Eşimle tartıştık...

diğer konuya gelince; ayrılan her çift düşman olmak zorunda değil; öğrendiğinizde sarsılmşsınızdır muhakkak ama dünya alemi ayağa kaldırmak da hoş değil suçsuzken suçlu konumuna düşürüyor insanı böyle yaygara yapmak.
eşiniz de suç bastırmış oldu tabi.
boşanma işini o da öfkeyle söylemiştir merak etmeyin. şu an durumunuz nasıl?

benim burcum oglak canim , aynen canim yaa bende susamam hakli veya haksiz susamadigim icinde tartisiriz ögren bu susmayi artik der.. beni cildirtma der of of artik altan aliyorum ama...., evet canimhaklisin monotonluk iyi degil aslinda.. bir renk bir degisiklik yapmalisiniz.. sinemaya gidin yemege gidin birbirinize cilveler spürizler yapin bence...

Son düzenleyen: Moderatör:
valla benim eşim boğa ama yükseleni mi aslan acep. sankim benim eşimi anlatmışın

valla bilmiyorum canim benim sevgilimde aynen böyle anlattigim gibi.. bagzen kendi kendime sinir oluyorum neden böyle diye ama huyu karakteri böyle... iyide olsa kötüde olsa onu cok seviyorum huysuz inatci kecim benim :

mrb ben yeni katıldım ilk mesajımı sana yazıyorum okurken yaşadıklarını kafamda canlandırdım sabrına hayran kaldım umarım herşey yoluna girer kafana takma lütfen

harikasın canım.ben hep olumsuz düşünüyorum.yapım bu.keşke bardağın dolu tarafını da görebilsem :85:

mrb ben yeni katıldım ilk mesajımı sana yazıyorum okurken yaşadıklarını kafamda canlandırdım sabrına hayran kaldım umarım herşey yoluna girer kafana takma lütfen

çok teşekkür ederim canım.inş.düzelir herşey.bir daha da böyle tartışma olmasın istiyorum.off

Erkek milleti canım ne diceksinki anlamazlar ne desende ağlama kendine yaparsın walla ne oldu sen üzüldün eşine birşey olmadı.....

arkadaşlar cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.
son duruma gelince eve geldik.sofrayı hazırlayıp çağırdım.yemek yedik.bilgisayar başındaydı.o kalktı ben oturdum.gerekmedikçe konuşmuyoruz.surat asmıyorum.hatta birşey söylediğinde gülesim geliyor.deli miyim neyim bilmemki
gelse hiçbirşey sormasa sarılsa tek.herşeyi unutmaya razıyım.ama ilk adımı ben atamam.bana ne
o da hatalı sütten çıkmış ak kaşık muamelesi yapmasın kendine. özür dileyecek başka yolu yok.
yinede aşığım kızamıyorum, kıyamıyorum
iyice dengesizleştim

canım daha çok gençsin gün gelecek bunun içinmi kırdık birbirimizi diyeceksiniz.geçmiş için canını sıkma eşinlede problemler bitince bi daha boşanma konusunu bu kadar kolay dile getirmemesi konusunda konuş.herşeyde boşanalım diye ayağa kalkarsan sağlam bi evliliğimiz olmaz de....bi daha ki tartışmanızda umursamıyormuş gibi yap sonra çıkar acısını ...........allah kolaylık versin fevri adamla yaşamak zor hoş hangisi normalki

Çok üzüldüm okuyunca inşallah sorununuzu çözersiniz.
Benim anlamadığım neden sabah ki bayanı akşam sormuş ki tamam eski kız arkadaşı bile olsa yememiş içmemiş akşam tekrar size soruyor :26: Hiç hoş bi davranış değil ..
Ama aynı şeyi biz yapsak kıyamet kopuyor vayy efendim niye salakça sorular soruyormuşuz bak bak ..Acaba salak olan siz misiniz , yoksa -afedersiniz eşiniz ama - eşiniz mi
Eski kız arkadaşını size soruyor bi de salak arıyor karşısında Herkesin içinde boşanmak istediğini söylemesi de cabası Erkekler böyle işte ya çok ilgili ,ya çok ilgisiz , ya da aybaşı hali tutmuş gibi tutarsız davranışlar içindeler maalesef Biz de eşimle uzun süredir tartışmıyorduk ama yine ay dönemi midir nedir eski tavırlarına başladı,özellikle konuşmamı gülmemi taklit ediyor ona göre espriymiş ne biçim espiriyse bi alışamadım gitti kırk defa söyledim bana böyle davranma gıcık oluyorum diye ama yooook anlamıyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…