daha önce hiç görmediğim bir bayan.bizim apartmanın karşısında duruyordu.biz çıkarken gördük.ne bileyim yeni mi taşındı, özellikle mi bekliyor?? tanıyor musun kimdi dedi?bilmiyorum dedim.adını söyledi burda ne işi vardıki dedi.nerden tanıyosun dedim.hani düğününe gitmemiştik dedi.bende sizin gibi düşünüyorum ama bikere neden en ufak şeyde boşanalım lafı kullanılıyor bu kadar kolaymı bence birazda sizde suç var neden kapıyı kilitleyip olayları bu aşama ya getirdiniz keşke gece üstüne gitmeyip biraz sakinleşince konuşsaydınız sakin olmakta her zaman fayda var. bence de asıl sorun o kadın aynı yerde mi oturuyorsunuz nasıl kapıdan çıkınca karşılaştınız sonra neden eşiniz tanıyomusun falan diye sordu asıl bu mevzu bu
tabi değiştim.en başta görüntüm değişti. eski fiziğimden eser yok. sonra evin yükü bende kira, faturalar, k.kartı hepsini ben düşünüyorum.bir ay kirayı hatırlatmadım.3 gün geçti sormuyor,hatırlamıyor.söyledim de yatırdı.sanırım eşinin yaşıda 24 aslında 24 yaşındaki bir erkek evlilik sorumluluğunu almada biraz toy kalıyor bu zaman da.boşanalım demekle benim üstüme düş,özürdile,ilgilen demek istiyor gerçekten boşanacak adam bunu sürekli dile getirip sakız etmez.sizi korkutmaya çalışıyor aklınca.sessiz kalın derim.bakalım bi süre üstüne düşmeyin.sizde evlenmeden önce nasılsanız şuan aynımısınız bir de onu sorgulayın.eğer değiştiyseniz eskiye dönüş yapın
canım hep derlerki sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez,saygı duymazsan duymaz,değer vermezsen vermez gerçekten bu böyle inan.kendine bakım yaptıkça kendini sevmeye ve daha değerli bulmaya başlayacaksın.bu emin ol eşine de yansıyacak sen değiştikçe sana odaklanmaya başlayacak hep derim erkekler merakının peşinden gider senin bu değişikliğini merak edecek.ve onun üzerine sorumluluk yükle kadınlar evet herşeyin üstesinden gelir ama gelemiyomuş gibi davranacaksın bazen beceriksiz olcaksın ki o üstlensin.düşünsene faturaları,ödemeleri takip eden biri var niye düşünsün dimi.bırak unut baktı beceremiyosun o yapacak mecburen.mesela aaaa hayatım bu gün kiranın son günü unutmuşun sen yatırsana.bu kadar.alıştıracaksın onu.eğer sorumluluk aşılamazsan hiç bişey yapamaz doğru düzgün bir baba bile olamaztabi değiştim.en başta görüntüm değişti. eski fiziğimden eser yok. sonra evin yükü bende kira, faturalar, k.kartı hepsini ben düşünüyorum.bir ay kirayı hatırlatmadım.3 gün geçti sormuyor,hatırlamıyor.söyledim de yatırdı.
ÇİTLEMBİK böyle bir adam için kendini değiştirmeye değmez demiş. ben en çok kendim için istiyorum. belki kendime olan güvenim gelir. ben hep üzerine düştüm.sürekli sevgimi gösterdim eşime.o tv seyrederken ben onu seyrettim.çok seviyorum.sevdiğim adam beni kıskansın, özlesin, aşkı depreşsin istiyorum. evde makyaj malz. ojeler duruyor.ne süresim var, ne kendime bakım yapasım.
daha önce hiç görmediğim bir bayan.bizim apartmanın karşısında duruyordu.biz çıkarken gördük.ne bileyim yeni mi taşındı, özellikle mi bekliyor?? tanıyor musun kimdi dedi?bilmiyorum dedim.adını söyledi burda ne işi vardıki dedi.nerden tanıyosun dedim.hani düğününe gitmemiştik dedi.
aslında uzun süreli tek ilişkisi benim.arkadaşları bile 1 haftadan fazla çıkmayız diye iddiaya girmişler.o kız da 2 ayı geçmez çıkması.belki beni kıskandırmak için söyledi.üstünde durmadım ama içime oturdu.bir kaç güzel söz istedim sadece...onu da söylemedi uyusss
ya bende de suç var yok demem.ben ağlasam gelsin yüzümü güldürsün, sarılsın isterim.o ise tam tersi ya evden gider, ya birşeyler kırar, ya söylenir..bense ağlarım o gelene kadar....
