Eşimle tartıştık...

didos86

hayat bir maraton
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
1.099
927
323
merhaba arkadaşlar
dün akşam eşimle tartıştık.uyuyana kadar ağladım.sudan sebepti diyebilirim.önceki gün sabah işe gitmek için apartmandan çıktığımızda karşı apartman önünde bir bayan duruyordu.eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz.o gün otobüste çok dalgındı pek konuşmadık.akşam o bayanı tanıyıp tanımadığımı sordu.hayır dedim.meğer beyefendinin eski sevgilisiymiş.
biz yeni evliyken bir arkadaşının düğününe gitmek istediğini söyledi bende tamam diyip hazırlanıyordum.sonra sordum kimdir falan diye bu bayanın adını verince bende ipler kopmuştu.aklıma takıldı ama üstünde durmadım.akşam yatakta beni seviyormusun, bekar olsan yine benimle evlenir misin diye sordum.ağzından 2 çift güzel laf duymak istedim. suratı asıldı ne biçim soru soruyorsun sevmesem niye evleneyim, salakmısın falan diyince bende şalterler attı.ağlama krizim tuttu.odadan çıktığında kapıyı kilitledim.geldi aç dedi ben açmayınca kırdı.tonla laf etti.benim yüzümdenmiş falan.
çok hassas çok duygusalım.az önce beni arayıp avukatı arayacağını söyledi.boşanacakmış, böyle gitmiyormuş, apartmana rezil olmuş.iş arkadaşlarımızın içinde dile getirdiği lafa bakın.24 yaşındayız 2,5 senelik evliyiz.borçlarımız vardı, işsiz kaldı, araba aldık zarar ettik, bütün bileziklerim gitti.1 sene evi ben geçindirdim.iğneden ipliğe hesabı ben yapıyorum.balayına bile gitmedik.bu yaz tatile diye gittik yağmur yağdı.3 güne geri döndük.cilt hastalığım var ve güneşlenmem lazım.hep kendimden ödün verdim.yine de 2 güzel sözüne dünyalar benim oluyor.onu da ben sormadan söylemiyor,sorunca aptal muamelesi görüyorum. sıkılıyorum, daralıyorum. anlatıp içimi dökmek istedim.başınızı ağrıttım.hepinize teşekkür ederim.

kopardı da.aklının bir köşesinde kaldı mi ki acaba :44: gerçi beni endişelendiren bu değil.seviyorsa özgür, gitsin. yok beni seviyorsa ilgisiz kalmasın.neymiş şımarırmışım
ya bazen çok merhametli, çok sevecen bazen çok kırıcı oluyor.
orta yolu bulamadık gitti.

erkekler bizler gibi değilki. onlara bu tip şeyler çok gereksiz geliyor. onlar ancak birine yaklaşmak istediklerinde kompliman yapıyorlar ama sahip olduklarına emin oldukları kadınlara bu tip ilgi gösterileri onlara çok gereksiz geliyor maalesef... ama boşanalım demesi üzücü elbette...

teşekkür ederim canım. ESEN'in dediği gibi onlar bizler gibi değil.fakat neden anlamak için çaba göstermiyorlar. :2: bu ilk boşanalım demesi değil.çocuk oyuncağı sanıyor bazı şeyleri.beni üzen iş arkadaşlarımızın yanında dile getirmesi. ben 2 senedir bu şirketteyim o ise 4 aydır burda.ayrı bölümlerdeyiz. geldiğinden beri çıkacağım diyip duruyor.amirini sevmiyor.şaka yollu birkaç laf etmiş.lakap takmış.milletin ağzına dolandı. adamın kulağına gitmiştir.sana nasıl iyi davransın.gerçi işe başladığında söyledikleri maaşın çok altında bir rakam verdiler.bankada farklı rakam göünce konuştu.konuştu yılbaşını bekle dediler.o da sinir oldu.beğenmiyorsan çık diyorum.hem duruyor hem laf ediyor.
sevmiyorsan saygı duy.aile şirketindeyiz 25 kişi topu topu.sen gitsende akıllarda benim eşim olarak kalacaksın.daha dikkatli ol dimi ama.
bu adam beni deli ediyor.ne zaman büyüyecek.offf

biz bayanlar eşimizin bize edeceği iki tane güzel söze ekmek su gibi muhtacız.tabi ki önemli bizim için ama diyosunuzki zaten hep ben sorunca, zorlayınca güzel sözler söyler.
ozaman sormicaksın , beklemiceksin. nasılki senin kırılgan bi yapın varsa onun da böyle sözler söylemeye yeteneği olmayabilir.
sana değer veriyorsa ve bunu davranışlarıyla hissettiriyorsa güzelsözde söylemeyiversin .

telefonda boşanacağım filan demesini bende anlamadım.
ya hala çocuk, oyun oynuyor. yada sizden ilgi hatta özür bekliyor

Son düzenleme:

eşim aslan burcu çok asi, gururlu, kimi zaman bencil, hatası olsa da kabul etmez kolay kolay.aylaaar sonra sen şurda haklıydın der.iş işten geçmiş birbirimizi yemişiz sonra söylese ne çıkar.
özür dilesem o dilemezki sanki dün o beni hiç kırmamış gibi

