştirse veya annesi arkamdan konuşurken eşim de oturup dinlese benim kafam hiç rahat olmaz. 🙄
Konuşturmamasi gerekiyor.

Eşim zaten kimseyle telefonda saatlerce konuşmaz işle ilgili degilse, ben degil başkasinin dedikodusunu da dinlemeyi seven biri değil zaten. Bana laf taşimasin yeter ki hakkimda istediklerini konussunlar diyemezdim ben olsam. 😔
Sürekli ilan birşey değil ki bu. O dönem eşimin ailesinin istediği benim istemediğim birşey üzerinden sorun yaşadık. Bende ailesine söylendim esime,annesi de söylenmiş. Hakeret değil bu bahsettiklerim ona müsade etmez ne bana ne ailesine.
Sonradan benim yüzüme söyleyeceği şeyler yani :) yoksa sürekli annesiyle beni konuşma gibi bir durum olduğunu sanmıyorum, aramızda bir problem de yok zaten ama oldu mi birşey söyledi gereken cevabı verir bana hiç duyurmadan. Demek istediğim buydu.

Geçenlerde barıştık zaten kv ile. Sorunlu bir tip ama her yeni olayda bu kadar da olmaz dedirtiyor. 1.5 senedir konuşmuyodum. Geçen gün eşimin çok üstüne geldiler, ona kıyamadığım için kv ile barıştım. Ama eşime söyledim hep mesafeli olacağımı, bayramdan bayrama gideceğimi, o da soruna etmedi. Haklısın dedi.
Neyse biz tatile geldik. Gelmedin önce eşim tatili söyleyince başka bişeyi bahane ederek eşime bağırmış çağırmış. Sen benim oğlum değilsin olaylarına girmiş. Sonra ki gün bişey olmamış gibi normal konuşmaya devam etmiş.
Sonra biz tatile geldik eşim annesini arıyo, açmıyo. Sonra ulaşıyo. Küsüm ben senle, sen beni tatile götürmedin diyo. Sanki böyle bi mecburiyeti var.
Biz daha 2 senelik falan evliyiz. Ve bu ilk tatilimiz. Ki ikimizde çalışıyoruz, çok yoğun bi şekilde. Artık çok bunalmıştık.
Yani ben eşime ne diyeceğimi bilmiyorum, kv nasıy davranacağımı bilmiyorum. Kadın arıyo şuram ağrıyo buram ağrıyo diye eşime vicdan yaptırıyo, bu nedenle eşim tavır alamıyo, ölecek diye korkuyo bence.
Nasıl bi olayın içine düştüm ben bilmiyorum. Yoruldum 2 senede. Şunuda söyleyeyim eşim barışmam için ısrar etmedi, sağolsun yanımda oldu. Ona çok üzülüyorum hep arada kalıyo. Ne yapabilirim onun için bilmiyorum.
Kp hayatta mı

Buram arıyor suram arıyor oyunlarına gelmeyin. Yatan ölmemiş yeten ölmüş

Geçenlerde barıştık zaten kv ile. Sorunlu bir tip ama her yeni olayda bu kadar da olmaz dedirtiyor. 1.5 senedir konuşmuyodum. Geçen gün eşimin çok üstüne geldiler, ona kıyamadığım için kv ile barıştım. Ama eşime söyledim hep mesafeli olacağımı, bayramdan bayrama gideceğimi, o da soruna etmedi. Haklısın dedi.
Neyse biz tatile geldik. Gelmedin önce eşim tatili söyleyince başka bişeyi bahane ederek eşime bağırmış çağırmış. Sen benim oğlum değilsin olaylarına girmiş. Sonra ki gün bişey olmamış gibi normal konuşmaya devam etmiş.
Sonra biz tatile geldik eşim annesini arıyo, açmıyo. Sonra ulaşıyo. Küsüm ben senle, sen beni tatile götürmedin diyo. Sanki böyle bi mecburiyeti var.
Biz daha 2 senelik falan evliyiz. Ve bu ilk tatilimiz. Ki ikimizde çalışıyoruz, çok yoğun bi şekilde. Artık çok bunalmıştık.
Yani ben eşime ne diyeceğimi bilmiyorum, kv nasıy davranacağımı bilmiyorum. Kadın arıyo şuram ağrıyo buram ağrıyo diye eşime vicdan yaptırıyo, bu nedenle eşim tavır alamıyo, ölecek diye korkuyo bence.
Nasıl bi olayın içine düştüm ben bilmiyorum. Yoruldum 2 senede. Şunuda söyleyeyim eşim barışmam için ısrar etmedi, sağolsun yanımda oldu. Ona çok üzülüyorum hep arada kalıyo. Ne yapabilirim onun için bilmiyorum.
Boşver kv yi keyfine bak, tatilini zehir etme...