ikimiz de çok inatçıyız.geri adım atmıyoruz malesef
doğru diyorsun canım.son zamanlarda kendimi çok değersiz hissediyorum zaten.bazen bakımla ilgili topiklere bakıyorum.hevesleniyorum ama 2 gün sonra paspal halime geri dönüyorum.üşengeç de oldum ben yacanım hep derlerki sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez,saygı duymazsan duymaz,değer vermezsen vermez gerçekten bu böyle inan.kendine bakım yaptıkça kendini sevmeye ve daha değerli bulmaya başlayacaksın.bu emin ol eşine de yansıyacak sen değiştikçe sana odaklanmaya başlayacak hep derim erkekler merakının peşinden gider senin bu değişikliğini merak edecek.ve onun üzerine sorumluluk yükle kadınlar evet herşeyin üstesinden gelir ama gelemiyomuş gibi davranacaksın bazen beceriksiz olcaksın ki o üstlensin.düşünsene faturaları,ödemeleri takip eden biri var niye düşünsün dimi.bırak unut baktı beceremiyosun o yapacak mecburen.mesela aaaa hayatım bu gün kiranın son günü unutmuşun sen yatırsana.bu kadar.alıştıracaksın onu.eğer sorumluluk aşılamazsan hiç bişey yapamaz doğru düzgün bir baba bile olamaz
T
sonunda seninle evlenmiş o kızda avcunu yalamış olumlu taraftan bak ne öyle çocuk gibi ağlamalar kapris yapmalar evlenirken imza atılırken iyi günde kötü gündede eşler birbirini destekliyek sözü veriyorlar temel sağlam atılmamış gibi acaba hanginiz olgun değil çözemedim a a a aceviz kabuğunu doldurmaz tartışmalar yapmayın
doğru diyorsun canım.son zamanlarda kendimi çok değersiz hissediyorum zaten.bazen bakımla ilgili topiklere bakıyorum.hevesleniyorum ama 2 gün sonra paspal halime geri dönüyorum.üşengeç de oldum ben ya
2010 başlarında taş düşürdüm, 3 ay adet görmedim, mide rahatsızlığı yaşadım.ben doktor doktor gezerken faturalarla ilginemedim.sonuç: elektrik-gaz-su kesme ihbarnameleri arka arkaya geldi.komik olan hepsi otomatik ödemede.hesaba son ödeme günü para aktarmayı bırak, fatura için ayırdığım parayı harcamış beyfendi
bir örnek:saatin pili bitiyor.3. tekrarımda boşver pili olsa neolcak diyo.e saati nerden bilicez dediğimde napcan saati telefonuna bakarsın diyo.elini işe sürdüğü yokki. annesinden çok ben büyütüyorum sanki
EMAcım ben çok mu şımartıldım bilmiyorumki.evin en küçüğüyüm.babam kızıp bağırdığında odama gidip ağlardım.o gelip özür dilerdi.öperdi.yüzüm gülerdi hemen.eşim nuh diyor peygamber demiyor.hatalı olsa bile kabul etmiyor.1 ay - hafta sonra özür dilediğinde anlamı kalmıyorki. inat anacım inat
aslan burclu erkekler neden böyle oluyorr yaaa, biz söylemeyince güzel söz söylemezler kolay kolay ( gerci benimki ara sira söylüyor ama ARA SIRA), cok sinirli, asi, gururlu, INATCIIIII , özür dilemez (özür dilemezdi benimki eskiden, rest cektim simdi artik hatasini anlayinca özür diler ama sessiz sessiz kendine yidiremez cünkü) anlamiyorum yaa aslan burcu erkekler neden böyle.. insani resmen ugrastiriyorlar yaa, ne gerek var cocuk yapmaya kocalarimizla,sözlü, nisanlilarimizla ugrasiyoruz daha ne , erkeklerde zaten bebek gibi.. canim hic takma hic üzülme bisey olmamis gibi davran ama SOGUK davran, konu üzerine konusursa birsey deme sadece sus.. suskunluk silahini kullan biraz zaman gectikten sonra tipis tipis gelecek ayaklarina yine merak etme bence.. erkekler öyle cok sinirlendiklerinde isin icinden cikamayinca hemen BLÖF yapmasini cok iyi bilirler..
didoşcuğum o halde ne hissediyorsan tatlı tatlı söyleyeceksin adama ogün pasta yanına çay sinirlenmeden arkadaşca konuşacaksın engelleri beraber aşacaksınız kırmadan söylediğin sözlere dikkatlice seçeceksin söylerkende arada fiziksel temasa geçeceksin sevimli olacaksın daha yolund başındasınız tatlı tartışmalar tabiki olacak ama boşanma lafı olmadan
aslan burclu erkekler neden böyle oluyorr yaaa, biz söylemeyince güzel söz söylemezler kolay kolay ( gerci benimki ara sira söylüyor ama ARA SIRA), cok sinirli, asi, gururlu, INATCIIIII , özür dilemez (özür dilemezdi benimki eskiden, rest cektim simdi artik hatasini anlayinca özür diler ama sessiz sessiz kendine yidiremez cünkü) anlamiyorum yaa aslan burcu erkekler neden böyle.. insani resmen ugrastiriyorlar yaa, ne gerek var cocuk yapmaya kocalarimizla,sözlü, nisanlilarimizla ugrasiyoruz daha ne , erkeklerde zaten bebek gibi.. canim hic takma hic üzülme bisey olmamis gibi davran ama SOGUK davran, konu üzerine konusursa birsey deme sadece sus.. suskunluk silahini kullan biraz zaman gectikten sonra tipis tipis gelecek ayaklarina yine merak etme bence.. erkekler öyle cok sinirlendiklerinde isin icinden cikamayinca hemen BLÖF yapmasini cok iyi bilirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?