Ya bazen şu erkekler ne kadar gereksiz konuşuyorlar ya. Boşanalım dediğinde kapı orda güle güle de bakalım bulacakmışmış 1 sene ona bakan kadını. Arsız şey bulmuşta bunuyor seni gibisini

hep böle olur cnm ben sana hak werıyorum bnmde bazen basıma gelıo bn hep konusurum ızah ederm bak derm bn boleyım ılgı beklerım duymak ısterm zmannda ılk tanıstıgımızdada solemıstım 2 senelık ewlıyız hala aynı bısey degısmedı elımızden bısey gelmıo ama sennkı neden bole yapıyo ona anlam weremedm eger bosanma gbı bı dusuncesı warsa gelır karsına konusursunuz bnde senın gbı cok fedakarlık yaptım ama artık pes ettım cunku ewlılık ıkı kısının arasında olur sen kendınden ödun wererek ne kadar sawasbılırsın kı ama ınsallh hakkında hayırlısı nyse o olsun cnm cok ynı ewlısınız we hep malesef kı kadınlar uzulur..

bence üzlme boşanmayıda öylesine söylemiştir bazıları kızınca öyle dile getirirler ama ben sanmıyorum seni bırakacağını sende fazla üstüne düşme bırak o sana sorsun beni seviyomusun diye sende söyleme ilgilenme nasıl peşinde koşacak bak gör boşanmak doğru değil ne o düşünsün nede sen ...

Ya bazen şu erkekler ne kadar gereksiz konuşuyorlar ya. Boşanalım dediğinde kapı orda güle güle de bakalım bulacakmışmış 1 sene ona bakan kadını. Arsız şey bulmuşta bunuyor seni gibisini

iş o dereceye gelince hali ne olur bilmem. bir kere bana bizim evliliğimiz ancak 5 sene sürer demişti. demediğimi bırakmamıştım. böyle diyen adamdan baba olur mu? çocuğu bile erteliyorum. önce ya o büyüyecek, adam olacak ya yolumuz ayrılacak.çok seviyorum ama sorumsuzluklarına dayanamıyorum.

hani demediğimi bırakmadım ditosun ya canım bazen susmakda çok şey anlatır bak alttan alıyorum diyosun ama bağıramak onla polemiğe girmek ondan bi farkın olmadığını gösterir yinede sen bilirsin ama bence ciddi ciddi al karşına şikeyetlerini güzel bir uslupla dile getir bence boşanmanın bi çıkış yolu olmadığını düzeltmeyi denemenin gerektiğini anlat ona gidenin yerine iyisi gelirmi bakalım sonra pişman olmayasınız değilmi ???

ya kızlar kocam biz çıkarken çok dolandı peşimde.yollarda seranat mı yapmadı.kapı önüne hediye mi bırakıp gitmedi.doğumgünümde balkonumun altında mumlar mı yakmadı.çiçekler falan.
oooo şimdi tık yok.evlendikten sonra kilo aldım.8 kg vermem lazım.şöyle giyinsem süslensem.hiç beceremem gerçi. :44: üstüme düşer mi biraz.ilgisi artar mı acaba.
hanımlar taktik verseniz ne mutlu olurum

aman erkeklerin bir huyu yapamayacakları şeyleri söylemeleri.
6 aylık evliyim belki de 60 kere boşanmışımdır.
erkekler güzel söz söylemeyi sevmezler.söyleyen varsa da çok nadirdir.
eşin hala büyümemiş.işi beğenmemesi,evin sorumululuğunu senin üstüne yıkması....
bi de erkekler sinirlendiklerinde karşısındakileri inciltmekten zevk alırlar.
boşver....!
bir evliliğin oturması 10 yılı buluyormuş.ki kızlar düşünün yeri geldiğinde annemizle,babamızla,kardeşlerimizle tartışmalarımız olmuyor mu hiç yoktan sebeplerle...

Hemen bi spor salonuna gidin . İnsan istediği kiloda olunca kendine daha çok güveniyor.giydiği herşeyi yakıştırıyor. .
Madem sizde şikayetçisiniz verin o zamn .İlk bşta siz kendinizi begenin sonra eşiniz
Ayrıca süslenmeyi bilmemde ne demek .Gidin bi mağazaya yada zevkine güvendiğinz bi arkadaşınızı alın yanınıza dolabnzdakilerle kombin yapsın.Sonracığıma kendinizi kuaföre atın.Saçınızı boyatın veya kestirin.İnsanın dış görünüşü değişince ruh halide değişio emin olun

Bİr tartışma sonrası hemen boşanalım diyen bir adam için kendini değiştirmeye değmez diye düşünüyorum,
kaldı ki bu ilk değilmiş daha evvelde telafuz etmiş bu lafı.
Sanırım eşin evliliği oyun zannediyor, ne münasebetle eski sevgilisinin düğününe gidiyor anlamış değilim.
ne amaçla yolda gördüğü zaman sana eski sevgilisi olduğunu söyleme gereği duyuyor? çok manasızca davranmış.
Böyle bir durumda eşimin ilgisini artırmaktan ziyade neden hala o kadın dilinde diye düşünürdüm.

Allah sabır versin, sorumsuz adamla uğraşmak zordur eminim. ama yaşı da küçükmüş daha. kadınlar gerçekten de daha erken olgunlaşıyor. o senin kadar olgun düşünemiyordur.
sevgilim 26 yaşına girecek 10 gün sonra, ben hala evliliğin onun için erken olduğunu düşünüyorum. bence eşin de erken evlenmiş, oyun sanıyor evliliği....

bende sizin gibi düşünüyorum ama bikere neden en ufak şeyde boşanalım lafı kullanılıyor bu kadar kolaymı bence birazda sizde suç var neden kapıyı kilitleyip olayları bu aşama ya getirdiniz keşke gece üstüne gitmeyip biraz sakinleşince konuşsaydınız sakin olmakta her zaman fayda var. bence de asıl sorun o kadın aynı yerde mi oturuyorsunuz nasıl kapıdan çıkınca karşılaştınız sonra neden eşiniz tanıyomusun falan diye sordu asıl bu mevzu bu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…