konu kv değil eşiniz

neden attığı her adımı haber veriyor

tatile gidiyoruz geldik vs neden arayıp duruyor

yani 3-5 gün tatile gelmiş, kendisine tatile gittiği için sitem eden annesini neden ısrarla aradı mesela

cidden neden bu sık arama aşkı

benim annem babam başka şehirde yaşıyor, olağan zamanlarda ben aklıma eserse 3-5 günde bir arıyorum ama tatilde vs de onları aramıyorum
Eşiniz niye tatilde annesini ariyor? O telefonu kirasim gelir benim ne sacma şey.
Bizim nereye gittigimizi kayin aileden kimse bilmez gidene kadar, kaynanama da gidip dondukten sonra lafi gecerse soyleriz. Bu kadar hayatinizin içine sokmayacak eşiniz. Kaynanadan once eşinizde suç, eşinjz digru davransa hic bir sey sorun olmazdi.
ya kadin her gun oglunu ariyorsa ne olacak? tabi ki her seyden haberi olur. aramasin denilse insan cocugunu evlendi diye arayamayacak mi denir? bence konu sahibinin yapacagi bir sey pek yok. Allah sabir versin. biraz zaman sonra iliskiler oturur belki, siz de kuserse falan konusmayin bence. normal aramaniz gereken zamanlarda arayin, gerisine karismayin. siz isin icine girdikce kadin daha da cok kafayi yer. esinizle nasil halledeceklerse etsinler. esine de soyle sana anlatmasin.

Yaşlı kadınların hepsi aynı. Korkuyorum yaşlanınca biz de böyle numara mı çekcez oğlanlara 😀

.
Haftaya düşeceğini durum esim izne geliyor tatile gidecegiz denizle dedi kaynanam tavır aldı bile

ya kadin her gun oglunu ariyorsa ne olacak? tabi ki her seyden haberi olur. aramasin denilse insan cocugunu evlendi diye arayamayacak mi denir? bence konu sahibinin yapacagi bir sey pek yok. Allah sabir versin. biraz zaman sonra iliskiler oturur belki, siz de kuserse falan konusmayin bence. normal aramaniz gereken zamanlarda arayin, gerisine karismayin. siz isin icine girdikce kadin daha da cok kafayi yer. esinizle nasil halledeceklerse etsinler. esine de soyle sana anlatmasin.

Ama arayan eşiymiş

Kadın arasa da havadan sudan konuşur kapatırsın

İşten çıkarıldım anneme bir yıl sonra söyledim mesela

Her attığı adımı anlatma zorunluluğu yok ki

Burada da yazarım bizim enişte her arayana ayrıntılı anlatır bu nedenle görümcemin halası bile dedikodu için onu arar 😀 ağzı sıkı olursa eşin kv bu kadar darlayamaz

Ama arayan eşiymiş

Kadın arasa da havadan sudan konuşur kapatırsın

İşten çıkarıldım anneme bir yıl sonra söyledim mesela

Her attığı adımı anlatma zorunluluğu yok ki

Burada da yazarım bizim enişte her arayana ayrıntılı anlatır bu nedenle görümcemin halası bile dedikodu için onu arar 😀 ağzı sıkı olursa eşin kv bu kadar darlayamaz
haklisiniz ama bazi anneler de cocuklarini sik arayip agizlarindan laf almaya calisiyor. adi da cocugum bana bir sey anlatamiyor yazik ama ben kendim anliyorum onun sikintisini oluyor.

Çok haklısınız. Benim eşim saatlerce ailesiyle konuşur, telefonu kapattıktan sonra tek dediği "selamları var.."olur
Hiç bilmem onca saat ne konuşurlar, ne ederler, ne havadisler var, ne dedikodular var.. Banane ki. Aşırı ilgisizim ve aşırı derecede kafam rahat. Bazen benim hakkımda söylenen olumsuz bir şeyi tesadüfen aylar sonra duyuyorum, o da binde bir falan oluyor. Eşim hiç anlatmaz, kendi halleder. Ne benim ailesiyle ilişkilerim bozuluyor ne de gereksiz gerginlikler yaşıyorum.
Aynen benim de yöntemim bu. Eşim annesi ile saatlerce konuşur. Ablasıyla da.
Başka odada konuşması konusunda en başta anlaşmıştım. Sizin muhabbetinizi çekemem uzun görüşmelerde herkes arka odayı kullansın demiştim.

Onlar konuşurken odanın kapısından bile gecmem zira hem sıkılıyorum muhabbetlerinden. Hem de ailesinden kimseyi tanımıyorum. Bana vereceği bir haber olamaz .

Slmi var der en sonunda. Bu kadar.

Onlar da bana merakli değil. Ben onlari aramam. Onlar hiç aramaz.

Aslinda bu konuları okuyunca anlıyorum ki benim kv aslinda cekilmez değil.

Konu başlığını görünce, geçen annesine fake atıp, annesi ve kızkardeşini Abant'a gönderip, kendisi eşiyle farklı yere giden abi konusu geldi aklıma.
O Konudaki gelin konu sahibi çıkarmış 😁
🤣🤣🤣🤣 kendisini sık sık yad ediyorum. Hayatımda gördüğüm en alfa hareketti👏👏👏

Back
X