Bence Sen Kendini Daha FazLa Üzüp Kahretme. Durumun Kötü Tabi Herkes Kaldıramaz.. Bu Kadar Çabuk Vazgeçmesi Kötü Bi Tartışmada Hemen BoşanaLım Demek.. BeLkide SinirLe ÖyLe SöyLemiştir.. Umarım Herşey DüzeLir..
Benim Eşimde Öyle Ben Sormadan GüzeL Söz Duyamam AğzındanHerşey GönLünce Olur Umarım
biz bayanlar eşimizin bize edeceği iki tane güzel söze ekmek su gibi muhtacız.tabi ki önemli bizim için ama diyosunuzki zaten hep ben sorunca, zorlayınca güzel sözler söyler.
ozaman sormicaksın , beklemiceksin. nasılki senin kırılgan bi yapın varsa onun da böyle sözler söylemeye yeteneği olmayabilir.
sana değer veriyorsa ve bunu davranışlarıyla hissettiriyorsa güzelsözde söylemeyiversin .
telefonda boşanacağım filan demesini bende anlamadım.
ya hala çocuk, oyun oynuyor. yada sizden ilgi hatta özür bekliyor
bidenem üzülme ya değmez boşver sen :79:
merhaba arkadaşlar
dün akşam eşimle tartıştık.uyuyana kadar ağladım.sudan sebepti diyebilirim.önceki gün sabah işe gitmek için apartmandan çıktığımızda karşı apartman önünde bir bayan duruyordu.eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz.o gün otobüste çok dalgındı pek konuşmadık.akşam o bayanı tanıyıp tanımadığımı sordu.hayır dedim.meğer beyefendinin eski sevgilisiymiş.
biz yeni evliyken bir arkadaşının düğününe gitmek istediğini söyledi bende tamam diyip hazırlanıyordum.sonra sordum kimdir falan diye bu bayanın adını verince bende ipler kopmuştu.aklıma takıldı ama üstünde durmadım.akşam yatakta beni seviyormusun, bekar olsan yine benimle evlenir misin diye sordum.ağzından 2 çift güzel laf duymak istedim. suratı asıldı ne biçim soru soruyorsun sevmesem niye evleneyim, salakmısın falan diyince bende şalterler attı.ağlama krizim tuttu.odadan çıktığında kapıyı kilitledim.geldi aç dedi ben açmayınca kırdı.tonla laf etti.benim yüzümdenmiş falan.
çok hassas çok duygusalım.az önce beni arayıp avukatı arayacağını söyledi.boşanacakmış, böyle gitmiyormuş, apartmana rezil olmuş.iş arkadaşlarımızın içinde dile getirdiği lafa bakın.24 yaşındayız 2,5 senelik evliyiz.borçlarımız vardı, işsiz kaldı, araba aldık zarar ettik, bütün bileziklerim gitti.1 sene evi ben geçindirdim.iğneden ipliğe hesabı ben yapıyorum.balayına bile gitmedik.bu yaz tatile diye gittik yağmur yağdı.3 güne geri döndük.cilt hastalığım var ve güneşlenmem lazım.hep kendimden ödün verdim.yine de 2 güzel sözüne dünyalar benim oluyor.onu da ben sormadan söylemiyor,sorunca aptal muamelesi görüyorum. sıkılıyorum, daralıyorum. anlatıp içimi dökmek istedim.başınızı ağrıttım.hepinize teşekkür ederim.
Ya bazen şu erkekler ne kadar gereksiz konuşuyorlar ya. Boşanalım dediğinde kapı orda güle güle de bakalım bulacakmışmış 1 sene ona bakan kadını. Arsız şey bulmuşta bunuyor seni gibisini
bence üzlme boşanmayıda öylesine söylemiştir bazıları kızınca öyle dile getirirler ama ben sanmıyorum seni bırakacağını sende fazla üstüne düşme bırak o sana sorsun beni seviyomusun diye sende söyleme ilgilenme nasıl peşinde koşacak bak gör boşanmak doğru değil ne o düşünsün nede sen ...
ya kızlar kocam biz çıkarken çok dolandı peşimde.yollarda seranat mı yapmadı.kapı önüne hediye mi bırakıp gitmedi.doğumgünümde balkonumun altında mumlar mı yakmadı.çiçekler falan.
oooo şimdi tık yok.evlendikten sonra kilo aldım.8 kg vermem lazım.şöyle giyinsem süslensem.hiç beceremem gerçi. :44: üstüme düşer mi biraz.ilgisi artar mı acaba.
hanımlar taktik verseniz ne mutlu olurum
Bİr tartışma sonrası hemen boşanalım diyen bir adam için kendini değiştirmeye değmez diye düşünüyorum,
kaldı ki bu ilk değilmiş daha evvelde telafuz etmiş bu lafı.
Sanırım eşin evliliği oyun zannediyor, ne münasebetle eski sevgilisinin düğününe gidiyor anlamış değilim.
ne amaçla yolda gördüğü zaman sana eski sevgilisi olduğunu söyleme gereği duyuyor? çok manasızca davranmış.
Böyle bir durumda eşimin ilgisini artırmaktan ziyade neden hala o kadın dilinde diye düşünürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?