- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Kızlar eşimle uzun bir zaman sonra tartıştık. normalde tartışan bir çift değilizdir ama bu kez beni çok kızdırdı. Durum şöyle başladı. Geçen hafta kv ve görümce kişisi çat kapı bize geldiler. Buarada açtığım konularla kendime bir rutin oluşturdum ve Allahtan ev temiz ve düzenliydi. Kendileri ciddi titiz aşırı düzenlilerdir ailecek. Neyse içeri girdiler ve görümcem ellerimi yıkayacağım dedi banyoya gitti yarım saat sonra kv ellerimi yıkayayım dedi kalktı banyonun yanımda yatak odamız var oturma odasında banyo kapısını görüyorum neyse çıktı ama banyoya girmedi yatak odasına yöneldi ve oraya girdi baktı etrafa bunu görünce ben görümceme dönüp ' ay temizlik malzemeleri banyoda kalmış olabilir bir bakıp kaldırayım' dedim sonra kvden hemen banyoya girdi. Görümce bana dönüp '' yok ben baktım yoktu etrafta bir şey dedi '' sonra kv geldi etrafa bakınmalar falan böyle ama ben o gün aşırı kızdım. Çünkü bunu biz evlendiğimizden beri yapıyorlar ilk değil mesela yazın da kızım yatak odasında uyuyordu temizlik yapmıştım ama yatak odası kızımın uyku saati gelince toplamadan kalmıştı. '' uygun değil uyuyor zaten girmeyin''demeye rağmen girmişlerdi ve çok kızmıştım eşime de söylemiştim. Yılardır hep gelir kv bakar gezer kontrol eder. Ben rahat birisiyim yani önceliğim temizlik değil he şuan kızlarım için dikkat etmeye başladım ama rahatım onlar geleceği zaman yıllarca hep sıkı tıya girip dip bucak temizmil yaptım çünkü haberli gelip kontrol edip ters ters bakarlardı falan eşimde mahcup olmasın diye yıllarca hep evimizi onlar geleceği zaman temizledim normalde çok pis değil ama aşırı düzenli değildi. Rutin süpürge yapılır silinir toplanır falan ama aşırısı yoktu yani onlar aşırı olan kısımdalar. Neyse eşime neden bunu yaptıklarını sordum neden yani sürekli bu oluyır ben rahatsızım zaten benim evime çat kapı gelmeleri uygun değil. Yok işte art niyet yok sen yanlış anlıyorsun kötüye yoruyorsun sen onları sevmiyorsun hiç sevmedin zaten falan bağırmaya başladı en sonunda iyice kızdım ve dedi ki annenin sinsice yatak odamıza girip bakınmasını normal karşılıyorsun yani yazın uygun değil dediğimde iç çamaşırlarımı ütüleyip dolaba koymak için kenara koymuştum bunları görmesi bakması normal yani bu mudur dedim. Sustu ama brn ciddi kızdım. Evet onları hiç sevmiyorum çünkü bunun alt yapısı var durduk yere bu hale gelmedim ben ama cidden sevmediğim için mi kızdım eşimin dediği gibi. Siz kızmaz mıydınız?