Geçenlerde barıştık zaten kv ile. Sorunlu bir tip ama her yeni olayda bu kadar da olmaz dedirtiyor. 1.5 senedir konuşmuyodum. Geçen gün eşimin çok üstüne geldiler, ona kıyamadığım için kv ile barıştım. Ama eşime söyledim hep mesafeli olacağımı, bayramdan bayrama gideceğimi, o da soruna etmedi. Haklısın dedi.
Neyse biz tatile geldik. Gelmedin önce eşim tatili söyleyince başka bişeyi bahane ederek eşime bağırmış çağırmış. Sen benim oğlum değilsin olaylarına girmiş. Sonra ki gün bişey olmamış gibi normal konuşmaya devam etmiş.
Sonra biz tatile geldik eşim annesini arıyo, açmıyo. Sonra ulaşıyo. Küsüm ben senle, sen beni tatile götürmedin diyo. Sanki böyle bi mecburiyeti var.
Biz daha 2 senelik falan evliyiz. Ve bu ilk tatilimiz. Ki ikimizde çalışıyoruz, çok yoğun bi şekilde. Artık çok bunalmıştık.
Yani ben eşime ne diyeceğimi bilmiyorum, kv nasıy davranacağımı bilmiyorum. Kadın arıyo şuram ağrıyo buram ağrıyo diye eşime vicdan yaptırıyo, bu nedenle eşim tavır alamıyo, ölecek diye korkuyo bence.
Nasıl bi olayın içine düştüm ben bilmiyorum. Yoruldum 2 senede. Şunuda söyleyeyim eşim barışmam için ısrar etmedi, sağolsun yanımda oldu. Ona çok üzülüyorum hep arada kalıyo. Ne yapabilirim onun için bilmiyorum.